Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Dotări noi pentru MINI Cooper SE şi model special MINI Electric Collection (preţuri pentru România)

Model special pentru lansarea noului MINI pur electric cu exterior modificat ce include acoperiş Multitone, dotări speciale de design, interior rafinat cu stil şi echipamente de înaltă calitate. Sisteme noi de asistare a condusului, pachete de confort şi conectivitate disponibile opţional. Lansare pe piaţă din martie 2021, MINI Electric Collection disponibil ca un pachet cu preţul de 3131 Euro cu TVA (2631,09 Euro fără TVA)

MINI E
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~74,77 KB)
  
Photos(61x, ~475,33 MB)
  
Videos(1x, ~534,9 MB)

 

Bucureşti/München. Din martie 2021, MINI Cooper SE va aduce şi mai multă plăcere a condusului în universul mobilităţii electrice datorită accentelor proaspete de design şi noilor echipamente. Noua MINI Electric Collection creează cu adevărat scena pentru primul model full electric al mărcii premium britanice. Ediţia specială combină aspectele vizuale dezvoltate pentru modelele MINI Hatch şi Cabriolet, precum partea frontală reproiectată şi acoperişul Multitone, cu caracteristici de design exclusive pentru exterior şi interior, precum şi detalii de echipare de înaltă calitate.

 

Acum, un limbaj de design redus asigură că farurile rotunde şi grila hexagonală a radiatorului sunt accentuate şi mai clar ca dotări tipice de design ale părţii frontale a MINI Cooper SE. Seria de echipamente a modelelor ediţie include finisajul exterior Island Blue metalizat, disponibil în premieră pentru MINI Cooper SE. Alternativ este disponibilă noua variantă de culoare Rooftop Grey metalizat. MINI Electric Collection include şi acoperişul Multitone, care este unic în mediul concurenţial al MINI. Cu ajutorul unei noi tehnici de vopsire, fabrica MINI din Oxford a creat un gradient de culoare fascinant, de la San Marino Blue, trecând prin Pearly Aqua, până la Jet Black, extinzându-se de la cadrul parbrizului spre spate.

 

Capota şi dungile laterale cu design exclusiv contribuie şi ele la aspectul expresiv al maşinii şi, cu gradientul subtil de culoare, completează elegant acoperişul Multitone. Capacele negre ale oglinzilor exterioare, jantele de 17 ţoli, din aliaj uşor, cu design MINI Electric Collection Spoke şi elementele exterioare Piano Black lucios, ce includ contururile grilei, ale farurilor şi ale stopurilor, logo-urile MINI, inscripţionarea modelului din spate, mânerele uşilor şi hublourile laterale, completează aspectul sportiv. În plus, MINI Electric Collection este echipat faruri LED adaptive, ce includ funcţie matrix pentru faza lungă, decoraţiuni ale pragurilor uşilor cu logo MINI Electric imprimat, scaune sport în combinaţie de stofă şi piele în Light Grey, suprafeţe de interior nou proiectate în finisaj MINI Yours Aluminium şi o tapiţerie a plafonului de culoare antracit. Caracterul premium rafinat al interiorului este îmbunătăţit şi de volanul sport din piele cu finisaj nappa, care are şi un logo MINI Electric.

 

Livrarea spontană a puterii motorului electric de 135 kW/184 CP, configurarea şasiului specifică modelului şi centrul de greutate scăzut permit MINI Cooper SE să ofere agilitate MINI distinctivă. Bateria litiu-ion de înaltă tensiune, localizată jos în podeaua automobilului, permite o autonomie cuprinsă între 203 şi 234 de kilometri, după cum s-a calculat în ciclul de testare WLTP.

 

Pachetele de echipamente recent compilate în domeniul confortului, conectivităţii şi asistenţării condusului sunt disponibile şi opţional pentru modelul ediţie MINI Cooper SE. Încălzirea volanului este oferită în premieră pentru a spori confortul pe vreme rece. Echipamentul standard al MINI Cooper SE include pachetul Connected Navigation. Pachetul Connected Navigation Plus include Head-Up Display, telefonie cu încărcare wireless, serviciu concierge şi funcţuu MINI Connected XL.

 

Noul avertisment de părăsire a benzii face parte din pachetul de asistare a condusului şi avertizează conducătorul cu privire la riscul părăsirii accidentale a benzii prin vibraţii ale volanului.

 

Noul pachet Driver Assistance Plus include tempomat activ, care acum dispune în premieră pentru marcă de funcţie Stop & Go. Acest lucru permite sistemului să încetinească MINI Cooper SE până la oprire completă, dacă este necesar. Apoi nu este nevoie decât de o scurtă apăsare a acceleraţiei pentru a repune maşina în mişcare şi pentru a continua utilizarea controlului automat al vitezei şi distanţei.

 

Aceasta oferă conducătorului un sprijin eficient, în special în traficul aglomerat, şi, în timp ce plăcerea condusului este restricţionată temporar, conducătorul se poate bucura în schimb de un confort sporit al călătoriei.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

ANNUAL CONFERENCE.

Munich. 17 and 18 March 2021.

Here you can see the live webcasts of the Annual Conference 2021 with the Media Day and the Analyst and Investor Day.

 

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare