Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Noul sezon BMW sim racing începe duminică odată cu "BMW 120 at Daytona"

Sezonul 2020 din BMW sim racing începe duminică, la ora 21.00 (ora României), cu un adevărat punct de atracţie, când popularele evenimente BMW 120 de pe platforma sim iRacing intră într-o nouă etapă. Gazdă este "Daytona International Speedway". Fiecare echipă va fi formată din doi piloţi, care vor alterna la comenzile BMW M8 GTE.

Automotive
·
BMW Motorsport
·
Motorsport Events
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(2x, 92,05 KB)
  
Photos(3x, 3,82 MB)

Bucureşti/München. Sezonul 2020 din BMW sim racing începe duminică, la ora 21.00 (ora României), cu un adevărat punct de atracţie, când popularele evenimente BMW 120 de pe platforma sim iRacing intră într-o nouă etapă. Gazdă este "Daytona International Speedway". Fiecare echipă va fi formată din doi piloţi, care vor alterna la comenzile BMW M8 GTE.

"BMW 120 at Daytona" deschide şi faza de pregătiri intensive dinaintea primei etape a sezonului 2020 din IMSA WeatherTech SportsCar Championship. După doar două săptămâni, BMW Team RLL va evolua pe versiunea reală a circuitului de la Daytona (SUA), unde va încerca să repete victoria reuşită anul trecut în categoria GTLM în deschiderea stagiunii.

La fiecare cursă BMW 120, fiecare dintre cei doi piloţi învingători va fi recompensat cu un cec de 1.200 de dolari - şi un loc pe lista de start a finalei sezonului. Echipele de pe locurile al doilea şi al treilea vor primi 1.200 de dolari, respectiv 600 de dolari. Anul acesta, piloţii oficiali BMW vor concura din nou în curse BMW 120. BMW Team CATENG - formată din Nicky Catsburg (Olanda) şi Philipp Eng (Austria) - are în vedere un rezultat foarte bun la Daytona.

În acelaşi timp, iRacing organizează noua serie BMW 12.0. BMW M8 GTE va fi maşina disponibilă pentru cursele de 12 minute, care vor avea loc săptămânal pe circuite diferite. Campionatul de sprint a debutat la începutul lunii decembrie şi este foarte popular în rândul celor peste 100.000 de utilizatori iRacing activi. În total, BMW M8 GTE a fost ales deja de peste 120.000 de ori într-o gamă largă de curse de către piloţii din iRacing.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

LA AUTO SHOW 2019

Los Angeles, 20. November.
Here you can see the webcast of the BMW Group Press Conference at the Los Angeles Auto Show.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare