Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

BMW Group Thailanda se îndreaptă spre un viitor electrificat prin localizarea producţiei de baterii de înaltă tensiune

+++ Cooperare intensă cu Dräxlmaier Group +++ Angajaţii sunt pregătiţi la locaţiile de producţie BMW Group din Germania +++

Corporativ
·
Cifre şi informaţii corporate
·
BMW Welt, Museum, fabrici
·
Fabrici
·
Tehnologie
·
Sistem de propulsie alternativă, mobilitatea viitorului
·
Electrification
·
Producţie, reciclare
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~70,79 KB)
  
Photos(2x, ~13,4 MB)

Bucureşti/Bangkok. BMW Group Thailanda se îndreaptă spre un nou punct de reper în călătoria Thailandei spre un viitor al mobilităţii electrice odată cu producţia locală de baterii de înaltă tensiune - care cuprinde producţie de module de baterii şi baterii în sine - cu începere din 2019 la noua facilitate de producţie localizată în WHA Chonburi Industrial Estate 2. În parteneriat cu DRÄXLMAIER Group, unul din principalii furnizori auto mondiali şi un partener puternic de sisteme pentru BMW Group încă din 1966, BMW Group Manufacturing Thailanda pune acum bazele solide pentru producţia locală de baterii prin programe avansate de pregătire şi calificare începând cu septembrie 2018.

Christian Wiedmann, preşedintele BMW Group Thailanda, a declarat: "Suntem foarte încântaţi să facem încă un pas mare în strategia noastră de mobilitate electrică. Începerea producţiei locale de baterii ne va permite să răspundem mai bine cerinţelor tot mai mari pentru automobil electrificate pe pieţele ASEAN. Mai mult, această nouă capacitate completează punctele forte ale uzinei Rayong, care deja a reprezentat un hub de producţie auto în regiune. Cu patru modele BMW plug-in hybrid care deja ies de pe liniile noastre de asamblare de la uzina Rayong, producţia locală de baterii va completa producţia noastră de modele plug-in hybrid".

Alături de motorul electric, bateria de înaltă tensiune este elementul central al automobilelor parţial şi complet electrificate şi o componentă foarte sofisticată care necesită aptitudini specializate pentru a fi produsă. Pentru a consolida bazele activităţii de asamblate high-tech, BMW Group Manufacturing Thailanda şi DRÄXLMAIER Group s-au implicat într-o cooperare intensă pentru a aduce această competenţă avansată în Thailanda.

Gerhard Irnesberger, directorul uzinei DRÄXLMAIER Group Thailanda, a declarat: "Este o onoare mare să producem local baterii de înaltă tensiune pentru BMW Thailand. În prezent, două echipe DRÄXLMAIER lucrează îndeaproape în Germania şi Thailanda pentru a duce proiectul spre un început al producţiei de succes".

Din septembrie 2018, angajaţi de la DRÄXLMAIER Group au luat parte la un program de pregătire pentru producţia de baterii la uzina BMW Group din Dingolfing - uzina-pilot pentru trenuri de rulare electrice - pentru a-şi împărtăşi competenţa în tehnologii de producţie de ultimă oră precum sudare cu laser, activare plasmatică, robotică, lipire, inspecţie optică automată şi electrică integrată a calităţii, alături de testare la finalul liniei. Pregătirea se concentrează şi pe susţinerea unui proces foarte automatizat, care este o parte importantă a producţiei de module de baterii, precum şi o asigurare cuprinzătoare a calităţii, metodologie şi tehnologie de produs, reprocesare şi analiză.

Cu o înţelegere puternică a aptitudinilor de producţie a bateriei, personalul va lucra cu celulele de baterii livrate de furnizori din regiunea asiatică, dar şi cu alte componente importate precum carcasa din aluminiu, electronica şi cablurile, pentru a lansa bateriile de înaltă tensiune care îndeplinesc standardele înalte ale BMW Group şi pentru a îndeplini reglementările din Thailanda privind cerinţele de conţinut local. Bateriile finale vor fi transportate ulterior la uzina Rayong pentru producţia de automobile electrificare bazate pe modele BMW Seria 5, BMW Seria 7 şi BMW X5 în prima fază începând cu anul 2019.

"Pentru a se asigura că procesul de producţie este în concordanţă cu standardele excepţionale de calitate ale BMW Group, sunt implicaţi experţi de la BMW Group din München. Împreună, BMW Group şi DRÄXLMAIER intenţionează să investească peste 400 de milioane de baht pentru a crea un nou avanpost pentru inovaţiile de mobilitate electrică în Thailanda şi regiune. Pentru BMW Group Thailanda am planificat şi am aprobat deja, pentru stimulente guvernamentale de către Consiliul de Investiţii din Thailanda (BoI), alte investiţii de peste 700 de milioane de baht pentru mai multe modele BMW plug-in hybrid", a adăugat Wiedmann.

BMW Group Thailanda

BMW Group Thailanda, o subsidiară a BMW AG Germania, a fost înfiinţată la 3 octombrie 1998. Cele trei entităţi ale BMW Group Thailanda includ BMW (Thailanda) Co., Ltd., cu responsabilităţi în ceea ce priveşte distribuţia şi comercializarea produselor BMW Group, BMW Manufacturing (Thailanda) Co., Ltd., responsabilă de producţia locală BMW şi BMW Motorrad, şi BMW Leasing (Thailanda) Co., Ltd., responsabilă de ofertele de servicii financiare atât clienţilor de flote, cât şi celor retail.

În primele nouă luni ale anului 2018, BMW Group Thailanda a înregistrat un record istoric al vânzărilor, cu 8.903 automobile BMW şi MINI livrate clienţilor, o creştere de 15,6% faţă de anul trecut. BMW Motorrad Thailanda s-a bucurat de performanţe puternice faţă de anul precedent, cu 1.425 de motociclete livrate pentru o creştere de 9,4% faţă de 2017.

În ceea ce priveşte producţia, uzina BMW Group Manufacturing Thailanda a fost fondată pe crezul puternic al BMW Group în potenţialul de creştere al pieţelor asiatice şi al Thailandei în special datorită locaţiei sale unice, unei baze de producţie puternice şi ofertei existente de forţă de muncă calificată pentru automobile, fiind un hub auto pentru ASEAN.

Investiţiile în curs au fost realizate pentru expansiunea fabricii Rayong în ceea ce priveşte procesele de asamblare, având ca scop satisfacerea cererii crescânde a clienţilor. În plus, cu aproximativ patru miliarde de baht - suma anuală de achiziţii în Thailanda -, biroul BMW Global Purchasing a fost înfiinţat în Thailanda. Acesta achiziţionează diferite componente de la furnizorii locali din Thailanda şi regiunea mai largă ASEAN, în scopul de a alimenta întreaga reţea de producţie BMW formată din 30 de facilităţi de producţie şi asamblare, situate în 14 ţări din întreaga lume.

Începând din noiembrie 2018, BMW Group Manufacturing Thailanda produce următoarele modele: BMW Seria 3, BMW Seria 3 Gran Turismo, BMW Seria 5, BMW Seria 7, BMW X1 şi BMW X3. Pentru BMW Motorrad, la nivel local sunt asamblate BMW F 750 GS, BMW F 850 GS, BMW R 1200 GS, BMW R 1200 GS Adventure, BMW S 1000 R, BMW S 1000 RR şi BMW S 1000 XR. În plus, BMW Group Manufacturing Thailanda asamblează acum şi modele BMW plug-in hybrid: BMW 330e, BMW 530e şi BMW 740Le.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

LA AUTO SHOW 2019

Los Angeles, 20. November.
Here you can see the webcast of the BMW Group Press Conference at the Los Angeles Auto Show.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare