Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Colecția de echipament moto BMW Motorrad 2019

BMW Motorrad Rider Equipment - Colecția 2019.

Echipamente riding
·
BMW Motorrad Ride
·
BMW Motorrad Style
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~52,22 MB)
  
Photos(70x, ~178,69 MB)

Echipamentul BMW Motorrad oferă produse de cea mai înaltă calitate pentru sezonul moto 2019. Mai ales combinezonul sport dintr-o bucată ProRace. Costumul ProRace Made-to-Measure este un element produs pe măsura riderului, cu o gamă foarte largă de opțiuni de personalizare și variante de echipare care pot fi adaptate preferințelor clientului, folosind noul configurator online. Cizmele și mănușile ProRace pot fi adăugate pentru o potrivire perfectă. Noul costum Roadster este gândit ca un element universal, pentru a pilota la drum întins în stil sportiv, într-o poziție în șa verticală.

Casca Bowler are un aspect foarte aerodinamic. Detaliile sale elaborate reflectă rafinament, asigurând și un nivel înalt de confort la purtare. Se potrivește cu jacheta de piele Club Spezial, în ediție strict limitată. Aici, calitatea fabricației și detaliile precum numărul brodat de ediție limitată pe guler întrunesc cele mai înalte standarde. Noua jachetă sportivă RaceFlow întâmpină vara. Cu o proporție ridicată de material ventilat cu plasă, asigură ventilația perfectă pentru corp și pentru brațe – chiar și în zilele toride.

Pantalonii Rider sunt proiectați în stil Outdoor, un element de echipament perfect funcțional și relaxat, cu care se pot înfrunta vânturi puternice și vreme potrivnică – atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Pantalonii ClimaProtect sunt extrem de practici. Sunt impermeabili și ușor de îmbrăcat peste pantalonii normali, datorită fermoarelor lungi de pe lateral – făcându-le viața mai ușoară celor care fac naveta prin oraș.

Noile cizme Flow se potrivesc perfect aici. Acest cizme extra ușoare, scurte, sunt gândite ca tovarășul perfect la temperaturi ridicate: ca și noii teneși Dry, se potrivesc bine cu jeanși moto și cu jachete moto de vară.

Gama de protecții a fost extinsă substanțial pentru sezonul 2019. Pe lângă vesta HighViz, Protectorul Strap-on și centurile pentru zona lombară Basic și Pro, elementul principal este vesta Protector, cu protecții pentru piept și spate.

Factorul stil nu a fost neglijat. Acest lucru se reflectă în special în noile colecții Style, bazate pe motto-ul „Tehnologie Bavareză Unică”, inclusiv produse lifestyle de piele și colecția Motorsport. Jachetele populare AirShell, Club Leather și DownTown sunt și ele disponibile, ca și mănușile Rockster în noile variante de culoare.

BMW Group

Datorită celor patru mărci ale sale - BMW, MINI, Rolls-Royce şi BMW Motorrad -, BMW Group este liderul mondial al constructorilor premium de automobile şi motociclete şi oferă servicii financiare şi de mobilitate premium. Reţeaua de producţia a BMW Group cuprinde 31 de facilităţi de producţie şi asamblare în 14 ţări; compania are o reţea globală de vânzări în peste 140 de ţări.

În 2017, BMW Group a vândut, la nivel mondial, peste 2.463.500 de automobile şi peste 164.000 de motociclete. În anul fiscal 2016, ărofitul brut a fost de aproximativ 9,67 miliarde de euro, iar veniturile au fost de 94,16 miliarde de euro. La 31 decembrie 2016, BMW Group dispunea de o forţă de muncă de 124.729 de angajaţi.

Dintotdeauna, succesul BMW Group s-a bazat pe gândirea pe termen lung şi pe acţiunea responsabilă. Astfel, compania a pus bazele unei dezvoltări durabile în plan ecologic şi social prin lanţul de valori, responsabilitatea vastă a produselor şi un angajament clar pentru conservarea resurselor ca parte integrantă a strategiei sale.

www.bmw-motorrad.ro

Facebook: https://www.facebook.com/BMW.Motorrad.Romania

Instagram: https://www.instagram.com/bmwmotorrad_ro

YouTube: http://www.youtube.com/bmwgroupromania
Site-uri de presă: press.bmwgroup.com/romania

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare