Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

BMW M Motorsport News - Numărul 02/19

BMW Team Studie câştigă cu BMW M4 GT4 în Thailanda - Alessandro Zanardi se bucură de alte succes pe handbike

M Motorsport Newsletter
·
Alessandro Zanardi
·
Automotive
·
More Sports
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~89,84 KB)
  
Photos(16x, ~116,78 MB)

Bucureşti. Nu contează că vorbim de DTM, de Campionatul Mondial FIA de Anduranţă, de IMSA WeatherTech SportsCar Championship, de Campionatul FIA Formula E ABB sau de nenumăratele alte campionate: săptămână după săptămână, echipele şi piloţii BMW de pretutindeni se luptă pentru puncte, victorii şi titluri. Şi în afara circuitelor, membrii familiei BMW Motorsport sunt protagoniştii ştirilor principale. "BMW Motorsport News" ne permite să rezumăm constant acţiunea într-o manieră compactă şi informativă. Aşa vei fi mereu la curent cu toate informaţiile.

Blancpain GT World Challenge Asia: victorie şi podium pentru BMW M4 GT4
În cel de-al doilea week-end de cursă din Blancpain GT World Challenge Asia, BMW Team Studie şi-a continuat forma superbă arătată la deschiderea sezonului. În cursa de duminică de pe "Chang International Circuit" - a patra în categoria GT4 -, Takayuki Kinoshita şi Sunako Jukuchou (ambii Japonia) au sărbătorit a treia victorie a stagiunii cu #81 BMW M4 GT4. Cei doi au trecut linia de sosire pe locul al doilea în manşa de sâmbătă. Kinoshita şi Jukuchou au un avans consistent în clasamentul piloţilor din categoria GT4, cu 93 de puncte dintr-un total posibil de 100 de puncte. De asemenea, BMW Team Studie este pe primul loc în ierarhia echipelor.

Alessandro Zanardi: succes în etapa de Cupa Mondială din Italia
De la apariţia în cursa de 24 de ore de la Daytona (SUA) la finalul lunii ianuarie, ambasadorul mărcii BMW Alessandro Zanardi (Italia) s-a concentrat pe paraciclism. În week-end, el a fost în toiul acţiunii la etapa de pe teren propriu, Cupa Mondială UCI de Paraciclism pe Şosea de la Corridonia (Italia). El a adăugat o nouă victorie colecţiei sale, câştigând vineri proba de contratimp individual cu un avans semnificativ. "În ţara mea, pe un circuit mărginit de oameni fantastici care m-au susţinut, urcând pe podium şi stând alături de doi oameni a căror vârstă combinată este mai mică decât a mea; toate acestea sunt speciale. Sunt încântat", a declarat Zanardi. Duminică, el a făcut parte din echipa naţională a Italiei care a urcat pe podium, ocupând locul al treilea în proba pe echipe.

Tourenwagen Classics: Van de Poele şi Hessel participă cu BMW M3
Când sezonul Tourenwagen Classics începe în cadrul etapei DTM de la Zolder (Belgia) ce are loc în week-endul următor, un BMW M3 istoric, din 1987, îşi va face apariţia cu un duet special de piloţi. În faţa propriilor fani, Eric van de Poele (Belgia) va pilota BMW M3 cu care a devenit campion DTM în 1987. Şi atunci, ca şi acum, un alt pilot BMW legendar va fi alături de el: Marc Hessel (Germania). În 1987, van de Poele şi Hessel erau tinerii din DTM şi totodată coechipieri care au fost implicaţi într-un duel palpitant pentru titlu în BMW Team Zakspeed. În finala sezonului de la Salzburgring (Austria), belgianul a fost cel care a ieşit învingător. La Zolder, BMW M3 istoric va participa pentru Team 2.0 Automotive. "Prietenul meu Marc m-a contactat acum câteva săptămâni şi m-a întrebat dacă sunt interesat să pilotez din nou fostul BMW M3 al Zakspeed. Desigur, am crezut că este o idee excelentă", spune van de Poele. Hessel explică: "Perioada plină de emoţie la BMW, când ne-am luptat pentru titlul DTM, a creat o legătură strânsă între noi. Este imposibil să nu avem amintiri despre 1987. Aştept cu nerăbdare să participăm împreună la Tourenwagen Classics şi sunt sigur că ne vom distra din plin."

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

BMW GROUP AT CES 2023.

Las Vegas. Here you can see the webcasts of the BMW Group Keynote at the CES 2023 and the Digital World Premiere of BMW i Vision Dee.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare