Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Mereu mai mult, totul standard: Dr. Josef Reiter, directorul general BMW România, vorbeşte despre BMW iX3 şi strategia BMW pentru viitor

Marca BMW, alături de întreaga piaţă, trece printr-o transformare majoră, odată cu extinderea gamei de modele electrificate. Printr-o serie de filme, Dr. Josef Reiter oferă clienţilor şi pasionaţilor mărcii o perspectivă unică, din interior, despre BMW iX3 şi evoluţia mărcii. Acestea sunt publicate pe canalele de comunicare BMW România, pe website şi în social media începând de astăzi, 1 aprilie.

G08
·
BMW i
·
BMW iX3
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~148,32 KB)
  
Photos(19x, ~690,31 MB)

Bucureşti. Marca BMW, alături de întreaga piaţă, trece printr-o transformare majoră, odată cu extinderea gamei de modele electrificate. Printr-o serie de filme, Dr. Josef Reiter oferă clienţilor şi pasionaţilor mărcii o perspectivă unică, din interior, despre BMW iX3 şi evoluţia mărcii. Acestea sunt publicate pe canalele de comunicare BMW România, pe website şi în social media începând de astăzi, 1 aprilie.


Prezentarea principală – „There is more!” (9m51s) - https://youtu.be/yZzvSFSJgCo

„There is more! Power of choice!”  (0m58s) - https://youtu.be/oEni3a_HbSk

„There is more! BMW iX3 echipamente, sunet” (1m08s) - https://youtu.be/T8FO7C169tU

„There is more! BMW iX3 încărcare, sisteme de asistenţă” (1m25s) - https://youtu.be/ETyE4PkCGvE

 

BMW iX3 marchează o transformare majoră în portofoliul BMW - o gamă mai flexibilă, dezvoltată conform filosofiei "Power of Choice". Aceasta înseamnă că în viitor, pe aceeaşi linie de fabricaţie, sub aceeaşi caroserie, vor fi construite modele cu orice sistem de propulsie - motoare cu ardere internă, cu sistem mild-hybrid 48V, plug-in hybrid sau electric. Pe de-o parte, aceasta înseamnă că orice client poate să găsească soluţia potrivită pentru nevoile sale în portofoliul BMW. În acelaşi timp, "Power of Choice", cu linii de fabricaţie flexibile, asigură că BMW Group se poate adapta la transformarea treptată a electrificării, cu schimbări neuniforme pe pieţele globale.

 

Dar obiectivul principal nu este electrificarea, ci asigurarea celui mai curat, mai verde automobil de pe piaţă. Dezvoltarea durabilă merge mult mai departe de a oferi un automobil cu emisii locale zero. BMW Group se preocupă atent de modul în care automobilele sunt fabricate, chiar şi dincolo de procesele proprii de producţie, până la procurarea materiei prime precum oţel, aluminiu, litiu sau cobalt, totul pentru a asigura un ciclu de viaţă cu adevărat durabil. În aceeaşi măsură, reciclarea şi reutilizarea materiei prime este o preocupare atentă.

 

Dr. Josef Reiter a preluat funcţia de Director General BMW Group România la finalul anului 2019. A venit în ţară cu o experienţă internaţională bogată. Înainte de venirea în România, Dr. Reiter a condus divizia globală BMW Group Web, cu responsabilitatea de a contura strategic platforma globală de comunicare on-line a companiei, asigurând transformarea acesteia de la un instrument informaţional şi de marketing către un punct de vânzare digital. Dr. Reiter a condus în trecut şi alte două pieţe din Europa Centrală şi de Sud-Est: Slovacia şi Republica Cehă. Totodată, are o vastă experienţă IT, sales şi marketing, ocupând poziţii diferite în cadrul BMW Austria, BMW Group în München şi la BMW Group Coreea de Sud.

 

Dr. Josef Reiter:

"Astăzi e o zi bună! Tocmai am luat primul contact cu noul BMW iX3, care a ajuns în România.

 

Este cel mai recent produs al gamei şi motivaţia perfectă pentru mine să explic de ce acest produs este mai mult decât un automobil electric.

 

Demonstrează angajamentul nostru pentru viitor. Şi ASTA NU E TOT.

 

Sigur că cea mai memorabilă prezenţă a noastră în segmentul electric este de când am demarat electrificarea cu BMW i3. Peste 200.000 de clienţi se bucură în fiecare zi de această maşină fantastică.

 

BMW iX3 va începe noul capitol în extinderea electrificării, cu BMW iX şi BMWi4 care vor veni pe piaţă tot în 2021. În următorii doi ani vom oferi 25 de modele electrificate, electrice şi plug-in hybrid.

 

CONDUSUL ELECTRIC NU E TOT. Dezvoltarea durabilă.

Tot procesul nostru de producţie este conceput să fie sustenabil.

 

Astăzi, BMW Group este unul dintre cei mai buni performeri în dezvoltarea durabilă din industria auto, cu numeroase premii, precum Dow Jones Sustainability Index.

 

BMW a fost prima companie auto care a avut un om dedicat pe probleme de mediu la nivel de management, încă din 1972. În acelaşi an am avut primul nostru proiect de maşină electrică, folosit la Jocurile Olimpice de la München.

 

Din 2020 am definit sustenabilitatea ca unul dintre obiectivele noastre principale şi analizăm şi mai în detaliu cum putem să construim maşinile noastre: protecţia mediului este acum un criteriu important.

 

De la alegerea furnizorilor din toată lumea până la fiecare detaliu din maşinile noastre, toate trebuie să fie conform cu aşteptările noastre în ce priveşte sustenabilitatea.

 

De unde vin aluminiul şi oţelul pentru maşinile noastre? Tocmai am început să folosim aluminiu topit cu ajutorul energiei solare. La fel şi litiu şi cobalt. De unde vin? Ce nave şi camioane sunt folosite pentru transport? Şi dacă tot vorbim despre detalii importante: încă din 2020, toate fabricile noastre folosesc exclusiv energie verde!

 

Iar rezultatele confirmă importanţa acestei strategii. BMW Group a redus consumul de energie pe automobil produs cu 40% şi emisiile de CO2 cu 70% din 2006 şi până acum. Emisiile de CO2 generate de flota din Europa au fost reduse cu mai mult de 40% între 1995 şi 2019.

 

Maşinile electrice ajută mediul înconjurător. Conduci eficient şi cu zero emisii. DAR ASTA NU E TOT! E important şi de unde vine energia din baterii. E din cărbune sau solară?

 

România are un mix energetic bun, cu o amprentă redusă de carbon, mai mică decât media europeană. Limitările sunt în acest moment la infrastructura de încărcare. Aici trebuie să facem progrese mai bune în viitor pentru a susţine electrificarea.

 

Dezvoltarea durabilă este un mod de gândire cu care ne mândrim, la fel cum este şi faptul că am reuşit să dăm oamenilor puterea de a alege.

 

ASTA NU E TOT. PUTEREA DE A ALEGE. Flexibilitatea ofertei.

BMW iX3 este cel mai nou membru al familiei X3. Oferim clienţilor noştri puterea de a alege: benzină şi diesel eficiente cu sistem mild-hybrid 48V, plug-in hybrid sau, acum, propulsie pur electrică.

 

Fiecare client poate alege soluţia care i se potriveşte mai bine.

 

BMW iX3 face viaţa clienţilor noştri foarte uşoară, în două variante: Inspiring, echiparea de bază, sau Impressive, aşa cum puteţi vedea aici.

 

Cu aceste variante oferim foarte multe echipamente standard, inclusiv sisteme inteligente precum condus semiautonom sau dotări cool, precum Concierge Services.

 

Condus semiautonom, parcare automată, control prin gesturi şi... asta nu e tot. Mai avem! Control vocal. "Hei, BMW, să mergem acasă." Şi maşina va răspunde: "E bine să mergi către acasă." Da, întotdeauna e mai mult! Poţi accesa maşina prin telefonul tău. Şi pe telefon poţi vedea maşina şi nivelul de încărcare, organiza călătoria sau găsi o staţie de încărcare cu MyBMW App.

 

ASTA NU E TOT. Tehnologia.

Aceasta este a cincea generaţie a tehnologiei trenului de rulare electric, ceea ce este încă o dovadă a angajamentului nostru pe termen lung în această direcţie.

 

BMW iX3 este propulsat de un motor inteligent AC care, pentru prima oară, nu foloseşte pământuri rare, deci nu este dependent de materiale dificil de găsit.

 

Motorul nu este singurul concept sustenabil. Asta nu e tot. Pentru prima oară, BMW iX3 oferă un mod adaptiv de recuperare a energiei, ceea ce înseamnă că maşina foloseşte un sistem inteligent pentru a se adapta şi a reacţiona: când ai o maşină în faţă, sistemul ştie şi activează recuperarea. Când conduci pe autostradă, sistemul activează modul coasting.

 

Toate astea sunt orchestrate inteligent şi BMW iX3 este lider în segment în ce priveşte eficienţa energetică. La aceeaşi putere, noi încărcăm mai mulţi km pe minut decât orice alt competitor. Maşina se poate încărca acum cu maxim 150 kW. În 10 minute deja ai încărcat 100 de km.

 

Asta nu e tot. Autonomia în ciclul WLTP este de 460 de km. Asta facem noi, la BMW. Împingem limitele, setăm obiective şi facem eforturi să le atingem.

 

Experienţa noastră mă face foarte încrezător în viitor.

 

ASTA NU E TOT. Designul.

Un design exterior minunat, nu-i aşa? Noi numim acest design mai "digital", cu suprafeţe simplificate. Este parte a familiei X3, dar este imediat recunoscut şi ca un membru al familiei i. Cu detalii BMW i cool şi, bineînţeles, o nouă grilă.

 

ASTA NU E TOT. Sunetul!

Sunetul este produs de partenerul nostru de la Hollywood, Hans Zimmer, unul dintre cei mai importanţi compozitori de muzică de film din istorie. Nu doar pentru pornire, avem sunete speciale şi pentru rulare, potrivite pentru o maşină electrică.

 

Ştiţi care e partea cea mai bună?

Toate acestea sunt standard. Inclusiv sustenabilitatea. Inclusiv puterea de a alege.

Când cumperi un BMW iX3, primeşti întotdeauna mai mult.

Primeşti şi experienţa noastră şi angajamentul nostru pentru viitor.

Toate sunt standard în BMW-ul tău."

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

ANNUAL CONFERENCE.

Munich. 17 and 18 March 2021.

Here you can see the live webcasts of the Annual Conference 2021 with the Media Day and the Analyst and Investor Day.

 

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare