Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Recunoaştere sportivă - Două premii importante pentru BMW M2 CS la final de an

BMW M2 CS, cel mai performant coupé compact construit vreodată în istoria mărcii, primeşte o recunoaştere specială la final de an. Modelul a fost premiat atât de Auto Bild Sportcars, cu un premiu în categoria modelelor sport compacte şi mici, dar şi cu titlul "evo Car of the Year", acordat de prestigioasa revistă britanică dedicată automobilelor sport.

F87
·
Automobile BMW M
·
Premii produse
·
M2
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, 107,47 KB)
  
Photos(3x, 21,34 MB)

Bucureşti/München. BMW M2 CS, cel mai performant coupé compact construit vreodată în istoria mărcii, primeşte o recunoaştere specială la final de an. Modelul a fost premiat atât de Auto Bild Sportcars, cu un premiu în categoria modelelor sport compacte şi mici, dar şi cu titlul "evo Car of the Year", acordat de prestigioasa revistă britanică dedicată automobilelor sport.

BMW M2 CS, modelul special anunţat în noiembrie anul trecut şi care tocmai şi-a încheiat producţia, a entuziasmat nu doar pasionaţii, ci şi revistele de specialitate. În România au fost deja livrate două astfel de modele şi încă o configuraţie specială din acest model ediţie limitată mai poate fi cumpărată pe piaţa locală.

Revista germană "Auto Bild Sportcars", în baza unui sondaj realizat între cititori, a desemnat BMW M2 CS ca maşina sport a anului în clasa mică şi compactă. Este a 19-a ediţie a acestor premii dedicate automobilelor sport. Auto Bild este una din cele mai de succes reviste dedicate industriei auto şi a apărut prima dată în 1986. Auto Bild Sportcars este o publicaţie specializată, lansată în 2002.

La finalul acestei săptămâni, BMW M2 CS a câştigat şi titlul "Car of the Year" oferit de prestigioasa publicaţie britanică dedicată automobilelor sport "evo". Este pentru prima dată în istoria de 22 de ani când BMW câştigă acest premiu, după ce mai multe modele ale mărcii s-au clasat în repetate rânduri pe podium sau în selecţia finală.

Premiul este acordat pe baza votului redacţiei publicaţiei. Stuart Gallagher, editor evo, a spus: "În BMW M2 CS, cei şase juraţi ai noştri au descoperit esenţa unui «driver’s car». De la modul în care arată la performanța pe care o oferă şi, foarte important, modul în care conectează şoferul pe şosea şi pe circuit. Dintre cei opt finalişti ai noştri, M2 CS a fost maşina de care nu ne-am putut sătura. Într-un an remarcabil pentru maşinile sport, M2 CS a fost maşina excelentă. "

BMW M2 CS

Modelul special este propulsat de un motor cu şase cilindri în linie, cu tehnologia M TwinPower Turbo, cu o putere maximă de 331 kW/450 CP. Motorul foloseşte două turbine şi depăşeşte puterea BMW M2 Competition cu 29 kW/40 CP. Transmisia puterii la roţi este asigurată de o cutie manuală cu 6 trepte şi este susţinută de o suspensie sportivă adaptivă M şi de anvelopele cup specifice modelului. Opțional, este disponibilă şi o transmisie cu dublu ambreiaj M cu 7 trepte, cu care BMW M2 CS accelerează de la oprire la 100 km/h în 4,0 secunde. Viteza maximă a modelului special echipat standard cu pachetul M Driver este limitată electronic la 280 km/h.

Modelul special beneficiază de o serie de componente din fibră de carbon pentru o masă redusă. Acestea includ acoperişul, capota faţă, spoilerul faţă, difuzorul, eleronul spate şi capacele oglinzilor. Suplimentar, modelul dispune de un diferenţial activ M care asigură un plus de manevrabilitate.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare