Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Concentrare pe producţie: BMW Motorsport va încheia implicarea sa în Formula E după Sezonul 7

După şapte ani de succes, BMW Group îşi va încheia implicarea în Campionatul Mondial FIA de Formula E ABB la sfârşitul sezonului următor.

BMW Motorsport
·
FIA Formula E
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, 106,16 KB)
  
Photos(3x, 5,09 MB)

Bucureşti/München. După şapte ani de succes, BMW Group îşi va încheia implicarea în Campionatul Mondial FIA de Formula E ABB la sfârşitul sezonului următor. Ca partener de la început, BMW a susţinut în mod constant proiectul Formula E şi a jucat un rol important în povestea de succes a competiţiei. BMW s-a bucurat de victorii şi podiumuri cu echipa BMW i Andretti Motorsport. Întotdeauna, BMW Group a folosit Formula E ca laborator tehnologic pentru producţie.

Aceiaşi ingineri care dezvoltă transmisii pentru automobilele electrice de producţie sunt responsabili şi pentru transmisiile maşinilor de curse. Exemplele de transfer de tehnologie cu succes între proiectul Formula E şi dezvoltarea producţiei includ noi descoperiri privind gestionarea energiei şi eficienţa energetică, transferul de software pentru electronica de putere de la curse la producţie şi o îmbunătăţire a densităţii de putere a motoarelor electrice.

Când vine vorba de dezvoltarea transmisiilor electrice, BMW Group a epuizat în esenţă oportunităţile pentru această formă de transfer de tehnologie în mediul competitiv al Formulei E.

Mai mult, accentul strategic al BMW Group se mută în domeniul mobilităţii electrice. În viitor, se va pune un accent mai mare pe scalarea vastă a ofertei şi a producţiei globale. BMW Group intenţionează ca până la sfârşitul anului 2021 să aibă un milion de automobile electrice pe şosele. Obiectivul este creşterea acestei valori la şapte milioane până în 2030, două treimi dintre acestea urmând a fi complet electrice.

De când a intrat cu o echipă oficială în Sezonul 5, BMW i Andretti Motorsport a obţinut patru victorii, patru pole positions şi nouă podiumuri în cele 24 de curse de până acum. În sezonul următor, echipa va face tot posibilul pentru a obţine cât mai mult succes sportiv pe pistă cu BMW iFE.21 şi piloţii Maximilian Günther (Germania) şi Jake Dennis (Marea Britanie).

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare