Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Duminică la dublu pentru istorice: a treia etapă Romanian Retro Racing și sărbătoarea Retromobil Fest se desfășoară pe circuitul Motorpark

Campionatul desfășurat sub tutela FRAS şi cu susținerea Retromobil va alinia la start inclusiv proprietari de motociclete clasice, în premieră în acest sezon. +++ Activitățile de duminică vor fi desăvârșite de sărbătoarea Retromobil Fest. +++ Spectacolul istoricelor este transmis LIVE pe Facebook. +++ BMW M235i Gran Coupe va fi încă o dată maşina de safety car.

F44
·
Romanian Retro Racing
·
Romanian Endurance Series
·
Gran Coupé
·
Seria 2
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~322,2 KB)
  
Photos(4x, ~42,16 MB)

Bucureşti/Adâncata România Motorpark. Romanian Retro Racing ajunge la a treia etapă din calendar pe 9 august și marchează jumătatea sezonului competițional pentru autovehicule istorice pe circuit. Spre deosebire de celelalte etape desfășurate până acum, când pista a fost împărțită alături de alte discipline, duminică istoricii vor avea întreg circuitul la dispoziție doar pentru ei și prețioasele doamne.

Odată cu această etapă, organizatorii Campionatului anunță o nouă clasă la categoria Regularitate pe Circuit - Moto Istorice, iar printre înscrieri se numără modele consacrate precum Simson SR2 (1960) sau Norton 750 Commando (1972). Apetitul concurenților pentru două roți și deschiderea organizatorilor spre a oferi o manifestare completă a culturii retro pe circuit au condus la înființarea acestei clase, în care participanții vor puncta pe durata a trei etape, până la finalul sezonului competițional 2020.

În paralel cu desfășurarea etapei Romanian Retro Racing, Retromobil Club România aduce la Motorpark sărbătoarea anuală Retromobil Fest. Desfășurat în cadru restrâns datorat situației COVID-19, Retromobil Fest, cu susținerea BMW România, aduce la circuit experiențe artistice în pur stil retro. Adrian Mitu, pictorul oficial al Concursului de Eleganță de la Sinaia, Alexandru Mariș, artistul care recreează mașini promit povești de excepție.

Accesul spectatorilor încă nu este permis la competițiile sportive, așa că ziua de duminică va fi transmisă LIVE de la Motorpark pe paginile de Facebook ale BMW România, Romanian Retro Racing, FRAS, Retromobil Club România și Eurosport. Comentariul va fi asigurat de Alexandru Șeremet (PR BMW România și prezentator al Concursului de Eleganță de la Sinaia) și Radu Gurămultă (din partea publicației partenere RacingWheels).Transmisiunea este posibilă prin implicarea Oldtimer Studio și a partenerului 360.ro. Transmisia de duminică vine în completarea cursei Romanian Endurance Series de sâmbătă, 8 august. Şi asceasta paote fi urmărită pe mai multe pagini de Facebook, inclusiv cea a evenimentului, dar şi BMW România, FRAS, Retromobil Club România și Eurosport.


Program transmisii live

8 august.

Romanian Endurance Series

17:45 - 20:00. Transmisie cursă.


9 august

Romanian Retro Racing

11:50 - 13:10. Cursa 1 Moto. Cursa 1 Regularitate.

13:50 - 16:40. Cursa 1 Viteză. Cursa 2 Motor. Cursa 2 Regularitate. Cursa 2 Viteză.


Sezonul Romanian Retro Racing din 2020 este susținut de BMW România, Foerch, MOTUL, Oldtimer Studio, Retromobil Club România și publicațiile RacingWheels și Adevărul Auto.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

ANNUAL GENERAL MEETING 2021.

Munich. 12 May - 10:00 CEST.

Here you can see the public transmission of the 101st Annual General Meeting of BMW AG.

 

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare