Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

BMW i Ventures anunţă o investiţie strategică în compania care oferă soluţii avansate de protecţie a datelor - Vera

BMW i Ventures a anunţat o investiţie strategică la Vera, o companie care dezvoltă tehnologie inovatoare de securitate bazată pe date pentru afaceri de toate dimensiunile.

BMW i Ventures
·
Tehnologie

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~70,29 KB)

Bucureşti/Mountain View. Vera a ajutat unele dintre cele mai importante companii din lume să-şi protejeze cele mai critice date, fără a sacrifica vizibilitatea şi controlul. De-a lungul anului trecut, Vera s-a concentrat pe scalarea platformei sale de securitate a datelor pentru a proteja atât conţinutul de e-mail, cât şi cel al companiei prin criptare dinamică şi solutii de tipul “Granular configuration automation (GCA)”. Recent, compania a introdus oferta Vera for Mail şi capacităţile de editare bazate pe browser, îmbunătăţind abilitatea utilizatorilor de a accesa şi de a colabora pe fişierele securizate din toate dispozitivele şi sistemele de operare. Noul capital va contribui la alimentarea următoarei faze de creştere a Vera şi la scalarea forţei sale de muncă la nivel global.

“De la documente la fişiere CAD, la fotografii sau e-mailuri, datale circulă mai liber ca niciodată, iar tehnologia de vârf a Vera permite oamenilor şi organizaţiilor să împărtăşească informaţii de orice fel, în siguranţă", declară Zach Barasz, partener la BMW i Ventures. "Credem că Vera se află la un punct de inflexiune important în curba sa de creştere şi, cu recenta numire a lui Carlos Delatorre ca director executiv, suntem încântaţi să ne alăturăm acestei călătorii."

Despre BMW i Ventures
Fondul de investiţii de tip „venture capital” de 500 de milioane de euro al BMW, investeşte bani şi resurse în companii start-up din domeniul condusului autonom, automobilelor digitale şi cloud auto, al mobilităţii electrice, inteligenţei artificiale şi datelor, al industriei 4.0, mobilităţii comune şi la cerere, al vieţii digitale a clienţilor şi al serviciile energetice. Fondul a avut deja parteneriate cu companii inovatoare precum Carbon3D, Chargepoint, DesktopMetal, JustPark, Life360, Moovit, Nauto, Scoop, Stratim, Turo, Xometry şi Zendrive. BMW i Ventures investeşte în toate etapele, de la bază şi incubaţie la companii de creştere.

Despre Vera
Vera este o companie de securitate a datelor de generaţie viitoare, care permite afacerilor de toate dimensiunile să asigure, să urmărească şi să împărtăşească orice fel de date, indiferent unde sunt stocate sau localizate. Prin proceduri şi tehnologii eficiente, criptarea puternică şi controlul strict al accesului, soluţia de securitate bazată pe date Vera permite angajaţilor să colaboreze liber, asigurând în acelaşi timp cele mai înalte niveluri de securitate, vizibilitate şi control. Pentru mai multe informaţii, accesaţi www.vera.com.

Article Offline Attachments.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

ON DEMAND WEBCAST.

Here you can see the webcast of the BMW Group Annual Accounts Press Conference and the BMW Group Analyst- and Investor Conference 2019.

open streaming site

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare