Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

FALKEN Motorsports obţine locul al şaselea la Nürburgring - dezamăgire pentru celelalte echipe BMW M6 GT3

#33 BMW M6 GT3 înscris de FALKEN Motorsports a fost cel mai bine clasat BMW în cursa de 24 de ore de la Nürburgring (Germania). Jens Klingmann (Germania), Peter Dumbreck (Marea Britanie), Alexandre Imperatori (Elveţia) şi Stef Dusseldorp (Olanda) au încheiat pe locul al şaselea în clasamentul general. Victoria a revenit #4 Audi.

BMW Sports Trophy
·
BMW Motorsport
·
Customer Racing
·
24h Races
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~104,74 KB)
  
Photos(36x, ~86,62 MB)

Bucureşti/Nürburgring. #33 BMW M6 GT3 înscris de FALKEN Motorsports a fost cel mai bine clasat BMW în cursa de 24 de ore de la Nürburgring (Germania). Jens Klingmann (Germania), Peter Dumbreck (Marea Britanie), Alexandre Imperatori (Elveţia) şi Stef Dusseldorp (Olanda) au încheiat pe locul al şaselea în clasamentul general. Victoria a revenit #4 Audi.

Maşina #33 a fost singurul BMW M6 GT3 din principala categorie, clasa SP9, care a trecut linia de sosire în clasica de anduranţă din regiunea Eifel a Germaniei. La lăsarea întunericului, ambele maşini ROWE Racing, BMW M6 GT3 al BMW Team Schnitzer şi maşina #101 a Walkenhorst Motorsport erau ieşite din cursă ca urmare a unor accidente. Cea de-a doua maşină a echipei Walkenhorst a abandonat şi ea pe timpul nopţii tot în urma unui acroşaj.

Cu toate acestea, echipele BMW s-au bucurat de succes la multe alte categorii. În clasa SP10, Hofor Racing by Bonk Motorsport a încheiat pe locul al doilea cu #71 BMW M4 GT4. Clasa CUP5, care a inclus 13 modele BMW M240i Racing, a fost câştigată de echipa Adrenalin Motorsport şi maşina #240. Alte victorii au venit la categoriile SP4 (#325 BMW 325i, MRC RaceWorld), SP5 (#84 BMW 1M Coupé, Leutheuser Racing&Events), V4 (#150 BMW 325i, Adrenalin Motorsport) şi V2T (#162 BMW F30, Manheller Motorsport).

Declaraţii după Nürburgring 24 Hours:

Jens Marquardt (director BMW Group Motorsport): "De luni bune, echipele noastre au aşteptat cu nerăbdare Nürburgring 24 Hours. Cu o audienţă de 230.000 de spectatori, a oferit o scenă unică pentru punctul culminant la sezonului GT. Am venit pregătiţi bine la circuit - ceea ce face ca rezultatul general din categoria SP9 să fie greu de acceptat. Sunt încântat pentru FALKEN Motorsports, care a reuşit să obţină locul al şaselea în clasamentul general cu modelul lor BMW M6 GT3. Cu toate acestea, cursa s-a încheiat prematur pentru celelalte cinci BMW M6 GT3. Aici, în Infernul Verde, ai o şansă doar dacă treci prin cursă fără nici o greşeală. Nu am reuşit acest lucru. Recent am arătat mai mult de o dată că suntem capabili să câştigăm o cursă de 24 de ore - indiferent că a fost la Spa-Francorchamps sau Daytona. De data aceasta am pierdut în categoria principală pe Nordschleife. În ciuda acest acestui lucru, susţinem 100% acest eveniment. Am avut peste 40 de maşini în acţiune. Pentru noi, a fost din nou un festival fantastic al curselor de client. Competitivitatea echipelor noastre în categorii precum SP10 cu BMW M4 GT4, în care am încheiat pe locul al doilea, a fost o confirmare a angajamentului nostru faţă de cursele de client. Aş dori să felicit toate echipele pentru acest lucru. Cât priveşte lupta pentru victoria la general, am de spus un sigur lucru: vom reveni mai puternici. Felicitări Audi pentru succesul lor în clasamentul general!"

Jens Klingmann (#33 BMW M6 GT3, FALKEN Motorsports, locul al şaselea): "Am făcut o cursă curată şi fără nici o eroare. Viteza noastră a fost constantă, dar, din păcate, nu a fost suficient pentru a urca în clasament. Cu toate acestea, dacă iei în considerare că am luat startul de pe locul al 31-lea, am reuşit să îmbunătăţim semnificativ cu o cursă aproape ideală. Luând în considerare situaţia noastră, putem fi mulţumiţi cu locul al şaselea, chiar dacă am sperat la rezultate mai bune din punctul de vedere al BMW."

Timo Scheider (#42 BMW M6 GT3, BMW Team Schnitzer, abandon): "Îmi pare rău pentru BMW şi BMW Team Schnitzer. Accidentul meu a fost ghinion pur. Am fost în spatele unui Hyundai timp de mai multe viraje şi am putut să-l depăşesc în Brünnchen. Din păcate, nu m-a văzut şi m-a lovit."

Jesse Krohn (#99 BMW M6 GT3, ROWE Racing, abandon): "Când am ieşit de pe linia standurilor, am avut un Porsche în faţă care se deplasa încet. Am ieşit din spate şi am vrut să-l depăşesc. În virajul 1, am rulat cât mai la interior posibil, dar a tăiat virajul şi m-a lovit. Este păcat pentru că acest incident ne-a încheiat cursa."

Philipp Eng (#98 BMW M6 GT3, ROWE Racing, abandon): "A fost o cursă de 24 de ore frustrantă. Am reuşit să stăm pe pistă doar trei ore şi jumătate. Cu toate acestea, aceste lucruri se întâmplă, în special pe Nordschleife. Când am fost în maşină, s-a simţit bine şi eram în Top 5."

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

LA AUTO SHOW 2019

Los Angeles, 20. November.
Here you can see the webcast of the BMW Group Press Conference at the Los Angeles Auto Show.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare