Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

BMW i Ventures finanţează Vendia pentru a transforma modul în care corporaţiile partajează datele

BMW i Ventures a anunţat astăzi o investiţie în runda de finanţare "Series A" a Vendia, care a dezvoltat o platformă de distribuire de date şi partajare de coduri, fără server, care transformă semnificativ modul în care companiile partajează date cu partenerii. Platforma inovatoare a Vendia oferă corporaţiilor o modalitate sigură de a partaja cantităţi mari de date cu controale precise, păstrând în acelaşi timp o uniformitatea şi coerenţa între date între toate părţile.

BMW i Ventures
·
BMW i Beyond Automobiles
·
BMW i Incubator for Innovations
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~80,29 KB)
  
Photos(1x, ~181 KB)

Bucureşti/Mountain View. BMW i Ventures a anunţat astăzi o investiţie în runda de finanţare "Series A" a Vendia, care a dezvoltat o platformă de distribuire de date şi partajare de coduri, fără server, care transformă semnificativ modul în care companiile partajează date cu partenerii. Platforma inovatoare a Vendia oferă corporaţiilor o modalitate sigură de a partaja cantităţi mari de date cu controale precise, păstrând în acelaşi timp o uniformitatea şi coerenţa între date între toate părţile.

Cofondată de Tim Wagner, antreprenorul din spatele AWS Lambda, şi Shruthi Rao, fost director de dezvoltare a afacerii la Amazon Managed Blockchain, Vendia are deja aduce o experienţă impresionantă cu platforma sa de partajare a datelor. Compania colaborează cu mai mulţi clienţi importanţi care au nevoie de un control strict asupra cantităţilor mari de date pe care le partajează cu partenerii.

"Industria auto se bazează foarte mult pe parteneri pentru o execuţie impecabilă, iar o viziune comună a datelor între parteneri este esenţială pentru a răspunde schimbărilor pieţei - cum ar fi cele generate de Pandemia Covid", a declarat Kasper Sage, partener la BMW i Ventures. "Considerăm că platforma de partajare a datelor a Vendia va transforma modul în care întreprinderile partajează datele şi colaborează reciproc. Frumuseţea tehnologiei Vendia constă în faptul că sunt combinate scalabilitatea calculelor fără server şi securitatea tehnologiei de registre distribuite. Acest lucru înseamnă că întreprinderile pot construi un sistem de schimb de date care se adaptează la orice proiect la care lucrează, asigurând în acelaşi timp un control deplin asupra datelor lor şi cine le poate accesa în orice moment. Vendia este următoarea generaţie de schimb de date şi colaborare între partenerii corporate."

"Dezvoltatorii s-au străduit să construiască aplicaţii care pot acoperi mai multe zone geografice şi conturi de utilizatori şi care pot menţine volume mari de date consistente, cu versiuni şi bine guvernate în timp", spune Tim Wagner, director executiv şi cofondator al Vendia. "Cu această ultimă rundă, aşteptăm cu nerăbdare să accelerăm dezvoltarea platformei Vendia şi să extindem echipa noastră de ingineri pentru a oferi dezvoltatorilor şi clienţilor o modalitate uşoară de a partaja date între mai multe părţi cu guvernanţă şi o singură sursă de adevăr."

Cu finanţarea Series A, Vendia intenţionează să dezvolte în continuare platforma sa deja solidă de partajare a datelor şi să-şi accelereze strategia de acces la piaţă.

Despre BMW i Ventures
BMW i Ventures, fondul de investiţii de 500 milioane de euro al BMW, investeşte bani şi resurse în companii start-up din domeniile condusului autonom, automobilelor digitale şi cloud auto, ale mobilităţii electrice, inteligenţei artificiale şi datelor, ale Industry 4.0, mobilităţii comune şi la cerere, vieţii digitale a clienţilor şi dezvoltării durabile. Fondul a colaborat deja cu companii inovatoare precum Xometry, Yellowbrick, CelLink, Urgent.ly, PureCycle Technologies şi Tekion. BMW i Ventures investeşte în toate etapele, de la bază şi incubaţie până la companii în creştere.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

ANNUAL GENERAL MEETING 2021.

Munich, 12 May 2021.

Here you can see the public on-demand webcast of the 101st Annual General Meeting of BMW AG.

 

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare