Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

BMW câștigă titlul constructorilor cu Seria 3 în Campionatul Britanic de Turisme

Pe circuitul virajat și ud de la Brands Hatch, BMW a reușit să-și asigure pentru a cincea oară consecutiv titlul constructorilor în British Touring Car Championship, la fel cum Team BMW a obținut trofeul echipelor la finalul unei noi campanii de succes.

Automotive
·
BMW Driving Experience
·
Premii produse
·
BMW Motorsport
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~97,05 KB)
  
Photos(7x, ~16,15 MB)

București/Londra. Pe circuitul virajat și ud de la Brands Hatch, BMW a reușit să-și asigure pentru a cincea oară consecutiv titlul constructorilor în British Touring Car Championship, la fel cum Team BMW a obținut trofeul echipelor la finalul unei noi campanii de succes.

Pentru a șasea oară în cariera sa prodigioasă în cea mai importantă competiție de motorsport din Regatul Unite, Colin Turkington s-a clasat pe unul dintre primele două locuri în clasamentul piloților, după un sezon în care a fost prezent de 13 ori pe podium - inclusiv cinci victorii clare la comenzile BMW 330i M Sport.

Condițiile în continuă schimbare au conspirat nefericit împotriva nord-irlandezului la Brands Hatch, chiar dacă pista s-a uscat în manșa a doua, el a demonstrat ritmul de care este capabil BMW pe asfalt uscat și a urcat în pluton de pe locul al nouălea pe al patrulea, astfel că încă era în disputa pentru cel mai important trofeu din motorsportul britanic înaintea ultimei curse.

O evoluție recompensată doar cu poziția a noua nu a fost suficient în cele din urmă, dar i-a adus locul al doilea în clasamentul piloților, în timp ce coechipierul Tom Oliphant a încheiat al doilea an ca pilot Team BMW pe poziția a șasea.

Aflat la doar al treilea sezon în BTCC, pilotul în vârstă de 30 de ani a avut un week-end de cursă dificil pe varianta Indy de la Brands Hatch, cu o clasare în Top 10 în prima cursă, urmată de locuri în afara punctelor în celelalte două manșe. Cu toate acestea, el a avut un sezon consistent, cu prima sa victorie și alte trei apariții pe podium, rezultatul fiind că Oliphant a încheiat anul cinci locuri mai sus decât o făcut în ierarhia piloților din 2019.

Performanțele combinate ale celor doi au fost suficiente pentru a asigura al șaptelea trofeu BTCC pentru BMW în competiția constructorilor, în timp ce Team BMW și-a apărat cu titlul la echipe. Munca asiduă reîncepe acum înainte de reluarea campionatului în aprilie, când sezonul 2021 va debuta la 3-4 aprilie, din nou pe varianta Indy de la Brands Hatch.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare