Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Test DTM în sudul Spaniei: Robert Kubica va pilota BMW M4 DTM la Jerez de la Frontera

Un binecunoscut pilot va urca în cockpitul BMW M4 DTM la DTM Young Driver Test 2019 ce va avea loc săptămâna viitoare la Jerez de la Frontera (Spania): Robert Kubica (Polonia). În vârstă de 34 de ani, el are o conexiune specială cu BMW, după ce şi-a petrecut primii săi ani în Formula 1, 2006-2009, cu BMW Sauber F1 Team. Acum, Kubica revine la BMW Motorsport pentru a testa un model de curse DTM.

DTM
·
BMW Motorsport
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~95,22 KB)
  
Photos(6x, ~7,54 MB)

Bucureşti/München. Un binecunoscut pilot va urca în cockpitul BMW M4 DTM la DTM Young Driver Test 2019 ce va avea loc săptămâna viitoare la Jerez de la Frontera (Spania): Robert Kubica (Polonia). În vârstă de 34 de ani, el are o conexiune specială cu BMW, după ce şi-a petrecut primii săi ani în Formula 1, 2006-2009, cu BMW Sauber F1 Team. Acum, Kubica revine la BMW Motorsport pentru a testa un model de curse DTM.

Asemenea lui Kubica, Nick Yelloly (Marea Britanie) va participa şi el pentru BMW Motorsport la testul de la Jerez de la Frontera. Pilotul de 29 de ani a devenit pilot oficial BMW în acest sezon şi a obţinut primul său titlu în Campionatul GT al Chinei la comenzile unui BMW M6 GT3 înscris de FIST-Team AAI.

"Suntem încântaţi să-i oferim şansa lui Robert Kubica de a lua parte la testul de la Jerez", a declarat directorul BMW Group Motorsport, Jens Marquardt. "Robert este un nume mare pe scena internaţională a motorsportului, cu multă experienţă în competiţii de top precum Formula 1. Acum suntem foarte intrigraţi să vedem cum se descurcă la test cu o maşină de turisme - BMW M4 DTM. Dea asemenea, Nick Yelloly merită cu prisosinţă testul de la Jerez după titlul obţinut în China."

"Aş dori să mulţumesc BMW Motorsport pentru ocazia de a testa la Jerez cu BMW M4 DTM", a declarat Kubica. "Aştept cu nerăbdare acest test şi să descopăr maşina de curse DTM cu motorul său turbo. Îmi pot imagina un viitor în DTM. Sunt optimist pentru noua provocare, iar DTM este cu siguranţă aşa ceva. Competiţia are un pluton de clasă, iar standardul pilotajului este foarte ridicat. Cu toate acestea, în primul rând trebuie să aşteptăm şi să vedem cum decurge testul."

"Aştept cu nerăbdare să ies din nou pe circuit cu BMW M4 DTM", a spus Yelloly. "Ştiu maşina de anul trecut de la precedentul test şi trebuie să spun că este o maşină de curse deosebită. Dar încă nu am pilotat noul BMW M4 DTM cu motor turbo şi abia aştept să încerc noua generaţie de model DTM, cu un plus de putere turbo. Sunt foarte recunoscător BMW Motorsport pentru că mi-a oferit ocazia şi abia aştept să urc la volan."

Testul de la Jerez de la Frontera are loc în perioada 10-13 decembrie.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare