Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

BMW i Ventures anunţă o investiţie strategică la Graphcore

BMW i Ventures continuă explorarea de noi soluţii tehnologice inovative şi a anunţat o investiţie strategică la Graphcore, o companie ce dezvoltă un nou tip de procesoare şi software conceput special pentru inteligenţa maşinilor.

BMW i Ventures
·
Tehnologie
·
Sistem de propulsie alternativă, mobilitatea viitorului
·
BMW i Beyond Automobiles
·
BMW i Mobility Services

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~63 KB)

Bucureşti/Mountain View. BMW i Ventures continuă explorarea de noi soluţii tehnologice inovative şi a anunţat o investiţie strategică la Graphcore, o companie ce dezvoltă un nou tip de procesoare şi software conceput special pentru inteligenţa maşinilor.

De la fondarea companiei în urmă cu doar doi ani, Graphcore a ajutat inovatorii să creeze soluţii de ultimă generaţie pentru inteligenţa maşinilor. Intelligent Processing Unit (IPU) a Graphcore este primul procesor ce este creat special pentru a susţine procesele de inteligenţă artificială în automobil şi furnizează viteze mai mari de procesare în comparaţie cu hardware-ul convenţional.

"Versatilitatea IPU de la Graphcore - care sprijină numeroase tehnici de învăţare mecanică cu eficienţă ridicată - este bine adaptată pentru o mare varietate de aplicaţii de la asistenţi vocali inteligenţi la automobile autonome", a declarat Tobias Jahn, director la BMW i Ventures. "Cu flexibilitatea de a utiliza acelaşi procesor atât în centrul de date, cât şi în automobil, IPU de la Graphcore prezintă şi posibilitatea reducerii timpilor de dezvoltare şi a complexităţii."

Investiţia din partea BMW i Ventures este un pas suplimentar spre îndeplinirea ambiţiei companiei de a construi o companie de tehnologie globală, orientată spre piaţa a inteligenţei maşinilor, o piaţă nouă şi cu dezvoltare rapidă.

Despre BMW i Ventures
BMW i Ventures, fondul de investiţii de 500 de milioane de euro al BMW, investeşte bani şi resurse în companii start-up din domeniul condusului autonom, automobilelor digitale şi cloud auto, al mobilităţii electrice, inteligenţei artificiale şi datelor, al industriei 4.0, mobilităţii comune şi la cerere, al vieţii digitale a clienţilor şi al serviciile energetice. Fondul a avut deja parteneriate cu companii inovatoare precum Carbon3D, Chargepoint, Claroty, DesktopMetal, fair, Graphcore, Lime, Mapillary, Moovit, Nauto şi Xometry. BMW i Ventures investeşte în toate etapele, de la bază la companii de creştere.

Despre Graphcore
Hardware-ul şi software-ul pentru Unitatea de Procesare a Inteligenţei (IPU) a Graphcore permite inovatorilor să creeze următoarea generaţie a soluţiilor de inteligenţă a maşinilor. IPU este primul procesor conceput special pentru Inteligenţa Maşinilor şi furnizează viteze mai mari de 10 până la 100 de ori în comparaţie cu hardware-ul din prezent. Graphcore a strâns finanţări de peste 300 de milioane de dolari din partea unor investitori financiare şi strategici importanţi şi are sediul la Bristol (Marea Britanie), cu birouri în Londra (Marea Britanie), Oslo (Norvegia), Palo Alto (SUA) şi Beijing (China). Mai multe informaţii se pot afla la https://www.graphcore.ai.

Article Offline Attachments.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

LA AUTO SHOW 2019

Los Angeles, 20. November.
Here you can see the webcast of the BMW Group Press Conference at the Los Angeles Auto Show.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare