Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

BMW i Ventures anunţă o investiţie la Urgent.ly

BMW i Ventures a anunţat astăzi o investiţie la Urgent.ly, principala platformă globală de asistenţă rutieră şi mobilitate. Urgent.ly oferă cele mai rapide, mai sigure şi mai inovatoare servicii, produse şi tehnologie de asistenţă rutieră prin combinarea serviciilor bazate pe locaţie, datelor în timp real, inteligenţei artificiale (AI) şi comunicării între automobile.

BMW i Ventures
·
BMW i Beyond Automobiles

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~68,28 KB)

Bucureşti/Mountain View. BMW i Ventures a anunţat astăzi o investiţie la Urgent.ly, principala platformă globală de asistenţă rutieră şi mobilitate.

Urgent.ly oferă cele mai rapide, mai sigure şi mai inovatoare servicii, produse şi tehnologie de asistenţă rutieră prin combinarea serviciilor bazate pe locaţie, datelor în timp real, inteligenţei artificiale (AI) şi comunicării între automobile.

"Vechiul model de asistenţă rutieră trebuie să facă loc unei abordări moderne, mai digitalizate", a declarat Kasper Sage, partner la BMW i Ventures. "Urgent.ly va permite producătorilor de automobile de pe mapamond să ofere clienţilor tipul de experienţă digitală conectată şi în timp real pe care o aşteaptă acum în orice, de la livrarea mâncării până la ride-sharing. Urgent.ly permite transparenţă fără paralel ce conectează dealerii, producătorii de automobile, furnizorii şi clienţii în timp real, cu perspective de acţiune bazate pe date pentru a optimiza experienţa de-a lungul fiecărei etape."

Platforma Urgent.ly este conectată la peste jumătate din totalul operatorilor rutieri din SUA, care acoperă peste 45.000 de automobile conectate. Geolocalizarea clienţilor şi a automobilelor lor înseamnă că cei mai buni şi cei mai apropiaţi furnizori cu echipamentul potrivit sunt contactaţi, contractaţi şi trimişi pe baza unui algoritm pentru a ajuta clientul. Toţi aceşti paşi, inclusiv ETA (timpul estimat de sosire), urmărirea furnizorului, comunicaţiile şi calificativele sunt conectate prin intermediul platformei complete a Urgent.ly.

Despre BMW i Ventures
BMW i Ventures, fondul de investiţii de 500 de milioane de euro al BMW, investeşte bani şi resurse în companii start-up din domeniul condusului autonom, automobilelor digitale şi cloud auto, al mobilităţii electrice, inteligenţei artificiale şi datelor, al industriei 4.0, mobilităţii comune şi la cerere, al vieţii digitale a clienţilor şi al serviciile energetice. Fondul a avut deja parteneriate cu companii inovatoare precum Carbon3D, Chargepoint, Claorty, DesktopMetal, Graphcore, JustPark, Life360, Moovit, Nauto, Scoop, Stratim, Tekion, Turo, Xometry and Zendrive. BMW i Ventures investeşte în toate etapele, de la bază şi incubaţie până la companii în creştere.

Despre Urgent.ly
Platforma globală de asistenţă rutieră şi mobilitate a Urgent.ly se află în centrul opţiunilor de extindere a transportului pentru clienţi, companii de logistică şi tehnologie. Analiştii estimează creşterea kilometrilor de călătorie cu o treime până în 2030, din servicii, automobile şi utilizări noi. Aceasta înseamnă mai multe lucruri în mişcare şi mai multe lucruri care se defectează. Urgent.ly oferă asistenţă printr-o platformă digitală completă, vizibilă de fiecare persoană interesată în timp real. Acesta este motivul pentru care Urgent.ly este prima alegere a marilor branduri globale în care au încredere milioane de clienţi din industriile auto, asigurărilor, telematicii şi companiile de transport tehnologic noi. Pentru mai multe informaţii, accesaţi www.geturgently.com sau contactaţi media@Urgent.ly.

Article Offline Attachments.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

GENEVA MOTOR SHOW

Geneva, 03.March - 08:15 CET.
Here you can see the webcast of the BMW Group Press Conference at the Geneva International Motor Show.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare