Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

În 2021, BMW M Motorsport va concura cu BMW M2 Cup în programul de sprijin al DTM

Începând din sezonul 2021, BMW M Motorsport va colabora cu tolimit pentru a introduce BMW M2 Cupă în programul de sprijin pentru DTM.

BMW Motorsport
·
Customer Racing
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, 86,69 KB)
  
Photos(8x, 77,36 MB)

Bucureşti/München. Începând din sezonul 2021, BMW M Motorsport va colabora cu tolimit pentru a introduce BMW M2 Cupă în programul de sprijin pentru DTM. BMW M2 CS Racing, ca nou model entry-level din portofoliul de produse BMW M Motorsport pentru cursele de client, este destinat să ofere piloţilor tineri şansa de a concura unii contra altora pe marea scenă a DTM şi de a demonstra cât de talentaţi sunt.

"Prin BMW M2 Cup, dorim să oferim o platformă atractivă şi accesibilă pentru piloţii talentaţi, permiţându-le să-şi demonstreze abilităţile de pilotaj în mediul DTM şi să le permitem să facă pasul mai departe dacă au succes", a spus Thomas Felbermair, vicepreşedinte de vânzări şi marketing al BMW M GmbH. "Sunt încântat că am reuşit să alegem tolimit ca partenerul nostru pentru realizarea cupei monomarcă, deoarece compania va oferi un sprijin total pentru concentrarea noastră pe dezvoltarea piloţilor şi, de asemenea, se poate lăuda cu decenii de experienţă în motorsport."

La cele şase week-enduri de cursă DTM, BMW M2 Cup va cuprinde un total de 12 curse pe următoarele circuite: Norisring (Germania), Lausitzring (Germania), Nürburgring (Germania), Red Bull Ring (Austria), Assen (Olanda) şi Hockenheim (Germania). Cei mai de succes piloţi vor primi sprijin şi vor avea ocazia de a evolua cu alte maşini de curse BMW în anii următori. Acest lucru se poate aplica zonei de curse pentru clienţi, dar ar putea fi şi asemănător cu echipa BMW Junior care a fost reînfiinţată în 2020. Această platformă suplimentară extinde gama de candidaţi din care conducerea BMW Motorsport poate selecta noi membri ai viitoarelor BMW Junior Team.

Conceptul pentru BMW M2 Cup este axat total pe egalitatea de şanse şi pe transparenţă. Pregătirea centralizată şi includerea abilităţilor tehnice de la dealeri certificaţi de BMW M Motorsport, precum şi alocarea maşinilor înainte de fiecare eveniment arată în mod clar că priorităţile acestei cupe monomarcă sunt pregătirea piloţilor şi perfecţionarea calităţilor individuale.

Rolul de principal contractor este preluat de echipa de specialişti a tolimit GmbH, o companie care, în ultimii 25 de ani, şi-a făcut un nume în diferite domenii ale curselor de client şi dezvoltării talentelor.

Mai multe detalii despre competiţie şi procesul de înscriere vor fi publicate în curând pe site-ul https://bmwm2cup.com.

Vă rugăm ca orice întrebări referitoare la BMW M2 Cup să fie trimise la adresa de e-mail: info@bmwm2cup.com.

Datele curselor din BMW M2 Cup:

2-4 iulie 2021                                                        Norisring (Germania)
23-25 iulie 2021                                                   Lausitzring (Germania)
20-22 august 2021                                               Nürburgring (Germania)
3-5 septembrie 2021                                            Red Bull Ring (Austria)
17-19 septembrie 2021                                       Assen (Olanda)
1-3 octombrie 2021                                              Hockenheim (Germania)

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare