Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

BMW i Ventures anunţă o investiţie strategică la Claroty

BMW i Ventures continuă explorarea de noi soluţii tehnologice inovative şi a anunţat o investiţie strategică la Claroty, principalul dezvoltator de software de securitate cibernetică pentru protejarea siguranţei şi a fiabilităţii reţelelor industriale de control.

BMW i Ventures
·
BMW i Beyond Automobiles
·
BMW i Mobility Services
·
Tehnologie

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~63,85 KB)

Bucureşti/Mountain View. BMW i Ventures continuă explorarea de noi soluţii tehnologice inovative şi a anunţat o investiţie strategică la Claroty, principalul dezvoltator de software de securitate cibernetică pentru protejarea siguranţei şi a fiabilităţii reţelelor industriale de control.

Având sediul la New York, Claroty a fost fondată în 2014 de către directorul executiv Amir Zilberstein, directorul executiv de dezvoltarea afacerii Galina Antova şi directorul executiv tehnic Benny Porat. Specializată în securitate cibernetică pentru mediile de infrastructură industrială şi critică, compania oferă o platformă integrată de soluţii care oferă transparenţă mare a sistemelor industriale de control (ICS), prin combinarea monitorizării continue pentru ameninţări şi vulnerabilităţi cu acces sigur de la distanţă, şi care permite operatorilor ICS să protejeze aceste reţele critice de misiune.

"Investiţia noastră la Claroty este un semnal clar că tratăm foarte serios nevoia pentru securitate cibernetică industrială şi recunoaştem potenţialul imens de creştere al acestui domeniu", a declarat Tobias Jahn, director al BMW i Ventures. "Echipa inegalabilă, superioritatea tehnologică şi parteneriatele strategice cu numeroşi furnizori mari de automatizări ale Carloty, precum Rockwell Automation, Siemens şi Schneider Electric, ne-au convins că au capacitatea de creştere rapidă şi de menţinere a poziţiei de lider în cadrul acestui segment mult în viitor."

Ameninţarea tot mai mare a atacurilor cibernetice avansate asupra infrastructurii critice şi a sistemelor industriale de control reprezintă o provocare unică. Tot mai multe uzine utilizează dispozitive conectate, urmând dezvoltările IoT şi Industry 4.0, care expun aceste reţele industriale la malware şi alte atacuri cibernetice. BMW i Ventures continuă să facă investiţii pentru a proteja siguranţa şi rezistenţa operaţiunilor de producţie şi securitatea automobilelor de clasă mondială.

Claroty va utiliza această investiţie pentru extinderea globală a vânzărilor şi a amprentei sale de asistenţă pentru clienţi, creşterea notorietăţii şi cererii pentru marca Claroty şi continuarea ritmului rapid de inovaţie a producţiei.

Despre BMW i Ventures
BMW i Ventures, fondul de investiţii de 500 de milioane de euro al BMW, investeşte bani şi resurse în companii start-up din domeniul condusului autonom, automobilelor digitale şi cloud auto, al mobilităţii electrice, inteligenţei artificiale şi datelor, al industriei 4.0, mobilităţii comune şi la cerere, al vieţii digitale a clienţilor şi al serviciile energetice. Fondul a avut deja parteneriate cu companii inovatoare precum Carbon3D, Chargepoint, DesktopMetal, JustPark, Life360, Moovit, Nauto, Scoop, Stratim, Turo, Xometry and Zendrive. BMW i Ventures investeşte în toate etapele, de la bază şi incubaţie până la companii în creştere.

Despre Claroty
Având sediul central la New York şi lansată ca al doilea start-up de la renumita Team8, Claroty combină echipele de conducere şi cercetare de elită cu competenţa tehnică profundă din domeniile IT şi OT. Compania este susţinută de o organizaţie de investitori şi parteneri, inclusiv unele dintre cele mai importante companii de automatizare a controlului industrial. Cu o înţelegere fără egal a ICS, SCADA şi alte sisteme OT/IIoT esenţiale, Claroty a construit o platformă de securitate cibernetică complet integrată. Suita noastră de produse premiate oferă vizibilitate extremă în reţelele industriale - permiţând protecţie, detectare şi reacţie fără egal la ameninţări cibernetice. Pentru mai multe informaţii, accesaţi www.claroty.com.

Article Offline Attachments.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

LA AUTO SHOW 2019

Los Angeles, 20. November.
Here you can see the webcast of the BMW Group Press Conference at the Los Angeles Auto Show.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare