Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Vitrina cu bijuterii: Primul showroom BMW M şi M Motorsport din Europa Centrală şi de Est s-a deschis în Polonia

Primul showroom BMW M şi M Motorsport din Europa Centrală şi de Est şi-a deschis porţile la Mikołów, la 27 ianuarie. Noul showroom, care este dedicat exclusiv BMW M, a fost amenajat în incinta complexului deja existent al dealerului. Noua facilitate oferă şi service şi întreţinere, precum şi invitaţii exclusive la evenimente pe circuit. Gamă largă de modele BMW de competiţie prezentate în showroom.

 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~118,88 KB)
  
Photos(9x, ~53,07 MB)

Bucureşti/Varşovia. Primul showroom BMW M şi M Motorsport din Europa Centrală şi de Est şi-a deschis porţile la Mikołów, la 27 ianuarie. Noul showroom, care este dedicat exclusiv BMW M, a fost amenajat în incinta complexului deja existent al dealerului. Noua facilitate oferă şi service şi întreţinere, precum şi invitaţii exclusive la evenimente pe circuit. Gamă largă de modele BMW de competiţie prezentate în showroom.

Clienţilor BMW M Sikora li se oferă acces la serviciile şi sfaturile profesionale ale personalului de vânzări autorizat. În plus faţă de gama completă de modele omologate standard pentru şosele, pasionaţii de motorsport pot alege, de asemenea, dintr-o varietate de automobile cunoscute de pe circuitele din întreaga lume, inclusiv BMW M2 CS Racing, M4 GT3, M4 GT4, M6 GT3, M8 GTE şi M4 DTM. Aceste maşini îndeplinesc cerinţele de omologare FIA pentru curse (fără aprobare pentru traficul rutier public), astfel încât proprietarii să poată concura în diferite competiţii auto din întreaga lume.

În plus faţă de accesul la gama completă de modele BMW M în configuraţii unice, noul showroom oferă şansa de a experimenta direct calităţile acestor automobile unice în timpul testelor. Dealerul oferă oportunităţi de drive test pe drumuri obişnuite şi circuite, precum şi călătorii în diverse regiuni pitoreşti din Polonia. În plus, fanii BMW M sunt invitaţi să participe la evenimente regulate de motorsport organizate pe circuite prestigioase. În timpul acestor întâlniri, conducătorii îşi îmbunătăţesc tehnica de pilotaj, bazându-se pe competenţa profesioniştilor, inclusiv Ireneusz Sikora, un pilot de curse cu premii în motorsport.

Ireneusz Sikora este un entuziast al sporturilor cu motor, de trei ori campion al Poloniei la superbike, şi încă un concurent activ. El combină cu pricepere palmaresul său impresionant în motorsport cu o carieră de succes în industria auto, care se întinde pe mai bine de 25 de ani. El a deschis primul său showroom BMW în 2002, în Bielsko Biała, pe str. Warszawska 56. Următoarea facilitate a fost deschisă în Mikołów, pe str. Pszczyńska 103, în 2007. Showroomul nou deschis, BMW M Sikora, este situat la aceeaşi adresă.

Arhitectura clădirii combină eleganţa şi simplitatea formei cu caracteristicile dinamice ale mărcii M. Întregul acoperiş se sprijină pe stâlpi înclinaţi, în timp ce forma ferestrelor impunătoare, de peste patru metri, aminteşte de sigla BMW M. Placarea pereţilor, realizată la comandă, compensează interiorul modern auster şi conferă clădirii un aer minimalist elegant, creând un fundal perfect pentru prezentarea automobilelor în aranjamente dinamice foarte personalizate. Showroomul dispune de mobilier şi echipamente personalizate care se potrivesc conceptului general al clădirii. Având în vedere clienţii, spaţiile au fost prevăzute cu o zonă Lounge, un loc de întâlnire confortabil, poziţionat perfect pentru odihnă şi relaxare.

În plus, showroomul BMW M Sikora a fost echipat cu un sistem inteligent de gestionare multimedia, în care iluminatul şi sunetul sunt sincronizate inteligent cu vizualizări. Toate aceste caracteristici se combină pentru a crea o experienţă audiovizuală de neegalat, atribuibilă în mare măsură sistemului inteligent de sonorizare surround multicanal.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

ANNUAL CONFERENCE.

Munich. 17 and 18 March 2021.

Here you can see the live webcasts of the Annual Conference 2021 with the Media Day and the Analyst and Investor Day.

 

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare