Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Peste 3.000 de spectatori au asistat la evenimentul Drone Racing League de la BMW Welt

Cursa semifinală a spectaculosului "Campionat Mondial DRL Allianz 2018" a oferit un week-end palpitant.

Sales şi marketing
·
Sales BMW Group Global
·
Corporativ
·
BMW Welt, Museum, fabrici
·
BMW Welt
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~200,06 KB)
  
Photos(23x, ~157,62 MB)

Bucureşti/München. Sâmbăta trecută, BMW Welt a avut o schimbare de la programul normal: 12 piloţi Drone Racing League (DRL) au concurat cu drone speciale FPV (First Person View) în jurul unui traseu competiţional din interiorul clădirii, chiar în mijlocul expoziţiei de automobile, la viteze de peste 100 km/h. Peste 3.000 de pasionaţi au asistat la spectacolul live al acestui sport în ascensiune. 1.000 de fani au luat loc în galeriile publice din BMW Welt Plaza; peste 2.000 de persoane au profitat de avantajul vremii de vară perfecte şi au vizionat gratuit în zona pentru fani din afara clădirii.

"Fără îndoială, cursele cu drone au oferit spectatorilor de la BMW Welt momente atractive. Acesta a fost locul unde performanţele dinamice inovatoare, tehnologia fascinantă şi conectivitatea digitală sunt reunite. Este potrivit pentru marca BMW şi BMW Welt", a explicat Helmut Käs, directorul BMW Welt. "Prin găzduirea semifinalelor Drone Racing League la BMW Welt, am prezentat vizitatorilor noştri acest sport atractiv şi la modă. Am oferit o arenă excelentă pentru cursele cu drone, asemenea multor alte evenimente. BMW Welt este punctul de întâlnire pentru o mare varietate de teme şi evenimente inovatoare."

"Ne-a plăcut să găzduim evenimentul "Level 6: BMW Welt" în centrul de experienţă multisenzorială de produs şi brand al BMW Group. A fost incredibil să privim elita piloţilor DRL concurând drone la mare viteză prin traseul tridimensional complicat, trasat printre automobilele BMW, traversând o portă cu branding BMW şi realizând zoomuri pe deasupra miilor de fani încântaţi", a declarat directorul executiv şi fondatorul DRL, Nicholas Horbaczewski.

Câştigătorul cursei va concura împotriva altor câştigători din sezonul 2018 al Campionatului Mondial DRL Allianz, în finala din Arabia Saudită. De-a lungul toamnei, fanii şi toţi cei interesaţi pot urmări competiţia pe ProSieben MAXX, care va transmite întreaga competiţie Drone Racing League în fiecare joi, între 13 septembrie şi jumătatea lunii decembrie.

Eveniment la modă în centrul Münchenului
Anul acesta, în premieră, BMW este partener oficial al Drone Racing League (DRL), companie care organizează una dintre cele mai importante competiţii de curse din acest sport de viitor, Campionatul Mondial DRL Allianz 2018. Piloţi FPV (First Person View) experimentaţi îşi ghidează dronele DRL construite la comandă prin trasee tridimensionale complexe. Starurile german ale curselor cu drone McStralle şi Up-sideDownFPV s-au confruntat direct la BMW Welt pentru a încerca să treacă peste provocarea traseului calculat cu meticulozitate prin arhitectura clădirii. La finalul fiecărei runde, piloţii au trebuit să tragă proiectile luminate strălucitor prin Poarta BMW în forma celebrei grile BMW, unde au fost primiţi mereu cu aplauze furtunoase.

Evenimentul a fost un succes total pentru gazde: în doar câteva zile de la punerea în vânzare a biletelor, locurile de pe rândurile din faţă din interiorul BMW Welt s-au vândut. Pentru cei care nu şi-au putut cumpăra bilete, zona fanilor din afara BMW Welt a oferit un program gratuit şi variat cu muzică live şi diverse oportunităţi de a experimenta cursele cu drone. Punctul de atracţie absolut al zonei fanilor a fost simulatorul VR de zbor construit de Allianz.

Informaţii suplimentare sunt disponibile la www.bmw-welt.com

BMW Welt
Cu peste trei milioane de vizitatori anual, BMW Welt din München este cea mai vizitată atracţie din Bavaria şi a devenit o atracţie pentru vizitatori încă de la deschiderea sa în 2007. Cu arhitectura sa de avangardă, BMW Welt este punctul central al tuturor mărcilor din BMW Group - BMW, subbrandurile BMW M şi BMW i, MINI, Rolls-Royce Motor Cars şi BMW Motorrad, care sunt prezentate într-o manieră impresionantă în propriile universuri de experienţă. Dar BMW Welt nu înseamnă doar expoziţiile şi preluările noilor automobile, care sunt puncte de atracţie pentru pasionaţii de maşini de pretutindeni. De-a lungul anului, vizitatorii se pot bucura de programe variate de cultură, artă şi entertainment, precum şi de locaţia populară în care au loc peste 400 de evenimente externe. Diferitele restaurante ale BMW Welt oferă o varietate de opţiuni culinare, inclusiv la gastronomie recompensată cu stele Michelin. În BMW Welt Junior Campus, copiii şi tinerii se pot bucura de tururi cu ghizi şi ateliere pe tema mobilităţii şi a dezvoltării durabile.

Despre DRL
DRL este un sport de curse profesioniste cu drone pentru piloţi FPV de elită de pe mapamond. Companie de tehnologie, sport şi media, DRL combină media de clasă mondială şi tehnologia proprietară pentru a crea conţinut competiţional cu drone, care să fie atractiv pentru public. În 2018, DRL organizează o competiţie globală de şapte curse, Campionatul Mondial Allianz, care este transmisă pe ESPN, Sky Sports, ProSiebenSat.1 Media SE, Disney XD, OSN şi alte canale TV renumite din peste 75 de ţări din întreaga lume. Fondată de Nicholas Horbaczewski în 2015, DRL este o companie privată, al cărei sediu central este în New York City. Pentru mai multe informaţii despre sezonul competiţional 2018, accesaţi www.drl.io.

Pentru a vă alătura discuţiei, urmăriţi DRL pe Facebook @thedroneracingleague, pe Twitter @DroneRaceLeague şi pe Instagram @thedroneracingleague.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

LA AUTO SHOW 2018.

Los Angeles. 28.11.2018. 
Here you will see the on demand transmission of the BMW Press Conference at the LA Auto Show.

open streaming site

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare