Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

"200 de femei care vor schimba modul în care vezi lumea"

Expoziţie de fotografie şi proiect de carte, cu vernisajul german la München.

Corporativ
·
Teme culturale
 

Bucureşti/München. Pe 28 octombrie, iniţiatorii neozeelandezi Blackwell & Ruth şi editorul german al cărţii "200 de femei care vor schimba modul în care vezi lumea", Dr. Elisabeth Sandmann, împreună cu partenerul exclusiv al proiectului, BMW Group, vor sărbători premiera germană a expoziţiei omonime la Alte Bayerische Staatsbank din München. În perioada 28 octombrie-21 noiembrie, locul va fi gazda celor "200 de femei care vor schimba modul în care vezi lumea" înainte ca expoziţia să se mute la Universitatea Tehnică din München (TUM) pentru intervalul 26 noiembrie-14 decembrie 2018.

De-a lungul proiectului "200 de femei care vor schimba modul în care vezi lumea", diferite femei au primit aceleaşi cinci întrebări identice, indiferent de naţionalitate, origine, religie, statut de celebritate sau educaţie, iar răspunsurile lor au fost adunate la un loc. Ce contează cu adevărat pentru tine? Ce îţi aduce fericirea? Ce părere ai despre cea mai mare nenorocire? Ce ai schimba dacă ai putea? Cu ce cuvânt te identifici cel mai mult?

Fotografiile realizate exclusiv pentru cartea "200 de femei care vor schimba modul în care vezi lumea" vor fi expuse acum în Germania pentru prima dată. După ce au fost intervievate pentru carte, fiecare dintre cele 200 de femei provenite din întreaga lume au fost fotografiate de către Kieran E. Scott, fotograf distins cu numeroase premii. Cu stilul său inimitabil, portretele lui oferă o imagine a poveştilor personale ale acestor femei. Fiecare portret a fost realizat în faţa unui cearceaf simplu.

Cu sprijinul BMW Group, expoziţia ilustrează o varietate mare de naraţiuni excepţionale şi poveşti de viaţă prin intermediul portretelor de film şi fotografice, invitând vizitatorii să se gândească la diversitate, egalitatea de şanse, drepturi egale şi curaj.

Harald Krüger, preşedinte al Consiliului de Administraţie al BMW Group, este convins că egalitatea de şanse trebuie să devină normă pentru că joacă un rol important în dezvoltarea societăţilor noastre: "Este imperativ moral să trăim şi să promovăm egalitatea de şanse. Există o legătură directă între bunăstarea societăţii şi egalitatea de şanse pentru femei pe piaţa forţei de muncă".

Dr. Elisabeth Sandmann, editura Elisabeth Sandmann Verlag, a declarat: "A fost misiunea mea să fac femeile mai vizibile. Cele 200 de femei de care citim aici, ale căror voci le auzim şi ale căror feţe le vedem, ne fac să ne simţim mai umili. Aceste femei ne arată că angajamentul pasionat şi curajul generează cu adevărat schimbări în lume. În acest sens, proiectul este şi despre speranţă, perspective şi schimbări viitoare".

Ca parte a vernisajului, ce va avea loc la 27 octombrie, ora 18.00, la Alte Bayerische Staatsbank, Geoff Blackwell (Blackwell&Ruth), cel care a fost iniţiatorul proiectului, şi Dr. Elisabeth Sandmann (editura Elisabeth Sandmann Verlag) vor discuta în ce măsură "200 de femei care vor schimba modul în care vezi lumea" pot afecta într-adevăr modul în care privim lumea. În plus, coiniţiatorul proiectului, Ruth Hobday (Blackwell&Ruth), va discuta cu prezentatorul şi producătorul TV Bettina Böttinger şi cu unele dintre protagonistele cărţii, inclusiv cu Julia Leeb (fotojurnalist), Sahm Venter (cercetător executiv la Fundaţia Nelson Mandela Foundation) şi Diane Wright Foley (directorul Fundaţiei James W. Foley Legacy). Cântăreaţa neozeelandeză Kimbra, o altă participantă la proiect, va oferi un recital cu ocazia deschiderii. La vernisajul proiectului vor participa şi multe dintre participantele la "200 de femei care vor schimba modul în care vezi lumea".

 

Vernisaj:

Sâmbătă, 27 octombrie 2018, ora 18.00

Alte Bayerische Staatsbank

Kardinal-Faulhaber Straße 1, 80333 Munich

 

Program expoziţional:

28 octombrie - 21 octombrie 2018

Alte Bayerische Staatsbank

Kardinal-Faulhaber Straße 1, 80333 Munich

 

26 noiembrie - 14 decembrie 2018

Universitatea Tehnică din München

Campusul TUM din München

Pavilionul de Înscrieri

Arcisstraße 21, 80333 Munich

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare