Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Din 2019, uzina BMW Group din Dingolfing livrează baterii pentru modelul MINI complet electric

Investiţie de câteva zeci de milioane de euro în vedea producţiei de baterii. Noul MINI Electric – produs la Oxford dar cu „inimă” bavareză.

Dingolfing
·
Baterii
·
BMW Welt, Museum, fabrici
·
Fabrici
·
MINI E
·
BMW i Automobiles
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~93,87 KB)
  
Photos(2x, ~7,83 MB)

Bucureşti/Dingolfing. În viitor, uzina BMW Group din Dingolfing se pregăteşte pentru o cerere mai mare de trenuri de rulare electrice şi investeşte în lucrări vaste de conversie şi extindere. Pentru producţia de baterii destinate modelului MINI integral electric se investesc câteva zeci de milioane de euro în măsurile de structură şi în instalaţii. În partea vestică a fabricii de componente 2.2 de la Dingolfing, o suprafaţă de aproximativ 6.000 de metri pătraţi va fi utilizată pentru fabricarea modulelor de baterii şi pentru linia de montaj a bateriilor. În prezent, primele sisteme sunt construite şi apoi testate.

 

"Odată cu lansarea noilor module şi a cererea tot mai mare de automobile electrificate, vom extinde semnificativ producţia de componente electrice în lunile şi anii următori", a declarat Roland Maurer, director de planificare şi producţie trenuri de rulare electrice în cadrul BMW Group.

 

Modelul MINI integral electric va fi produs de la finalul anului 2019 în sudul Angliei, la uzina din Oxford. Bateriile pentru automobil vor proveni de la noua secţie de acumulatori de la Dingolfing, iar motoarele electrice de la uzina BMW Group din Landshut. Astfel, noul model inovator al constructorului britanic de automobile premium mici va avea "costum englezesc şi suflet bavarez".

 

Cu începere din 2020, uzina din Dingolfing va produce şi cea de-a cincea generaţie de sisteme de propulsie electrică pentru viitoarele automobile electrificate ale BMW Group, precum BMW iX3, BMW i4 şi BMW iNEXT. Măsurile extinse de construcţie şi modernizare necesare în acest scop au început deja. Datorită importanţei din ce în ce mai mari şi rolului-cheie pe care îl deţine în cadrul reţelei de producţie, fabrica de componente 2.2 a primit numele de "Centru de competenţă al BMW Group pentru producţia de trenuri de rulare electrice".

 

Fabrica 2.2 este una dintre cele mai vechi părţi ale uzinei din Dingolfing. Din 2015, la uzina din Dingolfing sunt produse bateriile şi motoarele electrice pentru modelele plug-in hybrid ale BMW Group. Timp de mai multe decenii a fost locul de unde BMW Group trimitea piese de schimb în toată lumea. Abia în ultimii ani, livrarea pieselor de schimb a fost mutată treptat la Wallersdorf şi Bruckberg. Astfel, a fost posibilă crearea la Dingolfing a noului "Centrul de competenţă pentru producţia de trenuri de rulare electrice”. În prezent, la uzină sunt angajate peste 300 de persoane.

 

Explicaţii foto

Fotografia 1: Studiu de design complet electric: MINI Electric Concept

 

Fotografia 2: Acumulatorii de înaltă tensiune şi motoarele electrice sunt deja produse la uzina de componente 2.2 de la Dingolfing. În imagine: producţia de module pentru modelele BMW Group plug-in hybrid

 

Fotografia 3: Afişaj mare pe faţada fabricii 2.2, "Centrul de competenţă al BMW Group pentru producţia de trenuri de rulare electrice"

 

Uzina BMW Group din Dingolfing

Uzina din Dingolfing este una dintre cele 31 de locaţii de producţie pe care BMW Group le are pe mapamond. În fiecare zi, aproximativ 1.600 de automobile BMW Seria 3, Seria 4, Seria 5, Seria 6, Seria 7 şi Seria 8 părăsesc linia de asamblare a uzinei auto 2.4. În 2017, uzina a produs un total de peste 376.000 de automobile. În prezent, uzina din Dingolfing are o forţă de muncă de aproximativ 18.000 de angajaţi, dintre care 800 de stagiari.

 

Pe lângă producţia principală de automobile, componentele auto, precum scaune şi piese presate, şi cele pentru şasiu şi tren de rulare sunt şi ele produse la uzina BMW Group din Dingolfing. Datorită experienţei sale în procesarea aluminiului şi anii de experienţă în producţia transmisiilor alternative, uzina BMW Group din Dingolfing furnizează locaţiei de producţie din Leipzig componentele principale pentru modelele BMW i, precum baterii de înaltă tensiune, transmisii electrice şi structuri Drive. În plus, la Dingolfing se produc acumulatori de înaltă tensiune şi motoare electrice pentru modelele hybrid plug-in ale BMW Group.

 

De asemenea, locaţia face caroserii brute pentru toate modelele Rolls-Royce. "Dynamic Centre", un punct de tranzit şi spaţiu de stocare de mari dimensiuni, furnizează organizaţiei retail BMW şi MINI din lumea întreagă piese şi accesorii originale.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

LA AUTO SHOW 2019

Los Angeles, 20. November.
Here you can see the webcast of the BMW Group Press Conference at the Los Angeles Auto Show.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare