Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

BMW M850i xDrive Cabriolet explorează steet art-ul Miami, întru-un proiect Art Basel Miami Beach

Cu ocazia Art Basel organizată în Florida, BMW i-a însoţit pe artiştii Alexandre Arrechea şi Spencer "MAR" Guilburt în turul lor prin oraşul decorat cu numeroase picturi murale faimoase în lume. BMW este partener oficial tradiţional al Art Basel Miami Beach.

G14
·
Vehicule speciale
·
Cabriolet
·
Corporativ
·
Teme culturale
·
Seria 8
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~82,94 KB)
  
Photos(30x, ~87,66 MB)

Bucureşti/München/Miami Beach. Sunt aproape pretutindeni şi totuşi nu sunt uşor de găsit. Graffitiurile de mari dimensiuni, cunoscute şi ca picturi murale în cea mai artistică formă a lor, sunt o parte integrantă a scenei urbane din Miami. Oraşul din sudul Floridei este privit ca un acentru al street art. Cu ocazia Art Basel Miami Beach (5-8 decembrie 2019), BMW a însoţit artiştii Alexandre Arrechea şi Spencer "MAR" Guilburt într-un tur de descoperire a celor mai remarcabile exemple de picturi murale moderne din metropola scăldată de Atlantic. Artistul vizual Arrechea şi specialistul în street art Guilburt au parcurs acest Mural Tour într-un automobil potrivit pentru a adăuga o notă vizuală străzilor din orice aglomeraţie urbană. Elegantul BMW M850i xDrive Cabriolet oferă o imagine liberă perfectă a cerului albastru şi strălucitor, a arhitecturii spectaculoase din Miami şi a multor faţade ale oraşului ce au fost decorate de artiştii stradali.

Ca partener de lungă durată al renumitei expoziţii Art Basel, BMW este implicat din nou la Miami, de exemplu printr-un serviciu VIP Shuttle şi ca parte a iniţiativei comune BMW Art Journey şi BMW 8 Series Mural Tour. Alexandre Arrechea şi Spencer "MAR" Guilburt s-au plimbat prin oraş cu BMW M850i xDrive Cabriolet în căutarea celor mai fascinante picturi murale. Pe lângă faţadele pe care Guilburt le-a decorat cu picturi murale, una dintre opriri a fost la expoziţia cu lucrări ale lui Arrecha din cadrul Art Basel Miami Beach, la galeria Nara Roesler. Fanii street art pot urmări turul de descoperire pe canalele social media ale celor doi (@this_means, @alexandrearrechea) şi pe cel de implicare culturală a BMW Group (@bmwgroupculture).

La Mural Tour prin Miami, BMW M850i xDrive Cabriolet şi-a arătat calităţile sale impresionante. Cu apariţia sa dinamică şi elegantă, decapotabila cu patru locuri oferă cea mai exclusivistă modalitate de a te bucura de plăcerea condusului într-un automobil sport de lux BMW Seria 8. 15 secunde sunt necesare pentru deschiderea sau închiderea soft topului textil, ce este operat electric.

Despre BMW Art Journey
BMW Art Journey este o iniţiativă fondată în 2015 de Art Basel şi BMW pentru promovarea artiştilor tineri de pe mapamond. Din 2018, toţi artiştii care expun în secţiunea Discoveries a Art Basel Hong Kong au fost invitaţia să se înscrie. Juriul, format din specialişti internaţionali, selectează iniţial trei artişti pentru fiecare listă de premieră scurtă. Apoi, aceştia pot face propuneri de călătorie, al căror obiectiv este dezvoltarea suplimentară a ideilor lor şi a practicii artistice a acestora. Ulterior, juriul se reuneşte şi alege câştigătorul dintre cele trei propuneri formulate. Pentru mai multe informaţii despre BMW Art Journey, accesaţi: www.bmw-art-journey.com.

Angajamentul cultural al BMW Group
De aproape 50 de ani, promovarea culturii la nivel internaţional de către BMW Group a fost o parte esenţială a comunicării corporate, cu peste 100 de proiecte la nivel mondial. Angajamentul pe termen lung al BMW Group se concentrează pe arta modernă şi contemporană, muzica jazz şi cea clasică, precum şi pe arhitectură şi design. În 1972, trei picturi de mari dimensiuni semnate de Gerhard Richter au fost create special pentru foaierul sediului central din München. De atunci, artişti precum Andy Warhol, Jeff Koons, Daniel Barenboim, Jonas Kaufmann şi arhitecta Zaha Hadid au cooperat cu BMW. În 2016 şi 2017, artista chineză Cao Fei şi americanul John Baldessari au creat două noi automobile pentru colecţia BMW Art Car. Pe lângă formatele proprii precum BMW Tate Live, BMW Art Journey şi concertele "Opera for All" din Berlin, München, Moscova şi Londra, compania susţine şi muzee şi expoziţii de artă de renume, precum şi orchestre, festivaluri de jazz şi teatre de operă de pe mapamond. Ca parte a programului de artă "Muse", Rolls-Royce este partener al iniţiativei "The Dream Commission" cu două instituţii de artă renumite la nivel internaţional. Împreună cu Fundaţia Beyeler şi Galeriile Serpentine, artişti debutanţi şi consacraţi sunt invitaţi să prezinte o lucrare cu imagini în mişcare care oferă o experienţă senzorială atractivă. Artiştii sunt nominalizaţi şi aleşi de personalităţi renumite ai artei precum Daniel Birnbaum, Hans Ulrich Obrist, Cao Fei şi Theodora Vischer. În ciuda implicării în cultură, BMW Group vede libertatea absolută de creaţie ca potenţial creator evident în sine - pentru că libertatea este o sursă pentru lucrări inovatoare precum este pentru inovaţiile unei afaceri.

În România, BMW a consolidat parteneriate de tradiţie, aşa cum este Festivalul de muzică de cameră SoNoRo, şi se implică în diverse proiecte culturale aşa cum a fost colaborarea cu artistul Adrian Mitu pentru seriile Blue Coffee şi Blue Hero. La nivel naţional, prin reţeaua de dealeri BMW, sunt susţinute o gamă largă de proiecte culturale, aşa cum este Festivalul de Teatru de la Sibiu.

Mai multe informaţii: www.bmwgroup.com/culture şi www.bmwgroup.com/culture/overview

Facebook: https://www.facebook.com/BMWGroupCulture
Instagram: https://www.instagram.com/bmwgroupculture
@BMWGroupCulture
#BMWGroupCulture

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare