Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Week-end sec pentru piloţii BMW i Andretti Motorsport în "ABB Formula E Race At Home Challenge"

Piloţii BMW i Andretti Motorsport, Maximilian Günther (Germania) şi Alexander Sims (Marea Britanie), nu au putut să puncteze în cea de-a patra cursă a sezonului din "ABB Formula E Race At Home Challenge", desfăşurată pe circuitul virtual din Hong Kong (China).

BMW Motorsport
·
FIA Formula E
·
Sim Racing
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~106,62 KB)
  
Photos(10x, ~37,1 MB)

Bucureşti/München. Piloţii BMW i Andretti Motorsport, Maximilian Günther (Germania) şi Alexander Sims (Marea Britanie), nu au putut să puncteze în cea de-a patra cursă a sezonului din "ABB Formula E Race At Home Challenge", desfăşurată pe circuitul virtual din Hong Kong (China). După două victorii şi un loc al treilea, Günther a fost obligat să abandoneze timpuriu, de data aceasta după un accident la start şi un altul în timpul cursei. Sims a abandonat şi el cu al doilea BMW iFE.20. În cursa Challenge Grid, Kevin Siggy (Slovenia) - pilotul Team Redline - a urcat pe podium pentru a patra oară la rând sub culorile BMW i Andretti Motorsport, apărându-şi poziţia de lider în clasamentul general.

Günther s-a calificat al patrulea pentru cursa piloţilor din Formula E, dar a avut un start slab, frânând după un start anticipat. El şi Sims au fost implicaţi ulterior într-un accident petrecut în primul viraj. Sims s-a îndreptat spre standuri şi a abandonat, în timp ce Günther a putut să continue cursa. Cu toate acestea, o penalizare drive-through pentru startul anticipat şi încă un accident au pus capăt prematur cursei sale. Victoria i-a revenit lui Pascal Wehrlein (Germania, Mahindra). Günther are acum un deficit de cinci puncte faţă de Wehrlein, fiind al doilea în clasament.

Cele 15 puncte obţinute de Siggy pentru locul al treilea din cursa Challenge Grid i-au permis să-şi apere locul de lider, având un total de 76 de puncte. De această dată, al doilea BMW iFE.20 a fost pilotat de fostul soldat şi multiplul medaliat la Invictus Games, Gareth Paterson (Marea Britanie).

Declaraţii după etapa 4:

Maximilian Günther (#28 BMW iFE.20, cursă: abandon, clasamentul general: 65 puncte): "Desigur, este păcat nu numai că am ratat podiumul în premieră în acest sezon, dar şi că nu am punctat deloc. Din păcate, am făcut o greşeală la start şi am plecat prea devreme. Apoi a fost haos în primul viraj, dar am trecut cumva pe acolo. Penalizarea drive-through m-a retrogradat mult aşa că am riscat totul pentru a încerca să obţin câteva puncte, dar am lovit zidul şi am abandonat."

Alexander Sims (#27 BMW iFE.20, cursă: abandon, clasamentul general: 1 punct): "Sincer să fiu, a fost o cursă îngrozitoare. Nu am mers bine pe ploaie în calificări, aşa că am fost la coada grilei. Apoi, în primul viraj, mai multe maşini au apărut în faţa mea. Nu am putut să le evit, iar maşina mea a fost afectată serios. Am mers la standuri pentru reparaţii, dar eram atât de în urmă încât am abandonat."

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare