Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

BMW America de Nord revine la Săptămâna Modei de la New York ca partener auto oficial

BMW America de Nord revine ca partener auto oficial la Săptămânii Modei de la New York cu ocazia prezentărilor pentru sezonul toamnă-iarnă 2021. În acest ultim capitol al parteneriatului lor, BMW şi IMG vor colabora în sprijinul Săptămânii Modei de la New York (NYFW) pentru a sărbători moda, cultura, designul şi dezvoltarea economică.

Evenimente lifestyle
·
Lifestyle
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~84,91 KB)
  
Photos(4x, ~17,07 MB)

Bucureşti/München. BMW America de Nord revine ca partener auto oficial la Săptămânii Modei de la New York cu ocazia prezentărilor pentru sezonul toamnă-iarnă 2021. În acest ultim capitol al parteneriatului lor, BMW şi IMG vor colabora în sprijinul Săptămânii Modei de la New York (NYFW) pentru a sărbători moda, cultura, designul şi dezvoltarea economică. Punctul culminant al activării din acest an este o serie de conţinut personalizat cu designerul de modă feminină de - şi oraşul său de origine, New York -, LaQuan Smith. Conţinutul va prezenta intersecţia între universurile fashion şi auto, dar va evidenţia şi modul în care Smith şi echipa lui au continuat să inoveze, să inspire şi să persevereze în ultimul an.

"În ultimii doi ani, Săptămâna Modei de la New York a devenit o platformă importantă pentru BMW, una pe care putem nu numai să prezentăm, ci şi să sărbătorim diversitatea şi oferirea de şanse egale din comunitatea modei", a declarat Uwe Dreher, vicepreşedinte de marketing al BMW America de Nord. "Conexiunea naturală dintre haute couture şi o companie auto premium, precum BMW, se extinde dincolo de design şi stil, pentru a include un spirit de inovaţie şi performanţă, ceea ce face ca acest parteneriat cu LaQuan Smith să fie atât de autentic."

Seria de conţinut va ilustra paralelele dintre procesele creative din auto şi modă şi modul în care designul vizionar necesită timp, perseverenţă şi autenticitate. Originile din Queens ale lui Smith, colecţiile pline de farmec fără regret şi energia mai mare decât viaţa îl fac partenerul perfect pentru a arăta cum creativitatea şi determinarea se reunesc pentru a crea putere, ceea ce este vizibil nu doar în creaţiile lui Smith, ci şi în designul modelelor Sports Activity Vehicle BMW X5 M şi X7 care sunt prezentate în serie.

"Sunt încântat că am colaborat cu BMW America de Nord pentru această serie specială de conţinut în sărbătorirea NYFW", a spus LaQuan Smith. "A existat o sinergie autentică între ambele mărci de la început, care a evidenţiat paralelele între creaţiile de lux şi designul din universurile modei şi automobilelor, deoarece ambele au continuat să inoveze şi să persevereze în aceste vremuri dificile."

Rolul BMW America de Nord în calitate de partener auto oficial al New York Fashion Week subliniază angajamentul mărcii de-a lungul deceniilor faţă de artă şi cultură, o piatră de temelie a eforturilor sale de a implica publicul divers în moduri noi şi inovatoare. Seria de conţinut personalizat serveşte drept un start notabil pentru parteneriatul BMW America de Nord şi debutează la 13 februarie 2021.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

ANNUAL CONFERENCE.

Munich. 17 and 18 March 2021.

Here you can see the live webcasts of the Annual Conference 2021 with the Media Day and the Analyst and Investor Day.

 

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare