Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

O istorie valoroasă a mărcii BMW: documentarul "Cursa Vieţii Mele" disponibil acum pe Vimeo Video on Demand

Documentarul românesc "Cursa Vieţii Mele" este disponibil prin serviciul Vimeo Video on Demand la un preţ de 4,89 euro pentru un streaming într-un interval de 48h, respectiv de 9,89 euro pentru streaming nelimitat şi download. Filmul poate fi accesat la acest link: https://vimeo.com/ondemand/theraceofmylife/

Istorie
·
Istorie marca BMW
·
Oameni
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~82,99 KB)
  
Photos(4x, ~15,87 MB)

Bucureşti. Documentarul românesc "Cursa Vieţii Mele" este disponibil prin serviciul Vimeo Video on Demand la un preţ de 4,89 euro pentru un streaming într-un interval de 48h, respectiv de 9,89 euro pentru streaming nelimitat şi download.  Filmul poate fi accesat la acest link:
https://vimeo.com/ondemand/theraceofmylife/

Primii 10 utilizatori vor beneficia de un discount promoţional de 50%. Acest lucru se va face automat după accesarea link-ului de mai jos. https://vimeo.com/r/2qKi/UEZ0d1A1NH

Un documentar unic în România, "Cursa vieţii mele", urmăreşte cariera uneia din cele mai legendare figuri ale motorsportului românesc, Marin Dumitrescu. După ce a debutat pe marele ecran în anul 2016, chiar la aniversarea de 97 de ani a lui Marin Dumitrescu, acum devine disponibil direct pe platforma on-line, la doar câteva click-uri distanţă.

"Într-o eră a tehnologiei era pasul normal ce trebuia făcut. Este necesar ca informaţia să fie cât mai aproape şi uşor de accesat pentru utilizator. Vimeo reprezintă platforma ideală pentru ca micii producători, ca noi, să prezinte poveşti şi oameni frumoşi, mai ales că sunt şi din ţara noastră. Şi pentru ca povestea să depăşească şi graniţele ţării, a fost nevoie şi de o subtitrare într-o limbă de circulaţie internaţională, precum engleza, disponibilă în acelaşi link", declară producătorul Catalin Oprea.

Aceasta noutate vine odată cu sărbătorirea în acest an a centenarului seniorului Marin Dumitrescu, veteran de război, Maestru Emerit al Sporturilor, purtător al Ordinului Naţional "Serviciul Credincios" în grad de "Cavaler", cetăţean de onoare al oraşului Sinaia, multiplu campion naţional de raliuri, viteză în coastă şi circuit, mentor şi formator de echipe şi, nu în ultimul rând, bunic.

"Trebuie să ne bucurăm în fiecare zi de prezenţa lui Nea’ Marin în viaţa noastră, pentru faptul că avem alături de noi un om care prin povestirile sale ne poate introduce în lumea motorsportului românesc de altădată. Suntem fericiţi că putem împărtăşi, cu toţi pasionaţii de motorsport, povestea unei vieţi fascinante", declară regizorul Eduard Baban.

"Puţine sunt momentele în care cuvântul «legendă» se potriveşte atât de bine. A fost un moment foarte emoţionant să asistăm la reîntâlnirea lui Marin Dumitrescu cu BMW 328 la Muzeul BMW, cu siguranţă unul din cele mai speciale din cariera mea. Este o mare bucurie să văd această poveste împărtăşită acum în documentar şi să ştiu că acum oricine o poate descoperi", explică Alex Şeremet, Corporate Communication Manager, BMW Group România.

Pe 19 ianuarie 2019, Marin Dumitrescu a împlinit 100 de ani şi continuă să fie inspiraţie şi model pentru pasionaţii de motorsport.

Documentare BMW pe Vimeo
"Cursa vieţii mele" se alătură altor două documentare BMW valorase disponibile pe Vimeo Video on Demand.

Primul dintre acestea este "Adrenalin, The Touring Car Story", disponibil şi cu subtitrări în limba română, care spune povestea participării BMW în campionatele de turisme şi urmăreşte toţi eroii importanţi BMW din sporturile cu motor, inclusiv personalităţi precum Jochen Neerpasch, Hans Joachim Stuck sau Paul Rosche. https://vimeo.com/ondemand/adrenalin

Al doilea este "No Limits", povestea participării lui Alex Zanardi în cursa de 24h de la Spa, prima participare competitivă a unui sportiv cu handicap sever într-o astfel de cursă.
https://vimeo.com/ondemand/nolimitsfilm
Trailer „Cursa vieţii mele”
https://vimeo.com/153764390

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare