Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

BMW i Ventures investeşte în Verusen, companie de software pentru optimizarea inventarului, pentru managementul inteligent şi contectat al lanţurilor de aprovizionare

BMW i Ventures a anunţat participarea în prima rundă de investiţii pentru Verusen, companie care oferă o soluţie de optimizare a inventarului bazată pe AI pentru managementul inteligent şi contectat al lanţurilor de aprovizionare. BMW i Ventures, fondul de investiţii de 500 milioane de euro al BMW, investeşte bani şi resurse în companii start-up din domeniile condusului autonom, automobilelor digitale şi cloud auto, ale mobilităţii electrice, inteligenţei artificiale şi datelor, ale Industry 4.0, mobilităţii comune şi la cerere, vieţii digitale a clienţilor şi dezvoltării durabile. Fondul a colaborat deja cu companii inovatoare precum Xometry, Yellowbrick, CelLink, Urgent.ly, PureCycle Technologies şi Tekion. BMW i Ventures investeşte în toate etapele, de la bază şi incubaţie până la companii în creştere.

BMW i Ventures
·
BMW i Beyond Automobiles
·
BMW i Incubator for Innovations
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~80,29 KB)
  
Photos(1x, ~181 KB)

Bucureşti/Mountain View. BMW i Ventures a anunţat participarea în prima rundă de investiţii pentru Verusen, companie care oferă o soluţie de optimizare a inventarului bazată pe AI pentru alimentarea lanţului de aprovizionare inteligent şi conectat. Fondurile vor fi folosite pentru a susţine creşterea de şapte ori a vânzărilor companiei în 2020, inclusiv extinderea globală şi livrarea la scară a tehnologiilor sale de AI, învăţare mecanică (ML) şi reţele neuronale construite special pentru a crea lanţuri de aprovizionare cu algoritmi de autoînvăţare pentru clienţi din mai mult de 25 de ţări. Runda de finanţare a fost condusă de Forté Ventures şi Flyover Capital şi a inclus şi participarea Glasswing Ventures, Zetta Venture Partners, Kubera şi Engage.

"Software-ul Verusen de optimizare a stocurilor s-a dovedit că ajută companiile să economisească anual zeci de milioane de dolari din costuri de investiţii care erau altfel irosite cu gestionarea deficitară a stocurilor", a declarat Kasper Sage, partener la BMW i Ventures. "Există un spaţiu semnificativ de îmbunătăţire pentru optimizarea întregului lanţ de aprovizionare în industria auto, unde numărul de piese dintr-o singură maşină poate fi de zeci de mii. Abordarea bazată pe AI a Verusen pentru optimizarea stocurilor aduce companiile care trebuie să gestioneze încărcături semnificative de stoc cu un pas mai aproape de realizarea viziunii supreme a lanţului de aprovizionare conectat."

Soluţia Verusen rezolvă deficienţa soluţiilor existente de optimizare a inventarului, adoptând o abordare bazată pe date, care combină curăţarea datelor bazată pe AI şi modele predictive pentru optimizarea inventarului. Impactul soluţiilor Verusen este de zeci de milioane de dolari în reducerea costurilor de investiţii pentru clienţii săi. În plus, deoarece sistemul Verusen este o soluţie unică pentru curăţarea datelor şi pentru planificarea stocurilor, clienţii au avantajul adăugat de costuri semnificativ mai mici decât soluţiile tradiţionale şi timp mai rapid de excecuţie.

"Pe măsură ce lanţurile de aprovizionare încep transformările lor digitale, îi ajutăm să-şi înţeleagă mai bine datele disparate şi incomplete şi să le conectăm de la bun început la rezultatele ale business-ului pe care se pot baza", a declarat Paul Noble, fondatorul şi directorul executiv Verusen. "Verusen AI este conceput special pentru a furniza înregistrări materiale de încredere şi pentru a verifica semnale de cerere care se influenţează reciproc pentru a stimula optimizarea reţelei noastre de încredere. Acest lucru duce la un inventar scalabil de neegalat şi informaţii de achiziţii care îi ajută pe clienţii noştri să-şi atingă adevărul material."

Verusen a fost numită în Top 40 Companii de Tehnologie Inovatoare de către Asociaţia Tehnologică din Georgia (TAG), iar Paul Noble a fost numit personalitatea "Pro to Know" din 2020 de revista Supply & Demand Chain Executive.

Despre BMW i Ventures
BMW i Ventures, fondul de investiţii de 500 milioane de euro al BMW, investeşte bani şi resurse în companii start-up din domeniile condusului autonom, automobilelor digitale şi cloud auto, ale mobilităţii electrice, inteligenţei artificiale şi datelor, ale Industry 4.0, mobilităţii comune şi la cerere, vieţii digitale a clienţilor şi dezvoltării durabile. Fondul a colaborat deja cu companii inovatoare precum Xometry, Yellowbrick, CelLink, Urgent.ly, PureCycle Technologies şi Tekion. BMW i Ventures investeşte în toate etapele, de la bază şi incubaţie până la companii în creştere.

Despre Verusen
Verusen este o companie de Supply Chain Intelligence axată pe managementul materialelor, care foloseşte AI pentru a furniza adevăruri materiale complexe ale lanţurilor de aprovizionare globale pentru date, optimizarea stocurilor şi informaţii privind achiziţiile. Platforma companiei armonizează datele materiale disparate în mai multe instanţe/sisteme ERP, oferind în acelaşi timp date de calitate în întreaga companie pentru a reduce costurile de inventar şi pentru a susţine buna desfăşurare a proceselor de producţiei. Rezultatul este o bază de date de calitate pentru a alimenta transformarea digitală şi pentru a susţine iniţiativele legate de Industry 4.0 Compania are sediul în Atlanta, la ATDC. Accesaţi verusen.com pentru mai multe informaţii sau urmăreşte-o pe Twitter la @Verusen_AI şi pe LinkedIn.

 

 

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

ANNUAL GENERAL MEETING 2021.

Munich. 12 May - 10:00 CEST.

Here you can see the public transmission of the 101st Annual General Meeting of BMW AG.

 

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare