Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Andretti Formula E va concura cu sistemul de propulsie BMW şi în Sezonul 8 (2022 - 2023) al Campionatului Mondial FIA Formula E ABB

BMW Motorsport şi Andretti Formula E vor colabora şi după încheierea implicării oficiale la finalul Sezonului 7. +++ BMW Motorsport va furniza sisteme de propulsie echipei Andretti Formula E pentru competiţia privaţilor în Sezonul 8 al Formulei E. +++ BMW Racing eDrive03 reprezintă o îmbunătăţire suplimentară faţă de predecesoarea sa şi a fost omologată pentru Sezonul 7.

BMW Motorsport
·
FIA Formula E
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(2x, ~438,06 KB)
  
Photos(1x, ~1,84 MB)

Bucureşti/München. BMW Motorsport şi Andretti Formula E vor colabora şi după ce se va încheia implicarea lor oficială în Campionatul Mondial FIA Formula E ABB. Ultimul sezon de Formula E pentru echipa oficială BMW i Andretti Motorsport a început în acest sfârşit de săptămână, dar Andretti Formula E va reveni pentru a concura ca echipă independentă în Sezonul 8, folosind din nou transmisia BMW Racing eDrive03 în monoposturile sale. Înaintea sezonului actual, sistemul de propulsie a fost omologat încă doi ani, ceea ce înseamnă că echipa o poate utiliza pentru încă un sezon.

"Suntem încântaţi să putem sprijini în continuare Andretti Formula E", a declarat Mike Krack, director BMW Motorsport pentru operaţiuni de teste şi curse. "Suntem convinşi că BMW Racing eDrive03 va permite Andretti Formula E să obţină rezultate de top. Lucrând doar ca furnizor de transmisii, nu vom mai fi implicaţi direct în evenimentele de la circuit din Sezonul 8, ci vom oferi echipei asistenţă ca răspuns la orice solicitări tehnice referitoare la BMW Racing eDrive03."

"Suntem foarte încântaţi să continuăm competiţia cu BMW Motorsport ca echipă privată din Sezonul 8", a spus proprietarul echipei, Michael Andretti. "În calitate de echipă oficială, BMW i Andretti Motorsport s-a bucurat de un succes comun şi aşteptăm cu nerăbdare să ne bazăm pe acest succes pe măsură ce continuăm ca Andretti Formula E. Transmisia BMW i s-a dovedit a fi fiabilă şi competitivă şi aşteptăm cu nerăbdare să o folosim şi în următorul sezon."

"Alegerea de a continua cu BMW ca furnizor de transmisii pentru Sezonul 8 a fost una uşoară", a spus Roger Griffiths, directorul echipei Andretti Formula E. "În ultimele două sezoane cu programul oficial BMW i Andretti Motorsport, s-au obţinut patru victorii, demonstrând fiabilitate şi eficienţă excelentă. Echipa înţelege bine aspectele operaţionale ale BMW Racing eDrive03 şi, prin urmare, aşteptarea este că Andretti Formula E poate fi extrem de competitivă pentru ultimul sezon al erei Gen2."

BMW Racing eDrive03, care este utilizat în Sezoanele 7 şi 8 ca transmisie BMW i în Formula E, a beneficiat de îmbunătăţiri detaliate în comparaţie cu predecesoarea sa. Datorită experienţei acumulate în ultimii ani, a fost adaptată pentru a face faţă şi mai abil provocărilor unice pe care le prezintă circuitele de Formula E. Obiectivul principal al modificărilor este îmbunătăţirea eficienţei transmisiei. Motorul electric atinge o eficienţă maximă de 98%, iar densitatea sa energetică este mai mare de 14 kW/kg. Turaţia maximă depăşeşte 30.000 rpm. Invertorul funcţionează cu un curent continuu de până la 900 V şi atinge o densitate energetică de peste 45 kW/kg. În această ultimă versiune, carcasa de carbon a invertorului a fost înlocuită cu una din Kevlar.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

ANNUAL CONFERENCE.

Munich. 17 and 18 March 2021.

Here you can see the live webcasts of the Annual Conference 2021 with the Media Day and the Analyst and Investor Day.

 

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare