Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

eSports: Elita scenei virtuale din România se reunește la prima ediție a Race of Champions by MINI

La final de sezon pe circuite și pe probe speciale, sim racerii autohtoni sărbătoresc împreună succesele majore ale fenomenului din ultimele luni.

BMW Motorsport
·
Sim Racing
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Photos(4x, ~17,72 MB)
Din cauza unor probleme tehnice, imaginile nu au putut fi încărcate. Ele pot fi descărcate de aici: https://we.tl/t-OlPQTGB4aS

Bucuresti. Primăvara aceasta a rescris toate recordurile de participare și de audiență în motorsportul virtual. Racing League Romania a ajuns la 280 de participanți de-a lungul sezonului al cincilea de curse pe circuit, reușind să atragă parteneri de calibru și să ofere o expunere internațională, dar și un fond de premiere considerabil.

Pasionații de raliuri s-au reunit și au pus bazele unui concept unitar și puternic, Romanian Rally League, care a avut cifre impresionante încă de la prima campanie: 175 de înscriși s-au duelat la cele trei categorii.

Protagoniștii acestor sezoane recent încheiate pe circuite și pe probele speciale își dau întâlnire în această duminică pe teren neutru - asfalt și macadam în reprize scurte și intense de adrenalină în formatul de rallycross al Dirt Rally 2.0. Traseele alese pentru finală subliniază locul de intersecție al disciplinelor, fiind acele etape din Campionatul Mondial de Rallycross ce se dispută pe circuite din Formula 1: Yas Marina, Silverstone și Circuit de Barcelona-Catalunya. Semifinalele vor avea loc în Norvegia, la Hell.

După ce s-a concurat îm ambele campionate cu legendarul BMW M3 E30, mașina potrivită pentru Race of Champions vine tot din familia BMW Group. MINI România devine partener al evenimentului, urmând ca piloții virtuali să ruleze cu MINI Cooper SX1, un model cu tracțiune integrală ce dezvoltă o putere de 600CP la o greutate de 1225kg.

Format
Semifinala RLR - o manșă a 6 tururi în care vor fi prezenți protagoniști ai sezonului recent încheiat: campionul Cristian Berindea, vicecampionul Andrei Bechir, Radu Dumitrescu, Alex Cascatău și Andrei Morțilă.
Semifinala RRL - o manșă a 6 tururi în care vor fi prezenți laureații categoriilor H3 - Andrei Bangălă, R5 - Alexandru Botoș și Jancsi Soos, R2 - Octavian Bostan și Paul Lambrino
Finala - 3 manșe a câte 6 tururi pe cele trei trasee de rallycross ce împrumută viraje ale circuitelor de Grand Prix din Marea Britanie, Spania și Abu Dhabi.

Program

7:00 PM - 7:10 PM Semifinala RLR

7:15 PM - 7:25 PM Semifinala RRL

7:30 PM - 7:55 PM Finala Race of Champions by MINI – 3 manșe

7:55 PM - 8:00 PM Interviu cu campionul


Competiția va fi transmisă în direct pe pagina de Facebook MINI Romania

West Competition Racing este promotorul evenimentului Race of Champions by Mini.


Mai multe despre RLR: https://www.bmw.ro/ro/topics/evenimente/racing-league-romania/bmw-esports.html
Mai multe despre RRL: https://rally.simrace.ro/

 

Comunicat remis de agenția West Competition Racing Promotion

 

Alexandru Șiclovan

+40729476569

alexandru@westcompetition.ro

Article Media Material.

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare