Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

BMW Team RLL a încheiat IMSA Sports Car Grand Prix de la Long Beach pe locurile al şaptelea şi al optulea

În "IMSA Bubba Burger Sports Car Grand Prix" de la Long Beach (SUA), #25 BMW M8 GTE, pilotat de Tom Blomqvist (Marea Britanie) şi Connor De Phillippi (SUA), au încheiat pe locul al şaptelea în categoria GTLM. John Edwards (SUA) şi Jesse Krohn (Finlanda) s-au clasat pe poziţia a opta cu #24 BMW M8 GTE.

BMW Motorsport
·
IMSA Series
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~96,57 KB)
  
Photos(18x, ~58,51 MB)

Bucureşti/Long Beach. Pentru prima dată în acest sezon din IMSA WeatherTech SportsCar Championship, BMW Team RLL şi BMW M8 GTE nu au putut concura pentru o clasare pe podium. În "IMSA Bubba Burger Sports Car Grand Prix" de la Long Beach (SUA), #25 BMW M8 GTE, pilotat de Tom Blomqvist (Marea Britanie) şi Connor De Phillippi (SUA), au încheiat pe locul al şaptelea în categoria GTLM. John Edwards (SUA) şi Jesse Krohn (Finlanda) s-au clasat pe poziţia a opta cu #24 BMW M8 GTE.

Edwards era pe locul al cincilea înaintea singurului pit stop al cursei, dar o problemă cu şurubul de fixare a roţii a costat echipa timp preţios pentru a remedia situaţia - în plus s-a primit şi o penalizare "drive through". Cursa de 100 de minute a fost câştigată de #912 Porsche.

Bobby Rahal (directorul echipei BMW Team RLL): "Am simţit că acest circuit nu va fi benefic pentru noi. Tot ce putem face este să muncim din greu şi să facem tot ce putem cu speranţa că vom găsi ritmul bun în comparaţie cu alte echipe care acum au un avantaj faţă de noi."

Connor De Phillippi (#25 BMW M8 GTE, locul al şaptelea): "În prima parte a stintului meu, am părut foarte competitivi şi am fost mulţumit de maşină în comparaţie cu ziua precedentă. Pe măsură ce înaintam în stint, ceilalţi păreau că au un ritm în plus, dar ştiam că acest week-end va fi unul dificil pentru noi. Următoarele circuite sunt mult mai potrivite pentru maşina noastră şi ne vom concentra pe lupta pentru podium în etapele ce vor urma."

Tom Blomqvist (#25 BMW M8 GTE, locul al şaptelea): "Pur şi simplu nu am avut ritm în acest week-end pentru a face faţă concurenţei. Trebuia să facem o cursă inteligentă, dar nu a fost suficient pentru a obţine suficiente câştiguri. Aşa că acum privim spre Mid-Ohio, o pistă care este mai potrivită pentru noi."

John Edwards (#24 BMW M8 GTE, locul al optulea): "Un rezultat dezamăgitor, dar maşina a fost mult îmbunătăţită faţă de calificări, aşa că ritmul nostru a fost mai bun. Din păcate, a fost un week-end scurt, aşa că, dacă maşina nu este bună în calificări, porneşti din locul nepotrivit. Am reuşit să urcăm câteva locuri, după care am avut probleme la pit stop."

Jesse Krohn (#24 BMW M8 GTE, locul al optulea): "A fost o zi dificilă. La final de zi, nu am avut o maşină de curse rea, doar am fost lipsiţi de noroc la pit stop. S-a întâmplat ceva cu roata din spate, nu ştiu exact ce, dar nu poţi recupera un asemenea incident într-o cursă scurtă precum Long Beach. Per total, sunt mulţumit cu paşii pe care i-am făcut cu maşina şi, chiar plecând ultimii, exista o şansă să reuşim ceva interesant dacă nu era problema cu roata."

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

ANNUAL ACCOUNTS PRESS CONFERENCE

Munich, 18 March 2020. 
Here you can see the webcast of the BMW Group Annual Accounts Press Conference 2020.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare