Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Cea mai mare flotă de BMW i3 pentru car sharing din lume se lansează la Varşovia

Serviciul de car-sharing Innogy go! se lansează cu o flotă de 500 de automobile BMW i3 în capitala Poloniei. +++ Innogy dezvoltă infrastructura de încărcare din oraş cu 30 de staţii de încăracre rapidă, cu putre de 50 kW.

I01
·
I01s
·
BMW i3
·
BMW i Automobiles
·
BMW i3s
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~73,88 KB)
  
Photos(6x, ~43,45 MB)

Varşovia. Oraşul Varşovia va găzdui cea mai mare flotă de BMW i3 de car-sharing din lume, atunci când furnizorul de energie Innogy lansează Innogy go!, primul serviciu de car-sharing din capitala Poloniei. Flota va cuprinde 500 de automobile electrice BMW i3, 30 dintre acestea fiind modelul sportiv BMW i3s. Ambele modele sunt echipate cu pachetul de baterii de înaltă tensiune de 94 Ah, care oferă o autonomie de până la 200 de kilometri. De asemenea, Innogy oferă şi infrastructura de încărcare necesară din oraş şi din jurul acestuia.

 

Automobilul va putea fi închiriat rapid şi uşor de către clienţi prin aplicaţia Innogy go!. Preţul per minut va fi de 1,19 zloţi (0,28 euro) pentru BMW i3, respectiv de 1,49 zloţi (0,35 euro) pentru BMW i3s. O zi întreagă de închiriere costă 239 de zloţi (55 de euro). Primele 15 minute ale călătoriei costă doar un groszy (0,01 zloţi). Dar nu numai preţul îi va atrage pe locuitorii Varoşoviei: datorită unei noi legi, conducătorii de automobile electrice în Polonia beneficiază de anumite avantaje, precum utilizarea gratuită a benzilor de autobuz şi parcare gratuită în mai multe locuri care în mod normal sunt cu taxă.

 

De asemenea, Innogy go! oferă şi o reţea de 30 de staţii de încărcare rapidă de 50 kW. Acestea vor ridica nivelul bateriei până la 80% în doar 40 de minute. În plus, clienţii pot încărca automobilele la staţiile publice operate de Innogy în Varşovia şi împrejurul acesteia. Aplicaţia Innogy go! arată locul unde sunt localizate acestea.

 

Noul serviciu de car-sharing ajută Varşovia să scadă numărul de automobile private de pe şosele şi să reducă emisiile din trafic. Evoluţia mobilităţii electrice prin serviciile de mobilitate este un reper important al strategiei BMW Group. Cu 164 de înmatriculări în 2018, vânzările din Polonia ale BMW i3 au crescut cu 40% pe parcursul anului trecut.

 

Şi în România BMW i3 a fost un pionier. Cel mai vândut automobil electric din România în ultimii trei ani a marcat mai multe premiere importante: a fost primul automobil electric folosit de un serviciu de shuttle: CityLimo, dar şi primul automobil electric folosit într-un serviciu de car sharing – Pony. Alături de Pony, 40 de automboile BMW i3 sunt folosite în programul de car sharing BCR eGO din Bucureşti.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

ANNUAL ACCOUNTS PRESS CONFERENCE

Munich, 18 March 2020. 
Here you can see the webcast of the BMW Group Annual Accounts Press Conference 2020.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare