Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Week-end dificil pentru BMW în cursa de şase ore de la Silverstone

BMW Team MTEK a încheiat pe poziţia a şasea a categoriei GTE Pro în cea de-a treia etapă din Campionatul Mondial FIA de Anduranţă (WEC), cursa de şase ore de la Silverstone (Marea Britanie), prin maşina #81 BMW M8 GTE pilotată de Martin Tomczyk (Germania) şi Nicky Catsburg (Olanda).

BMW Motorsport
·
FIA WEC
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~95,19 KB)
  
Photos(57x, ~86,93 MB)

Bucureşti/Silverstone. BMW Team MTEK a încheiat pe poziţia a şasea a categoriei GTE Pro în cea de-a treia etapă din Campionatul Mondial FIA de Anduranţă (WEC), cursa de şase ore de la Silverstone (Marea Britanie), prin maşina #81 BMW M8 GTE pilotată de Martin Tomczyk (Germania) şi Nicky Catsburg (Olanda).

Cea de-a doua maşină, #82 BMW M8 GTE în al cărei cockpit au urcat António Félix Da Costa (Portugalia) şi Augusto Farfus (Brazilia), a abandonat din cauza unei probleme mecanice ce a apărut după patru ore de cursă.

Reacţii după cursa de şase ore de la Silverstone:

Ernest Knoors (directorul echipei, BMW Team MTEK): "În cele din urmă, rezultatul nu pare spectaculos, dar echipa a avut performanţe foarte bune şi pe circuit, şi în standuri. Am petrecut cel mai puţin timp la standuri dintre toate maşinile categoriei GTE Pro şi este doar a doua cursă WEC de şase ore din palmaresul nostru. Inginerii, mecanicii şi piloţii au făcut o treabă foarte bună şi părăsim Silverstone plini de optimism."

Martin Tomczyk (#81 BMW M8 GTE): "A fost un week-end dificil. Am crezut că vom fi mai competitivi, dar am rulat la maximum posibil şi locul al şaselea este tot ce am putut obţine. Maşina noastră nu a avut nici o problemă de-a lungul întregului week-end de cursă, iar echipa a funcţionat perfect. Vom continua să lucrăm în acelaşi ritm pentru tot restul sezonului, iar rezultatele vor veni negreşit."

Nick Catsburg (#81 BMW M8 GTE): "Cred că, în realitate, putem fi mulţumiţi cu locul al şaselea pentru că este maximum ce puteam obţine. Am avut un reglaj bun, maşina a funcţionat bine, iar echipa a fost fantastică de la început până la final. Nu putem cere mai mult acum."

António Félix da Costa (#82 BMW M8 GTE): "Ca echipă, am învăţat în fiecare zi petrecută aici, în WEC. Personal, învăţ multe cu fiecare stint al cursei de anduranţă la care particip. Împreună, devenim tot mai puternici, aşa că este păcat de problema pe care am avut-o aici la Silverstone, dar vom reveni în cursa de şase ore de la Fuji pentru a încerca din nou."

Augusto Farfus (#82 BMW M8 GTE): "Am învăţat multe în acest week-end; avem o maşină nouă, care s-a întâlnit cu un circuit nou pentru ea şi participă la un campionat în care am mai concurat într-o singură cursă de şase ore. Acestea fiind spuse, echilibrul maşinii s-a simţit bine, iar strategia noastră privind pneurile ar fi jucat în favoarea noastră spre finalul cursei, aşa că strâns multe concluzii pozitive."

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

ON DEMAND WEBCAST.

Here you can see the webcast of the BMW Group Annual Accounts Press Conference and the BMW Group Analyst- and Investor Conference 2019.

open streaming site

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare