Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Directorul BMW Group Motorsport, Jens Marquardt, preia un rol nou

După doar 10 ani în poziţia de director al BMW Group Motorsport, Jens Marquardt va prelua un rol nou în cadrul BMW Group. De la 1 noiembrie 2020, Marquardt va conduce uzina-pilot pentru construcţia de prototipuri pentru modelele de serie din cadrul BMW Group.

Automotive
·
BMW M Motorsport
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~82,38 KB)
  
Photos(1x, ~2,39 MB)

Bucureşti/München. După doar 10 ani în poziţia de director al BMW Group Motorsport, Jens Marquardt va prelua un rol nou în cadrul BMW Group. De la 1 noiembrie 2020, Marquardt va conduce uzina-pilot pentru construcţia de prototipuri pentru modelele de serie din cadrul BMW Group. În uzină, aproximativ 700 de angajaţi lucrează simultan la maximum şase proiecte de automobil. Procesele de produs şi de fabricaţie pentru producţia de serie sunt rafinate la interfaţa dintre dezvoltare şi producţie, după care sunt transferate către uzinele de producţie. Markus Flasch, directorul executiv al BMW M GmbH, va prelua conducerea interimară a BMW Group Motorsport. Va continua implicarea oficială în Campionatul Mondial FIA Formula E şi în cursele GT.

Frank Weber, membru al Consiliului de Administraţie al BMW AG, responsabil pentru dezvoltare, a declarat: "Jens Marquardt a fost responsabil pentru implicarea noastră în motorsport din 2011. În această perioadă, am obţinut succese importante: titlurile DTM în 2012, 2014 şi 2016, precum şi diferite victorii la general şi la clasă în clasice de anduranţă precum Daytona, Spa şi, cel mai recent, cursa de 24 de ore de la Nürburgring. Vreau să-i mulţumesc foarte mult lui Jens Marquardt şi întregii sale echipe pentru aceasta. Directorul uzinei-pilot pentru construcţia prototipurilor are un rol fundamental în procesul de dezvoltare. Cu metoda sa de lucru agilă şi experienţa lui în motorsport, Jens Marquardt va oferi un nou impuls acolo".

Jens Marquardt, directorul BMW Group Motorsport, a spus: "Mereu voi avea amintiri pline de emoţie când mă gândesc la ultimii 10 ani. Am trăit toate suişurile şi coborâşurile motorsportului alături de o echipă excepţională. Victoria în clasamentul general al cursei de 24 de ore de la Nürburgring a fost cireaşa de pe tort la finalul acestei perioade interesante. Sunt foarte recunoscător BMW Group şi întregii familii a motorsportului pentru toate aceste amintiri. După 25 de ani în motorsport, aştept cu nerăbdare această provocare nouă".

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

ANNUAL GENERAL MEETING.

Munich. 11 May 2022

Here you can watch the webcast of the public part of the 102 Annual General Meeting of BMW AG.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare