Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

BMW Team RLL încheie pe locurile al patrulea şi al şaselea în IMSA WeatherTech 240 At Daytona

După ce a petrecut o perioadă semnificativă la conducerea cursei şi a ocupat chiar primele două poziţii, BMW Team RLL a încheiat IMSA WeatherTech 240 At Daytona pe locurile al patrulea şi al şaselea în clasamentul categoriei GTLM. Connor De Phillippi şi Bruno Spengler au încheiat pe locul al patrulea cu #25 BMW M8 GTE, parcurgând 90 de tururi în cursa de două ore şi 40 de minute.

Automotive
·
BMW Motorsport
·
IMSA Series
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~90,45 KB)
  
Photos(9x, ~40,48 MB)

Bucureşti/Woodcliff Lake. După ce a petrecut o perioadă semnificativă la conducerea cursei şi a ocupat chiar primele două poziţii, BMW Team RLL a încheiat IMSA WeatherTech 240 At Daytona pe locurile al patrulea şi al şaselea în clasamentul categoriei GTLM. Connor De Phillippi şi Bruno Spengler au încheiat pe locul al patrulea cu #25 BMW M8 GTE, parcurgând 90 de tururi în cursa de două ore şi 40 de minute.

De Phillippi, aflat în cockpit la finalul cursei, a avut o întârziere de numai 1,869 secunde faţă de ocupantul ultimei trepte a podiumului şi de 30 de secunde faţă de modelul #3 Corvette C8.R învingător. John Edwards şi Jesse Krohn au terminat pe poziţia a şasea cu #24 BMW M8 GTE.

În categoria GTD, Bill Auberlen şi Robby Foley au ocupat locul al optulea cu #96 BMW M6 GT3 al Turner Motorsport. Aflat la cel de-al 427-lea start din carieră cu un model BMW, Auberlen a suferit o pană de cauciuc pe parcursul stintului său, care l-a retrogradat în clasament, ratând astfel ceea ce se anunţa o clasare foarte bună.

Etapa a treia din sezonul 2020 al IMSA WeatherTech SportsCar Championship va avea loc sâmbătă, 18 iulie, pe Sebring International Raceway.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare