Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

BMW M este sponsor oficial al etapei MotoGP, Grand Prix-ul Styriei şi prezintă noile BMW M4 şi BMW M4 GT3 în cadrul evenimentului

"BMW M Grand Prix of Styria" va avea loc în perioada 21-23 august pe Red Bull Ring. +++ Pentru prima dată în istoria MotoGP, câştigătorul va primi un premiu special: un BMW M4 exclusiv din cea mai nouă generaţie a modelului. +++ Alături de noul BMW M4, modelul de curse BMW M4 GT3 va avea premiera în cadrul acestui eveniment. +++ Este un nou pas într-o colaborare de peste două decenii cu MotoGP.

Automobile BMW M
·
Official Car of MotoGP
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, 108,98 KB)
  
Photos(1x, 15,61 MB)

Bucureşti/München. BMW M GmbH face următorul pas în cadrul parteneriatului pe termen lung cu organizatorul MotoGP, Dorna Sports, şi în premieră va fi sponsor oficial al unui Grand Prix în sezonul 2020. Când piloţii MotoGP vor intra pe Red Bull Ring pentru al doilea week-end de cursă consecutiv, între 21 şi 23 august, ei vor concura în "BMW M Grand Prix of Styria".

Parteneriatul cu Dorna Sports datează din 1999, iar BMW M intră acum în cel de-al 22-lea sezon ca "Official Car of MotoGP". Flota de Safety Car este piesa centrală a implicării şi, din 2003, BMW M a omagiat cel mai rapid pilot din sesiunile de calificări ale sezonului cu mult râvnitul BMW M Award. Poziţia de sponsor oficial al "BMW M Grand Prix of Styria" va marca un nou moment important al colaborării de succes cu Dorna Sports.

Evenimentul va marca o nouă premieră istorică: câştigătorul cursei de la clasa MotoGP va primi un BMW M4 exclusiv din generaţia 2021 a modelului, fiind pentru prima dată când un asemenea premiu estre acordat de la începerea Campionatului Mondial de motociclism viteză în 1949.

"În special într-o perioadă ca aceasta, nu este uşor să facilitezi un calendar de Grand Prix-uri fantastic. Dorna Sports a făcut o treabă absolut excelentă şi aş dori, în numele echipei mele, să transmit cele mai sincere mulţumiri", a declarat Markus Flasch, directorul executiv al BMW M GmbH. "Acum aproape 50 de ani, BMW M GmbH a fost fondată ca departament de motorsport al BMW. Cursele sunt în genele noastre şi este o parte esenţială a istoriei noastre de succes. Suntem foarte mândri de acest lucru. Ca partener de durată al Dorna, este un pas logic pentru noi să ne implicăm şi ca sponsor oficial. Dar nu oferim doar numele nostru pentru BMW M Grand Prix of Styria de pe Red Bull Ring; vom onora şi câştigătorul cu noul BMW M4, care va avea premiera mondială în această toamnă. Iar fanii noştri vor avea un nou punct de atracţie pe care să-l aştepte: pe lângă noul BMW M4, vom prezenta publicului, în premieră, maşina de curse derivată din versiunea de serie, noul BMW M4 GT3."

Pau Serracanta, director general al Dorna Sports, a adăugat: "Parteneriatul nostru cu BMW este unul dintre cele mai preţioase şi de durată, din moment ce conlucrăm de peste două decenii. Din acest motiv, alături de prestigiul mărcii BMW M, suntem foarte mândri să vedem BMW M ca sponsor oficial în 2020, BMW M Grand Prix of Styria făcând istorie prin faptul că este pentru prima dată când marca deţine capul de afiş la un eveniment".

Pentru mai multe informaţii despre BMW M GmbH şi implicarea ca "Official Car of MotoGP", accesaţi: www.bmw-m.com.

BMW M GmbH
BMW M GmbH este o filială deţinută în totalitate de BMW AG. Prin produsele şi serviciile în domenii de activitate precum automobilele BMW M, BMW Individual, pachetele şi opţiunile M Sport, BMW Driving Experience, precum şi automobilele de intervenţii şi operaţiuni, se adresează clienţilor cu cerinţe deosebite în privinţa performanţelor, exclusivităţii şi personalizării automobilelor deţinute. BMW M GmbH este responsabilă şi pentru programul BMW de curse de client, BMW M Customer Racing. Având sediul la München, compania a fost fondată în 1972 ca BMW Motorsport GmbH. De atunci, litera M a devenit sinonimul internaţional al succesului în motorsport şi al fascinaţiei pentru automobilele foarte performante destinate utilizării în traficul cotidian.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare