Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Proiectul #BMWPhotoCamp expus în showroomurile BMW din ţară

Şapte dintre cei mai buni fotografi de automobile din România au fost invitaţi să exploreze designul noului Seria 4 şi a BMW X5, X6 şi X7 în decorurile de iarnă din Harghita şi Covasna.

#BMWPhotoCamp
·
Radu Chindriş
·
Adrian Cobzaşu
·
Mihai Dăscălescu
·
Ciprian Mihai
·
Bogdan Paraschiv
·
Dragoş Savu
·
Andrei Toboşaru
·
Adrian Mitu
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~88,56 KB)
  
Photos(11x, ~192,47 MB)

Related Links.

Bucureşti. Şapte dintre cei mai buni fotografi auto din România şi pictorul Adrian Mitu au explorat în decorul de iarnă designul noului BMW Seria 4, alături de modelele BMW X5, X6 şi X7. O selecţie a lucrărilor lor poate fi admirată acum într-o expoziţie organizată simultan în opt showroomuri BMW din ţară: APAN Brăila şi Iaşi, Auto Cobălcescu Bucureşti şi Piteşti, Automobile Bavaria Băneasa şi Otopeni, Proleasing Ploieşti şi XCARS Târgu Mureş.

 

"Suntem privilegiaţi – am adus împreună creativitatea puternică a opt artişti pe care îi apreciem. Designul modelelor noastre a fost explorat de viziunea lor unică şi aduce perspective şi idei interesante. Expoziţia noastră este o invitaţie la descoperire şi dialog, o conversaţie despre imagine şi design. Ne bucurăm că acest proiect unic este prezent în atât de multe dintre showroomuri BMW din ţară", explică Dr. Josef Reiter, Director General BMW Group România.

 

Echipa proiectului a inclus şapte fotografi auto cu o experienţă cumulată de mai bine de un secol, toţi cu un portofoliu de colaborări valoroase cu publicaţiile de specialitate din România. Aceştia sunt: Radu Chindriş, Adrian Cobzaşu, Mihai Dăscălescu, Ciprian Mihai, Bogdan Paraschiv, Dragoş Savu, Andrei Toboşaru. Adrian Mitu a semnat mai multe proiecte de anvergură cu BMW România, Concursul de Eleganţă de la Sinaia, dar şi cu BMW Car Club of America, iar multe dintre lucrările lui au fost expuse în muzee auto din Statele Unite şi la Ţiriac Collection, la Bucureşti.

 

Expoziţia #BMWPhotoCamp completează un plan amplu de acţiuni prin care showroomurile BMW şi MINI din ţară oferă mereu servicii şi experienţe inovatoare clienţilor. Astfel, BMW Group a fost primul producător care a oferit prezentări cu realitate augmentată ale unui model care încă nu se lansase pe piaţă, BMW X2, folosind Microsoft HoloLens. Compania a fost prima care a răspuns pandemiei din România cu serviciul de livrare şi ridicare gratuită a maşinilor noi şi pentru service sau asigură soluţii smart video communication, prin care clienţii primesc informaţii video despre maşina personală pe telefonul mobil sau e-mail. BMW Group lucrează permanent împreună cu reţeaua naţională de dealeri la noi servicii şi experienţe pentru clienţi şi noi iniţiative urmează să fie anunţate curând.

 

Angajamentul cultural BMW Group

Staatsoper für Alle Gerhard Richter CORPORATE CITIZENSHIP Bienala Kochi-Muziris BMW Art Cars Bienala de la Berlin Ólafur Elíasson Art Basel Max Hooper Schneider BMW Art Journey DIALOG INTERCULTURAL Art D'Égypte Cao Fei Esther Mahlangu Zaha Hadid Les Rencontres d'Arles Jeff Koons Acute Art Tate Modern CONTINUITATE BMW Open Work by Frieze PARTENERIATE Andy Warhol BMW Guggenheim Lab Samson Young Opera de Stat din Bavaria BMW Welt Jazz Award LIBERTATE CREATIVĂ INTERACŢIUNE Teatrul Balşoi Kyotographie Muzeul Garage de Artă Contemporană Premio de Pintura Paris Photo Lu Yang Art Dubai DEZVOLTARE DURABILĂ Tefaf Teatro alla Scala BMW Classics Jenny Holzer BMW Art Guide by Independent Collectors Leelee Chan Artsy

 

De ce Cultura? De ce nu! Cultura este cunoaştere, un sanctuar al frumuseţii şi profunzimii, al sensului şi al păcii. O evadare care inspiră, departe de agitaţia vieţii de zi cu zi. Liniştită în cel mai bun caz, chiar deranjantă uneori. În calitate de cetăţean corporate, BMW Group ia în serios responsabilitatea socială, ca parte a căreia a fost implicat în sute de iniţiative culturale în întreaga lume timp de o jumătate de secol, atât în artă, muzică şi sunet sau arhitectură, cât şi în design. Ca partener pe termen lung, libertatea creativă este esenţială - şi la fel de esenţială pentru lucrările revoluţionare ca pentru inovaţiile majore în cadrul unei companii precum a noastră.

 

Mai multe informaţii: www.bmwgroup.com/culture şi www.bmwgroup.com/culture/overview

Facebook: https://www.facebook.com/BMWGroupCulture

Instagram: https://www.instagram.com/bmwgroupculture

@BMWGroupCulture, #BMWGroupCultures

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

ANNUAL GENERAL MEETING 2021.

Munich, 12 May 2021.

Here you can see the public on-demand webcast of the 101st Annual General Meeting of BMW AG.

 

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare