Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Andreas Wendt a fost numit membru al Consiliului de Administraţie al BMW AG cu responsabilităţi pentru achiziţii

Experienţă îndelungată în producţie în calitate, inovaţie şi gestionarea problemelor complexe.

Corporativ
·
Resurse umane
·
Oameni
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(2x, ~157,12 KB)
  
Photos(1x, ~3,95 MB)

Bucureşti/München. În cadrul întâlnirii de astăzi, Consiliul Director al BMW AG l-a desemnat pe Dr.-Ing. Andreas Wendt (60 de ani) ca membru nou al Consiliului de Administraţie cu responsabilităţi pentru achiziţii şi reţeaua de furnizori, funcţie ce devine efectivă la 1 octombrie 2018. Wendt, licenţiat în inginerie mecanică, a fost director al cele mai mari uzine BMW Group din Germania, cea de la Dingolfing, cu începere din prima parte a anului 2017. Anterior, Wendt a condus uzina BMW Group din Regensburg timp de opt ani.

Wendt şi-a început cariera la BMW Group în 2002, ca director al producţiei de dezvoltare strategică. Apoi a condus departamentul de producţie al "Componentelor de Suspensie şi Tren de Rulare" de la uzinele din Landshut, Dingolfing şi Berlin. Din mai 2006 până la trecerea sa la Regensburg, Wendt a fost director al celei mai mari uzine de motoare a BMW Group, la Steyr (Austria).

"Prin toate etapele carierei sale în BMW Group, Andreas Wendt a fost o forţă pentru inovaţie. Cu competenţa sa remarcabilă în gestionarea calităţii şi complexităţii, el a stabilit mereu noi repere", a declarat Dr. Norbert Reithofer, preşedintele Consiliului Director al BMW AG. Reithofer a completat: "Achiziţiile şi reţeaua de furnizori sunt mai importante ca niciodată pentru succesul nostru comercial. Actuala internaţionalizare a afacerii noastre şi volatilitatea în creştere măresc mult nivelul de complexitate şi necesită o flexibilitate şi mai mare din partea reţelei noastre furnizori şi a diviziei de achiziţii. Mai mult, putem obţine inovaţia necesară în domeniile noastre de interes precum mobilitatea electrică, digitalizarea şi condusul autonom prin intensificarea parteneriatelor cu furnizorii. Numirea lui Andreas Wendt pune divizia de achiziţii într-o poziţie excelentă pentru îndeplinirea acestor cerinţe."

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare