Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Noul film "The Drop" invită din nou comunitatea BMW M globală în "M Town"

Campania digitală de succes care se învârte în jurul unui Eldorado virtual al momentelor BMW M emoţionale prezintă unicate, dar şi viitorul.

Automobile BMW M
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~73,57 KB)
  
Photos(30x, 65,5 MB)
  More below article text

Bucureşti/München. "Bun venit în M Town": Cu un nou film, BMW M GmbH îşi continuă campania de succes, concentrându-se pe Eldorado virtual al comunităţii BMW M globale. "The Drop" atrage încă o dată pasionaţii de cai putere şi de automobile în "M Town", unde, din 2018, totul se roteşte în jurul celei mai puternice litere din lume şi a pasiunii pentru performanţe ridicate. De această dată, regizorul Micky Sülzer, care era deja responsabil pentru videoclipurile emblematice despre atitudinea specială a vieţii din "M Town" în urmă cu doi ani, prezintă spectrul larg al modelelor BMW M actuale, dintre care unele au culori extrem de atrăgătoare, în timp ce încorporează modelele speciale din flota BMW M Heritage, inclusiv un BMW M3 (E30) roşu.

"M Town este cea mai de succes campanie digitală a BMW M GmbH, mai ales că toată comunitatea BMW M din întreaga lume participă activ şi o modelează. Acest entuziasm şi această identificare creează acel lucru foarte special care face BMW M atât de unic. Prin urmare, suntem bucuroşi să continuăm această poveste de succes cu următorul film, oferind în acelaşi timp o mică avanpremieră a viitorului", spune Lothar Schupet, director BMW M de vânzări global şi marketing.

Din 2018, "M Town" a servit drept platformă de comunicare socială şi digitală pentru fanii BMW M din întreaga lume. Ei se înscriu pe bmw-m.com ca cetăţeni ai "M Town" şi îşi creează propriul paşaport BMW M digital. "M Town" înseamnă povestiri unice, videoclipuri originale online, numeroase produse creative în magazinul de merchandising BMW M Town şi un număr mare de evenimente în întreaga lume. Vizitatorii BMW Welt din München accesează o impresie foarte realistă despre "M Town" într-un spaţiu expoziţional special conceput de 180 de metri pătraţi.

După cum suntem familiarizaţi cu videoclipurile online anterioare, numeroase automobile BMW M joacă şi rolul principal în noul film "The Drop". În total, 18 modele diferite din ultima gamă a BMW M au apariţii mai scurte sau mai lungi în "The Drop". Spectrul de automobile excepţionale de înaltă performanţă variază de la BMW M2 CS la BMW M8 Gran Coupé. În plus faţă de unele puncte de atracţie ascunse, sunt prezentate şi unicate speciale precum BMW M2 by FUTURA 2000 şi BMW M3 Pickup din anul 2011, care livrează o staţie de încărcare. Astfel, pentru prima dată într-un film "M Town", BMW M GmbH oferă o mică avanpremieră a viitorului electrizant şi îmbină "Utopia" cu viitorul real. 2021 va fi deja martorul primului model electrificat de la BMW M ca variantă de performanţă bazată pe noul BMW i4, iar alte modele - inclusiv variante de înaltă performanţă - vor urma ulterior.

Protagonistul filmului, în care au fost implicaţi şi influenţi notabili din scena auto, conduce un BMW M3 (E30) roşu din flota BMW M Heritage. Mai mult, clasicele BMW M GmbH sunt reprezentate de un M3 GTS, un BMW M3 CRT, un BMW M4 GTS şi un BMW Seria 1 M Coupé.

În conformitate cu conceptul comunităţii, noul film prezintă nu numai automobilele din portofoliul BMW M GmbH, ci şi pe cele ale cetăţenilor "M Town". În acest scop, membrii BMW M Community au furnizat propriile automobile pentru filmarea videoclipului. Aceste locuri speciale fuseseră extrase anterior într-o campanie online.

Agenţii

Creat de Jung von Matt
Produs de Zauberberg Productions
Regizat de Micky Sülzer

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

MINI CONCEPT ACEMAN.

Here you can see the world premiere of the MINI Concept Aceman.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare