Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Următorul pas: BMW Motorsport îşi extinde implicarea în sim racing şi colaborează cu patru echipe de top

Multe inovaţii pentru sezonul de sim racing 2021. +++ Noi parteneriate, mai multe competiţii monomarcă, Academia BMW Motorsport SIM şi un turneu mondial. +++ Echipele de top Team Redline, Williams Esports, G2 Esports şi BS + COMPETITION colaborează cu BMW Motorsport.

BMW Motorsport
·
Sim Racing
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, 224,2 KB)
  
Photos(17x, 26,56 MB)

Bucureşti/München. Anul viitor, BMW Motorsport îşi extinde activităţile de sim racing. Pe lângă diversele formate BMW SIM Cup, acestea se vor concentra pe noi parteneriate cu patru echipe de top şi înfiinţarea unei Academii BMW Motorsport SIM. De asemenea, este planificat "BMW SIM World Tour" şi este programat să înceapă cu un roadshow în Austria, în 2021. Şi mai multe maşini de curse BMW virtuale vor fi disponibile pe cele mai importante platforme de sim racing şi va continua dezvoltarea de hardware inovator de sim racing cu cunoştinţele BMW Motorsport. Obiectivul este de a încorpora comunitatea de sim racing ca partener egal în toate programele şi, împreună, de a continua impulsul de care s-au bucurat curse auto virtuale în Esports în 2020.

"În ultimele luni am experimentat o dinamică incredibilă în sim racing", a spus Rudolf Dittrich, directorul BMW Motorsport SIM Racing. "La BMW Motorsport, am învăţat multe anul acesta şi suntem hotărâţi să punem în practică ceea ce am învăţat pentru programul nostru din 2021. Anul viitor, zona dezvoltării hardware se va concentra şi pe inovaţiile tehnologice. BMW SIM Cups vor juca din nou un rol important, dar într-o formă adaptată. Colaborările noastre cu patru dintre cele mai bune echipe de sim racing din lume şi noua noastră academie înseamnă că ne continuăm abordarea noastră de promovare a sim racing ca parte a comunităţii prin dialog reciproc. Împreună, vom continua să alimentăm creşterea în acest sector Esports interesant. Programul de sim racing al BMW Motorsport oferă baza ideală pentru acest lucru."

BMW SIM Cups
Formatele cupă ce au avut succes anul trecut pe diferite platforme de sim racing vor fi continuate şi extinse în 2021. Acest lucru permite celor mai buni sim raceri din lume să concureze în continuare cu BMW M8 GTE pe platforma iRacing în cadrul BMW SIM GT Cup. Pe parcursul anului va fi lansat şi BMW M4 GT3. Versiunea virtuală a acestei maşini este dezvoltată în prezent de iRacing în acelaşi timp cu dezvoltarea maşinii reale. BMW SIM M2 CS Racing Cup va oferi din nou curse spectaculoase. Cu toate acestea, competiţia nu va mai avea loc exclusiv pe Nürburgring-Nordschleife, ci pe diferite circuite din cadrul programului de sprijin pentru seria GT Pro de pe rFactor 2. Noul în program este BMW SIM Time Attack by Assetto Corsa Competizione. Aceasta îi pune pe piloţi să concureze contracronometru cu BMW M4 GT4 în competiţiile lunare. Toţi participanţii au acelaşi obiectiv: să concureze la evenimentul BMW SIM Live, care va oferi din nou scena pentru marile finale ale tuturor BMW SIM Cups din 2021.

BMW Motorsport colaborează cu echipe de sim racing de top
Parteneriatele cu patru dintre cele mai bune echipe de sim racing din lume subliniază faptul că BMW Motorsport este foarte ambiţios şi hotărât să sărbătorească victorii în Esports. În 2021, Team Redline, Williams Esports, G2 Esports şi BS + COMPETITION vor concura cu modele BMW şi vor reprezenta BMW Motorsport la multe evenimente de sim racing importante pe cele mai mari platforme. În parteneriat, fiecare echipă aduce propriile sale puncte forte şi direcţii de concentrare. Team Redline poate privi retrospectiv la o poveste de succes unică în sim racing şi este una dintre favoritele în fiecare cursă în care este prezentă o maşină Redline. Echipa Williams Esports este poziţionată foarte larg în sim racing şi obţine în mod regulat victorii şi titluri pe multe platforme diferite - cu acelaşi nume ca echipa de Formula 1. BS + COMPETITION are o echipă mare de aşa-numiţi raceri hibrizi, care au succes în curse de motorsport real şi virtual. BMW şi G2 Esports colaborează deja cu succes în alte domenii ale Esports. La această cooperare se adaugă acum sim racingul. G2 Esports Sim Racing se concentrează pe participările din simulatorul Assetto Corsa Competizione.

BMW Motorsport SIM Academy
Odată cu crearea propriei academii, sim racing primeşte o gazdă fizică la BMW Motorsport. La "Home of BMW Motorsport SIM Racing", piloţilor ambiţioşi şi fără experienţă li se va oferi şansa de a apela la o gamă largă de oportunităţi de antrenament şi competenţă în motorsport la BMW Motorsport. Acest lucru începe cu pregătirea cu sim raceri profesionişti din echipele partenere BMW Motorsport SIM Racing şi continuă până la cursuri de pregătire mentală, la care piloţii oficiali BMW participă în mod regulat de mulţi ani, pentru a-şi optimiza concentrarea în timpul curselor. Şedinţele de antrenament de la Academia BMW Motorsport SIM sunt disponibile în transmisiuni online şi - de îndată ce este posibil din nou - în persoană. În prezent, academia este în faza de înfiinţare. Mai multe detalii despre acest program vor fi anunţate în prima jumătate a anului 2021.

BMW SIM World Tour
O altă noutate pentru 2021 este BMW SIM World Tour. Acesta va începe, dacă situaţia pandemică o va permite, în aprilie 2021 cu un roadshow inovator prin Austria, sub deviza "De la showroom la circuit". Simulatoarele de curse BMW mobile oferă clienţilor şi părţilor interesate posibilitatea de a se bucura de o experienţă captivantă de motorsport, cu perspectiva de a câştiga premii atractive şi un loc în finala naţională. În total, pentru proiectul-pilot sunt planificate 40 de zile de evenimente prin toată Austria. Maşina aleasă pentru seriile virtuale va fi modelul entry-level din gama BMW M Customer Racing, BMW M2 CS Racing.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare