Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Trei lecţii învăţate - Santiago E-Prix

În noua noastră serie "Trei lecţii învăţate", prezentăm trei concluziile deprinse de BMW i Andretti Motorsport după fiecare cursă - începând cu Santiago E-Prix de la finalul lunii ianuarie.

BMW Motorsport
·
FIA Formula E
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~95,69 KB)
  
Photos(3x, ~5,87 MB)

Bucureşti/München. Echipa BMW i Andretti Motorsport participă la primul său sezon în Campionatul FIA Formula E ABB. Inginerii acumulează mai multă experienţă cu fiecare week-end de cursă şi încorporează concluziile în dezvoltarea BMW iFE.18 şi în pregătirea următoarelor curse. În noua noastră serie "Trei lecţii învăţate", prezentăm trei concluziile deprinse de BMW i Andretti Motorsport după fiecare cursă - începând cu Santiago E-Prix de la finalul lunii ianuarie.

1. Nici o şansă în prima grupă de calificare
António Félix da Costa (Portugalia), câştigătorul cursei de deschidere de la Ad Diriyah (Arabia Saudită), a intrat pe circuit în prima dintre cele patru grupe de calificare de la Santiago (Chile) - un aspect care nu i-a oferit nici o şansă. Condiţiile de pistă au fost atât de dificile încât nici un pilot din prima grupă de calificare nu s-a clasat mai sus de poziţia a 13-a. Odată cu grupa a doua, din care a făcut parte Alexander Sims (Marea Britanie), condiţiile auz permis tururi mai rapide. Sims a fost capabil să egaleze ritmul lui Sebastien Buemi (Elveţia), care a stabilit cel mai bun timp în grupa a doua, în primele două sectoare. Abia în al treilea sector a existat o diferenţă substanţială de timp. În cele din urmă, Sims s-a calificat al nouălea. Cum grupele sunt decise pe locurile din clasamentul piloţilor, cei mai bine clasaţi piloţi se confruntă cu cele mai dificile condiţii. Acest lucru are misiunea de a face cursa şi mai interesantă.

2. Căldura joacă un rol important
În Chile, echipele s-au confruntat cu condiţii de căldură excesivă. În timpul cursei, temperatura aerului s-a apropiat de 40 de grade Celsius. Acest lucru a pus accentul pe temperatura bateriei. Datorită unei strategii bune de gestiune a energiei, BMW i Andretti Motorsport a putut să rămână în limitele de temperatură ale bateriilor Gen2. În timp ce energia este de obicei un factor restrictiv în cursele de Formula E, de data aceasta a fost temperatura bateriei în căldura din Santiago.

3. Precizia este vitală
O provocare specială pentru echipe în Sezonul 5 este menţinerea în limitele obligatorii pentru o gamă largă de zone ale monopostului - de exemplu, consumul de energie, nivelul de încărcare a bateriei, temperatura frânelor şi presiunea anvelopelor. Activitatea de mare precizie este vitală, atât din partea inginerilor, cât şi a piloţilor, pentru că abaterile şi cele mai mici discrepanţe sunt pedepsite constant cu penalizări.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

GENEVA MOTOR SHOW

Geneva, 03.March - 08:15 CET.
Here you can see the webcast of the BMW Group Press Conference at the Geneva International Motor Show.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare