Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

BMW Group Ungaria susţine a şasea ediţie Balatonfüred Concours d’Elegance

În primul week-end al lunii mai va avea loc a şasea ediţie Balatonfüred Concours d'Elegance.

Corporativ
·
Istorie
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~59,98 KB)
  
Photos(1x, ~7,57 MB)

Bucureşti/Budapesta. În perioada 3-5 mai, strălucirea automobilelor de epocă va fi din nou principala atracţie de pe malul nordic al Lacului Balaton: mai mult de 50 de automobile de epocă vor fi prezentate pe Promenada Tagore din Balatonfüred. Evenimentul desfăşurat sub egida FIVA, care anul trecut a atras aproximativ 20.000 de vizitatori, a primit în acest an sprijinul special al BMW Group Ungaria.

Automobilele expuse vor include excelenţa industriei auto din spatele Cortinei de Fier, a maşinilor anilor '30 deţinute de gangsterii din SUA şi multe alte specialităţi, inclusiv Art Deco. Decanii de vârstă vor fi Aster din 1904, Lorraine-Dietrich din 1907 şi FN din 1914.

Programul celor trei zile începe conform tradiţiei vineri după-amiază (3 mai), cu o paradă a automobilelor la Győr. De la ora 16.00, automobilele din concurs vor putea fi văzute defilând pe Promenada Tagore, după care concursul de frumuseţe va începe sâmbătă dimineaţa. Concurenţii din cele 14 categorii ale competiţiei vor putea fi admiraţi la ceas de seară, pe dig. Premiile celei de-a şasea ediţii a Balatonfüred Concours d'Elegance vor fi decernate duminică, în jurul prânzului, după care va urma festivitatea de închidere - un tur de onoare al premianţilor pe şoselele din Balatonfüred.

În plus, pe lângă minunile clasice, vizitatorii Balatonfüred Concours d'Elegance vor putea admira şi cele mai noi modele ale BMW Group, expuse pe Promenada Tagore: în faţa publicului vor fi prezentate noul BMW Seria 7 într-o versiune complet revizuită, noul model SAV de lux al constructorului bavarez, BMW X7, precum şi BMW Seria 8 Cabrio, o reprezentare spectaculoasă a liniei de lux a BMW Group. Pe malul Lacului Balaton vor putea fi văzute şi cele mai noi modele MINI, precum şi cel mai recent portofoliu de la BMW Motorrad.

Pentru mai multe informaţii despre cea de-a şasea ediţie a evenimentului Balatonfüred Concours d'Elegance, accesaţi balatonfuredconcours.eu.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

LA AUTO SHOW 2019

Los Angeles, 20. November.
Here you can see the webcast of the BMW Group Press Conference at the Los Angeles Auto Show.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare