Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Prezenţă importantă BMW în serialul-eveniment VLAD, pe ProTV

VLAD debutează luni, 25 februarie, pe PRO TV, o producţie la standarde cinematografice. Serialul spune povestea contelui de Monte Cristo, într-o adaptare modernă. BMW joacă un rol important în această producţie eveniment, cu patru automobile şi o motocicletă folosite de principalii protagonişti din film.

Corporativ
·
Product Placement
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~62,02 KB)
  
Photos(4x, ~9,6 MB)

Bucureşti. VLAD debutează luni, 25 februarie, pe PRO TV, o producţie la standarde cinematografice. Serialul spune povestea contelui de Monte Cristo, într-o adaptare modernă. BMW joacă un rol important în această producţie eveniment, cu patru automobile şi o motocicletă folosite de principalii protagonişti din film.

Proiectul a fost coordonat de regizorul Jesus del Cerro şi producătorul Alex Cseh şi a reprezentat o adevărată desfăşurare de forţe. În cele şase luni de producţie, echipa a străbătut peste 20.000 de kilometri pentru a acoperi 100 de locaţii şi pentru a realiza 2.700 de ore de filmări. Au fost folosite locaţii exclusive din ţară şi din afara României, precum Casa Marmarosh, care astfel a găzduit ultima filmare înainte de renovare, Palatul Bragadiru, casinouri şi hoteluri de lux din Grecia, yachturi. La filmarea serialului au fost folosite camere Alexa Amira, acestea fiind utilizate în realizarea marilor proiecte cinematografice.

BMW are o prezenţă specială în noul serial. BMW Seria 6 Gran Turismo este limuzina discretă folosită de personajul principal, Vlad Pop, interpretat de Adrian Nartea. La polul opus, personajele cu care Vlad se confruntă - Leo, interpretat de Emilian Oprea, Eliza Dragomir, interpretată de Olimpia Melinte, şi Ştefan Dragomir, interpretat de Andrei Aradits - conduc BMW Seria 4 Gran Coupé în spectaculoasa culoare Snapper Rocks Blue, motocicleta BMW R Nine T, BMW Seria 4 Cabriolet, respectiv BMW X6. În total, valoare modelelor ce apar în film depăşeşte 300.000 de euro. Cele patru automobile şi motocicleta sunt folosite să sublinieze statutul social al personajelor şi se integrează în decorurile exclusive ale serialului.

La nivel internaţional, marca are o tradiţie bogată de colaborări cu lumea filmului. Modelele BMW au avut apariţii spectaculoase în producţii precum "James Bond" sau "Mission: Impossibile". Remarcabilă a fost şi seria de scurtmetraje de acţiune "The Hire", ultimul din serie având premiera europeană pe marile ecrane într-un proiect special chiar în România în 2016. De curând, un BMW Seria 5 a avut o apariţie într-un episod din serialul Amazon de succes "Tom Clancy's Jack Ryan".

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

ANNUAL ACCOUNTS PRESS CONFERENCE

Munich, 18 March 2020. 
Here you can see the webcast of the BMW Group Annual Accounts Press Conference 2020.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare