Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Declaraţie Wolfgang Schulz, director general BMW Group România despre Salonul Auto de la Frankfurt în contextul pieţei locale.

Wolfgang Schulz, director general BMW Group România, despre importanţa noutăţilor BMW Group la Salonului Auto de la Frankfurt pentru piaţa locală: „Grupul BMW va avea o prezenţă foarte puternică la Salonul Auto de la Frankfurt. Alături de premierele mondiale anunţate, fiţi pregătiţi pentru mai multe surprize ce vor fi dezvăluite la IAA.

IAA
·
IAA2019
·
Europe
·
Frankfurt
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~76,14 KB)
  
Photos(2x, ~28,68 MB)

Bucureşti/Frankfurt.  Wolfgang Schulz, director general BMW Group România, despre importanţa noutăţilor BMW Group la Salonului Auto de la Frankfurt pentru piaţa locală:
„Grupul BMW va avea o prezenţă foarte puternică la Salonul Auto de la Frankfurt. Alături de premierele mondiale anunţate, fiţi pregătiţi pentru mai multe surprize ce vor fi dezvăluite la IAA.

Urmează să prezentăm mai multe direcţii importante de dezvoltare pentru BMW Group. Cu noul BMW X6 şi noul BMW X1 îmbunătăţit, am reîmprospătat complet gama BMW X şi acum avem o linie foarte puternică de modele. În România, acestea sunt cele mai de succes modele ale mărcii, cu o cerere din partea publicului în continuă creştere. Două din trei unităţi vândute în ţara noastră sunt modele BMW X, cu mult peste media globală.

Noile BMW M8 Coupé şi Convertible sunt cele mai recente completări ale familiei BMW M. Marca noastră este lider în segmentul de automobile sport pe piaţa locală şi suntem în creştere susţinută. Am livrat 46 automobile BMW M în primele 8 luni ale anului, o creştere de 40% şi o medie de 6 maşini noi M în fiecare lună. Am anunţat noi modele M, ne aşteptăm ca această tendinţă în creştere să continue.

Grupul BMW a fost un pionier al mobilităţii electrice în România. Acesta este motivul pentru care avem mai multe maşini electrice pe străzile României decât orice alt brand auto, chiar şi faţă de producători de volum. Cu noul MINI Cooper SE şi BMW Vision iNEXT şi BMW Vision M Next, arătăm că avem resursele pentru a menţine această poziţie unică pe piaţa românească. În plus, anul 2019 a marcat reîmprospătarea tuturor maşinilor noastre hibride plug-in, cu o creştere semnificativă a autonomiei, oferind o altă opţiune importantă pentru conducerea electrică, în special în oraşe.

 

BMW Group la Frankfurt
Conferinţa de presă – 10 septembrie, 08:30 – 09:00 ora Germaniei (09:30 – 10:00 ora României), Hala 11.
Conferinţa de presă va fi transmisă live pe www.press.bmwgroup.com

Get together şi discuţii cu experţii- 10 septembrie, ora 16:00 ora Germaniei (17:00 ora României), Hala 11.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare