Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

BMW Group extinde reţeua globală de centre cercetare şi dezvoltare: Biroul Tehnologic se deschide la Tel Aviv în 2019

BMW Group va deschide Biroul Tehnologic în Israel +++ Tel Aviv este punctul central pentru companiile start-up din ţară +++ Se urmăresc colaborări cu antreprenori şi universităţi +++

Tel Aviv
·
Technology Office
·
Israel
·
Tehnologie
·
Sistem de propulsie alternativă, mobilitatea viitorului
·
Sisteme asistenţă şofer
·
Autonomous Driving
·
BMW ConnectedDrive
·
Management trafic
·
Infotainment, sisteme de control
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~62,89 KB)
  
Photos(1x, ~6,21 MB)

Bucureşti/München. De mai mulţi ani, BMW Group colaborează cu companii israeliene din diferite domenii tehnologice. Acum că va deschide un birou pentru cercetarea tendinţelor şi a tehnologiei în Israel. "Tel Aviv are una dintre scenele companiilor start-up cu cea mai rapidă creştere din lume - în special în domeniile viitoare importante pentru noi precum condusul autonom sau conectivitatea", a explicat Klaus Fröhlich, membru al Consiliului de Administraţie al BMW AG şi responsabil pentru dezvoltare. "Prin stabilirea unei prezenţe la Tel Aviv, vom asigura un acces şi mai rapid la tendinţele şi tehnologiile relevante, fie cu companii start-up, fie cu universităţi." Biroul Tehnologi al BMW Group de la Tel Aviv se va deschide în cursul anului 2019 în mijlocul centrului tehnologic al Israelului.

Echipa mică, dar agilă, compusă din specialişti din diferite discipline, se va conecta intens cu companiile start-up locale, va evalua şi va gestiona tendinţele, tehnologiile şi inovaţiile relevante. Spectrul complet de companii tech cu sediul în Israel va fi luat în considerare, iar echipa va căuta şi formarea de proiecte comune de cercetare cu universităţi.

Ca reacţie la anunţ, Ministrul Economiei şi Industriei din Israel, Eli Cohen, a declarat: "Domeniul mobilităţii şi al transportului inteligent este unul cu cele mai rapide dezvoltări din lume. Deschiderea Biroului Tehnologic al BMW Group în Israel este un vot de încredere în companiile şi ecosistemul inovatoare din Israel." Cohen a adăugat: "Este încă o dovadă a faptului că în această eră nouă a industriei auto, cu accent puternic pe tehnologiile inovatoare, statului Israel poate şi trebuie să joace un rol important."

Centrul Tehnologic din Tel Aviv va fi al cincilea de acest gen în cadrul reţelei globale de cercetare şi dezvoltare a BMW Group, alături de Birourile Tehnologice din SUA, China, Japonia şi Coreea de Sud.

În prezent, compania operează deja peste 20 de facilităţi de cercetare şi dezvoltare în opt ţări. Lucrând îndeaproape cu departamentele de dezvoltare centrale din München, fiecare centru este important în asigurarea accesului rapid la noile tendinţe şi tehnologii pentru a putea modela mobilitatea viitorului şi pentru a aduce cele mai bune oferte posibile pentru clienţii noştri.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

ANNUAL ACCOUNTS PRESS CONFERENCE

Munich, 18 March 2020. 
Here you can see the webcast of the BMW Group Annual Accounts Press Conference 2020.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare