Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Limbajul de design clar întâlnește utilizarea creativă a spațiului: noul MINI Hatch 5 uși

Accentele proaspete de design şi acoperişul Multitone unic fac din primul model cu cinci locuri din gama de clasă mică a mărcii premium britanice o prezenţă şi mai atractivă. Deja peste 500.000 de unităţi au fost vândute în întreaga lume. Lansarea pe piaţă a modelului revizuit este programată pentru martie 2021.

MINI
·
MINI 5 uşi
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~78 KB)
  
Photos(22x, ~164,9 MB)
  
Videos(1x, ~635,91 MB)

 

Bucureşti/München. În gama de modele MINI pentru clasa mică premium, MINI Hatch 5 uşi este exemplul principal al modului în care spaţiul poate fi utilizat creativ în stilul tipic MINI. MINI Hatch 5 uşi combină plăcerea de a conduce caracteristică şi stilul individual cu o doză mare de funcţionalitate. Acum accentele de design fresh, acoperişul Multitone, o soluţie de design unică în lume, interiorul rafinat de înaltă calitate şi dotările suplimentare fac varianta cu cinci uşi a MINI Hatch să fie şi mai atractivă. Lansarea pe piaţă a noii ediţii a MINI Hatch 5 uşi va începe în martie 2021.

 

MINI Hatch 5 uşi oferă toate calităţile unui automobil de clasă mică de la marca premium britanică, plus beneficii clare de confort şi spaţiu pentru pasageri şi bagaje. Ampatamentul, cu 72 de milimetri mai lung decât cel al MINI Hatch 3 uşi, şi lungimea mărită a caroseriei cu 160 de milimetri fac diferenţa. De asemenea, MINI Hatch 5 uşi este extrem de agil în traficul urban şi poate face faţă locurilor de parcare înguste, dacă este necesar. În acelaşi timp, trei locuri sunt disponibile în spate. Pasagerii din spate beneficiază de uşile suplimentare pentru acces, dar şi de o lăţime interioară, un spaţiu pentru picioare şi unul pentru cap semnificativ mai mari. În plus, interiorul este deosebit de versatil. Volumul portbagajului poate fi mărit prin rabatarea spătarului banchetei spate, divizat standard în raport 60:40, de la 278 litri până la 941 litri, după cum este necesar.

 

Combinaţia între distracţia condusului şi beneficiile practice s-a bucurat de o mare apreciere de la bun început. Cu noul concept de automobil pentru clasa mică, MINI a reuşit să inspire grupuri-ţintă suplimentare. Peste 500.000 de unităţi ale MINI Hatch 5 uşi au fost deja vândute în întreaga lume. Numai în 2020, peste 56.000 de fani MINI au optat pentru acest model.

 

Noul limbaj de design, redus şi foarte clar, direcţionează privirea către elementele esenţiale. În partea frontală, grila hexagonală a radiatorului şi farurile rotunde sunt caracteristicile de design definitorii şi ies şi mai mult în evidenţă. Farurile LED sunt disponibile acum standard, la fel ca şi stopurile LED în designul Union Jack distinctiv. Prizele de aer verticale înlocuiesc proiectoarele de ceaţă, a căror funcţie este preluată acum de „luminile de vreme rea” - la fel ca funcţia Matrix pentru faza lungă, aceasta parte din opţiunea faruri LED adaptive. În plus, bara de protecţie, acum vopsită în culoarea caroseriei, contribuie la aspectul modern şi de înaltă calitate al părţii frontale.

 

În plus faţă de gama extinsă a opţiunii deja existentă, noutăţi precum finisajul de exterior Piano Black sau acoperişul Multitone oferă noi posibilităţi de individualizare a exteriorului MINI Hatch 5 uşi. Aplicarea succesivă a celor trei tonuri de culoare (de la San Marino Blue în faţă, trecând prin Pearly Aqua în mijloc, până la Jet Black în partea din spate) pentru acoperişul Multitone este integrată complet în procesul de producţie a maşinii la uzina MINI din Oxford (Marea Britanie). Cu toate acestea, cele mai mici schimbări de mediu (temperatură, umiditate, presiune) duc la mici abateri ale modelului obţinut, astfel încât fiecare acoperiş Multitone este cu adevărat unic.

 

Acoperişul Multitone poate fi combinat cu aproape toate finisajele de vopsea disponibile pentru exteriorul MINI Hatch 5 uşi, inclusiv noua variantă Rooftop Grey metalizat. Tonul gri la fel de puternic şi elegant pentru caroserie, care virează uşor în argintiu, este un complement ideal pentru spectacolul de culoare strălucitoare de pe acoperiş.

 

În interiorul MINI Hatch 5 uşi, spaţiul generos se armonizează acum cu un design avansat al cockpitului şi cu noi dotări de confort. Prizele de aer centrale, aflate la nivelul suprafeţelor interioare, şi noul design al grupului central de instrumente care acum găzduieşte standard un afişaj tactil de 8,8 ţoli (22,35 cm) subliniază atmosfera premium modernă. Punctele de atracţie de pe partea conducătorului sunt afişajul instrumentului multifuncţional opţional şi volanul sport din piele, acum oferit standard, cu panouri de butoane multifuncţionale reproiectate. Acum, pentru zilele reci, încălzirea volanului este disponibilă, în premieră, ca opţiune.

 

De asemenea, iluminarea şi luminile contribuie mai mult ca niciodată la senzaţia de confort din interiorul MINI Hatch 5 uşi. Prezentarea grafică de pe monitorul de instrumente central şi de pe afişajul digital al cockpitului poate fi variată în funcţie de starea de spirit. Sunt disponibile modurile "Lounge" şi "Sport", fiecare cu propria schemă de culori. Setările pentru afişaje pot fi potrivite cu modurile de condus MINI, dar şi combinate cu universurile de culoare ale noii opţiuni de lumină ambientală. În acest fel, puteţi crea o atmosferă deosebită în MINI Hatch 5 uşi.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

OUR ALL-NEW FULLY ELECTRIC TRIO.

01 June 2021. Here you can see the webcast of the event "Our all-new fully electric trio: BMW iX, BMW i4 and the first fully electric BMW M".

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare