Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

BMW i Ventures anunţă o investiţie la Zūm

BMW i Ventures a anunţat o investiţie la Zūm, principalul furnizor de transport sigur şi de încredere al elevilor pentru districtele şcolare şi familiile care lucrează. Compania, care luna aceasta îşi serbează a patra aniversare, îşi propune să devină cel mai mare şi mai sigur furnizor de transport pentru copii din lume.

BMW i Ventures
·
BMW i Beyond Automobiles
·
BMW i Incubator for Innovations

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~63,5 KB)

Bucureşti/Mountain View. BMW i Ventures a anunţat o investiţie la Zūm, principalul furnizor de transport sigur şi de încredere al elevilor pentru districtele şcolare şi familiile care lucrează. Compania, care luna aceasta îşi serbează a patra aniversare, îşi propune să devină cel mai mare şi mai sigur furnizor de transport pentru copii din lume.

"Zūm a dovedit că este o forţă ce trebuie recunoscută în cadrul unei pieţe care are o mulţime de oportunităţi neexplorate", a declarat Ulrich Quay, director general al BMW i Ventures. "Poziţia sa de lider este puternică nu numai pentru că ajută familiile care muncesc, ci şi pentru că ei înşişi au familii şi înţeleg nevoia unui transport mai bun pentru copii. Suntem mândri să susţinem Zūm şi aşteptăm cu nerăbdare să vedem impulsul deoarece continuă să direcţioneze fondurile spre şcoli."

Noua finanţare va fi utilizată pentru extinderea modelului de business al Zūm şi pentru creşterea parteneriatului şcolar în ţară întrucât compania lucrează să-şi dubleze amprenta în anul şcolar 2019-2020. De asemenea, finanţarea va susţine evoluţia tehnologiei al cărei proprietar este Zūm, precum urmărirea vehiculelor prin GPS de ultimă oră şi sistemul de panouri în timp real pentru şcoli pentru a avea vizibilitate totală asupra navetei copilului pentru siguranţă şi eficienţă îmbunătăţite.

În 2018, Zūm a adăugat peste 100 de districte şcolare noi, iar acum operează în 400 de oraşe, transportând copiii la peste 2.000 de şcoli publice, private şi charter, cu un total de 750.000 de elevi.

Despre BMW i Ventures
BMW i Ventures, fondul de investiţii de 500 de milioane de euro al BMW, investeşte bani şi resurse în companii start-up din domeniul condusului autonom, automobilelor digitale şi cloud auto, al mobilităţii electrice, inteligenţei artificiale şi datelor, al industriei 4.0, mobilităţii comune şi la cerere, al vieţii digitale a clienţilor şi al serviciile energetice. Fondul a avut deja parteneriate cu companii inovatoare precum Carbon3D, Chargepoint, Claorty, DesktopMetal, Graphcore, JustPark, Life360, Moovit, Nauto, Scoop, Stratim, Tekion, Turo, Xometry şi Zendrive. BMW i Ventures investeşte în toate etapele, de la bază şi incubaţie până la companii în creştere.

Despre Zūm
Zūm este principalul furnizor de transport sigur, eficient şi de încredere al copiilor pentru districte şcolare şi familii care lucrează. Zūm se angajează să economisească banii şcolilor şi timpul părinţilor prin oferirea de opţiuni flexibile de călătorie, cu ajutorul şoferilor bine verificaţi. De la înfiinţarea sa la Universitatea Stanford, Zūm a oferit peste 5,63 milioane de kilometri de călătorii sigure şi de încredere şi a ajutat părinţii să economisească peste 200.000 de ore - şi continuă. Fondată de fraţii Ritu Narayan, Vivek Garg şi Abhishek Garg, Zūm este sprijinită de fonduri de investiţii importante precum Sequoia Capital şi Spark Capital. Compania are sediul în Redwood City (California). Pentru mai multe informaţii sau pentru rezervarea unei călătorii, accesaţi www.ridezum.com. Pentru înscriere ca şofer, accesaţi www.ridezum.com/drive.

Article Offline Attachments.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

ANNUAL ACCOUNTS PRESS CONFERENCE

Munich, 18 March 2020. 
Here you can see the webcast of the BMW Group Annual Accounts Press Conference 2020.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare