Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Automobile Bavaria susţine eforturile echipelor medicale în lupta contra pandemiei.

Automobile Bavaria oferă soluƫii de mobilitate cu maşini electrice pentru spitale din Cluj-Napoca, Craiova şi Sibiu.

Automobile Bavaria
·
Corporativ
·
Reprezentaţe BMW Group

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~115,9 KB)
Imagini pentru comunicat pot fi descărcate de aici: Automobile Bavaria_comunicat 14.04.2020.
Automobile Bavaria continuă activitatea în toate locaƫiile din ƫară, asigurând în această perioadă dificilă mobilitatea clienƫilor, în situaƫiile în care deplasările sunt absolut necesare.
 
„Pentru a susƫine necesarul de mobilitate pentru spitalele din oraşele în care suntem prezenƫi, am iniƫiat un parteneriat prin care punem la dispoziƫia echipelor medicale autoturisme electrice BMW i3. De asemenea, am oferit spitalelor prize de încărcare pentru maşini electrice şi hibride, acestea rămânând în utilizarea locaƫiilor şi după această perioadă dificilă.” - a declarat dl. Georg Pfeffer, CEO Automobile Bavaria.
 
De la momentul lansării proiectului, au fost predate maşini şi montate prize de alimentare în următoarele unităƫi medicale: Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Cluj-Napoca, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase şi Pneumoftiziologie „Victor Babeș” Craiova şi Spitalul Clinic de Pediatrie Sibiu.
 
Maşinile electrice vor fi utilizate de personalul medical pentru deplasarea între secƫiile spitalelor sau pentru viitoarele misiuni de testare sau tratament la domiciliu a pacienƫilor infectaƫi cu coronavirus.
 
Autoturismele oferite spre utilizare celor trei spitale de către Automobile Bavaria se adaugă flotei BMW i3 pusă la dispoziƫia Institutului Matei Balş de către BCR eGO şi Primăria Capitalei, precum şi automobilelor aflate în folosinƫa spitalelor din Constanƫa şi Timişoara. Astfel, începând din această saptămână, 22 de autoturisme BMW i3 se află în utilizarea echipelor medicale din prima linie a luptei contra Covid-19.
 
În perioada următoare intenƫionăm să extindem aceste proiecte de sprijin şi în alte localităƫi în care sunt prezenƫi dealerii Automobile Bavaria.

Imagini pentru comunicat pot fi descărcate de aici:
Automobile Bavaria_comunicat 14.04.2020.
 
Pentru informaƫii suplimentare, vă rugăm să contactaƫi:
Automobile Bavaria
Tel: 0728 808 815
Email: ruxandra.gurarosie@automobilebavaria.ro

Article Offline Attachments.

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare