Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Warm Runnings: echipa de bob a Jamaicăi se antrenează cu MINI Cabriolet

Doi membri ai lotului naţional de bob al Jamaicăi au fost creativi în perioada de carantină şi şi-au continuat programul riguros de antrenament - MINI a fost parte integrantă a pregătirii celor doi.

F57
·
MINI Cabriolet
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, 97,41 KB)
  
Photos(6x, 90,57 MB)

Bucureşti/Londra. Pilotul de bob Shanwayne Stephens (29 de ani) şi frânarul Nimroy Turgott (27 de ani) s-au menţinut în formă cu propriul echipament de ridicare a greutăţilor, cu antrenamente chiar în curtea proprie. În plus, în locul bancului pe care îl foloseau la sala de sport, ei şi-au împins automobilul MINI de-a lungul unui drum privat din Peterborough ca antrenament de rezistenţă.

 

Ca recunoaştere a dedicaţiei celor doi şi pentru a sărbători începutul verii, MINI UK le-a modernizat echipamentul de antrenament: acum dispun de un MINI Cooper Cabriolet, decorat în culorile inconfundabile ale drapelului Jamaicăi, astfel că se pot bucura de susţinere oriunde vor merge.

 

Shanwayne a declarat: "MINI a făcut parte mereu din viaţa mea - în prezent deţin un model Austin Mini din 1992, iar logodnica mea deţine un MINI Hatch (3 uşi) pe care l-am folosit pentru pregătire, aşa că suntem foarte încântaţi de noul cabriolet pentru antrenament. Ne oferă şi mai multă motivaţie pentru a ne îndeplini obiectivele şi suntem recunoscători că MINI UK a apreciat munca intensă şi concentrarea pe care le-am depus în pregătirea noastră de-a lungul perioadei de carantină".

 

În prezent, echipa se antrenează pentru a obţine calificarea la Jocurile Olimpice de Iarnă de la Beijing, care au loc în 2022, precum şi la diferite competiţii din America de Nord şi Europa. Următorul eveniment major al echipei va fi Campionatul Mondial de la Lake Placid (New York), din februarie 2021.

 

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare