Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Întâlnire între BMW Esports şi manga: în "Heroes of Rivalry", BMW îşi trimite echipele partenere într-o aventură fantastică, iar OG Esports este noul membru al portofoliului său

"United in Rivalry" intră la următorul nivel în 2021. BMW este din nou partener al unora dintre cele mai importante echipe Esports din lume în acest sezon. Cloud 9, FNATIC, FunPlus Phoenix, G2 Esports şi T1 vor concura în clasicul joc League of Legends în culorile BMW. Acum, OG Esports - o echipă lideră la nivel mondial în Dota 2 şi pe alte platforme - a fost anunţată ca noua membră "United in Rivalry". echipele pleacă împreună într-o călătorie foarte specială; într-o manga, ele sunt eroii într-o lume fantastică.

Esports
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~94,93 KB)
  
Photos(9x, 17,89 MB)

Bucureşti/München. "United in Rivalry" intră la următorul nivel în 2021. BMW este din nou partener al unora dintre cele mai importante echipe Esports din lume în acest sezon. Cloud 9, FNATIC, FunPlus Phoenix, G2 Esports şi T1 vor concura în clasicul joc League of Legends în culorile BMW, unde vor lupta în mod regulat pentru victorii şi titluri. Miercuri, OG Esports - o echipă lideră la nivel mondial în Dota 2 şi pe alte platforme - a fost anunţată ca noua membră "United in Rivalry", astfel că BMW va juca un rol important în Esports şi în afara universului League of Legends. Acum, echipele pleacă împreună într-o călătorie foarte specială; în manga artistului japonez Acky Bright, ele sunt eroii într-o lume fantastică. Ei pot face acest lucru doar prin aventurile care îi aşteaptă acolo, în ciuda faptului că sunt rivali - făcându-i "United in Rivalry".

"Supereroii din manga noastră nu numai că dezvoltă o mare putere în aventura lor, dar inspiră şi imaginaţia fiecărei persoane", a spus Stefan Ponikva, vicepreşedinte BMW pentru Brand Experience. "Există ceva magic în manga; atinge inimile oamenilor. Acesta este esenţa problemei. Manga urmăreşte obiectivul nostru de a împacheta mesajele de brand în emoţii - cu o fineţe deosebită pentru imagini, limbaj şi simboluri - şi de a distra oamenii. În cultura pop precum scena Esports, acest lucru este mult mai eficient decât un alt display ad. Prin manga comunicăm pe aceeaşi lungime de undă cu un grup ţintă care nu răspunde pozitiv la publicitate şi suntem acolo acolo unde se află şi ei - pe dispozitivele lor mobile. Cu Heroes of Rivalry începem etapa următoare şi nu doar alimentăm hype-ul Esports, ci ne implicăm activ. Aştept cu nerăbdare al doilea an al BMW în Esports."

Povestea echipelor BMW Esports este situată în binecunoscutul gen manga Isekai, în care eroii din lumea reală depăşesc provocările într-un mediu fantezist paralel şi trebuie să supravieţuiască pericolelor fictive. Forma de artă manga originară din Japonia şi Coreea - unde se numeşte "manhwa" - trece printr-o fază de expansiune globală. Baza de fani creşte rapid, iar principalele servicii de streaming investesc foarte mult pe piaţa anime-urilor legate de manga. Manga sunt foarte diferite de benzi desenate occidentale, o diferenţă fiind direcţia opusă de citire a revistelor de 100 de pagini, care este de la dreapta la stânga. Multe manga sunt publicate ca episoade în reviste periodice înainte de a fi grupate ca volum independent. În total, există opt episoade din "Heroes of Rivalry", care vor fi lansate pe canalele de social media ale BMW Esports şi pe www.bmw.com/heroesofrivalry.

Conceptul şi povestea pentru "Heroes of Rivalry" au venit de la Jung von Matt, agenţie cu sediul la Hamburg, în timp ce opera de artă a venit prin amabilitatea popularului ilustrator japonez şi artist manga Acky Bright. Bright a început ca designer grafic şi şi-a dezvoltat propriul stil unic de design, ilustraţie, livepaint şi manga, ceea ce l-a făcut să iasă în evidenţă din alte mangaka şi i-a adus o bază de fani loială. El şi-a fondat propriul studio, Brightworks, pentru campanii de design şi publicitate şi este partener al Tokyo Direct, companie de artă cool-Japan, care coproduce manga, licenţiază lucrarea la nivel internaţional, aranjează evenimente artistice, cum ar fi live-painting şi angajează activităţi în social media.

OG Esports sărbătoreşte debutul în manga "Heroes of Rivalry"
BMW Esports a prezentat fanilor cea de-a şasea echipă parteneră, OG Esports, ca parte a campaniei "Heroes of Rivalry". Echipa europeană va reprezenta culorile BMW în jocul Dota 2. OG Esports a fost fondată în 2015 şi a câştigat "The International", cel mai important şi mai profitabil turneu al sezonului - atât în 2018, cât şi în 2019. Echipa a primit un premiu total în bani de aproximativ 27 de milioane de dolari pentru aceste două victorii la campionatul mondial Dota 2. Pe lângă Dota 2, OG Esports este reprezentată de echipe puternice în alte jocuri - inclusiv Valorant.

"OG Esports oferă un nou impuls familiei United in Rivalry", a spus Ponikva. "Pe lângă League of Legends, suntem implicaţi acum şi în Dota 2 - şi cu o echipă foarte redutabilă. Acesta este un alt pas către realizarea viziunii noastre de a pătrunde profund în cultura pop din Esports şi de a ne extinde implicarea pe această scenă unică cu un limbaj foarte specific, şi referinţe şi simboluri specifice."

"Am crescut cu un afiş al unei motociclete BMW pe perete... Mulţi ani mai târziu... să pot lucra cu ei, este un vis împlinit", a declarat JMR Luna, directorul executiv al OG Esports. "BMW este un brand minunat şi o companie minunată şi au intrat în Esports în parteneriat cu cinci dintre cele mai mari organizaţii Esports din lume şi este o onoare pentru noi ca acum să facem parte din acest grup prestigios. Încă o dată le mulţumim fanilor noştri pentru încrederea şi susţinerea continue, iar OG şi BMW vor lucra asiduu pentru a vă aduce mult mai multe momente incredibile tuturor."

Dota 2, la fel ca League of Legends, este un joc multiplayer online battle arena (MOBA) şi succesorul popularei interpretări "Defence of the Ancient" a jocului strategic "Warcraft 3". Jocul a fost lansat la 9 iulie 2013 ca titlu free-to-play. În ianuarie 2019, Dota 2 avea lunar peste 11 milioane de utilizatori activi din întreaga lume. OG Esports a fost prima echipă care a câştigat patru titluri majore la Dota 2 în 2017 şi prima echipă care şi-a apărat titlul de campioană mondială în "The International" în 2019.

Despre BMW Esports
BMW colaborează din 2020 cu cinci dintre cele mai bune echipe din lume ca partener în clasicul joc League of Legends. Cloud 9, FNATIC, FunPlus Phoenix, G2 Esports şi T1 reprezintă culorile BMW în cele mai mari evenimente din industrie. Punctul culminant al primului sezon de colaborare din 2020 a fost Worlds, în care G2 esports şi FNATIC au ajuns în faza eliminatorie a turneului final, în bătălia celor mai bune echipe din lume. G2 Esports a ajuns chiar în semifinală. Specialişti în Dota 2, OG Esports sunt, din aprilie 2021, cel mai nou membru al a formulei "United in Rivalry". Implicarea în Esports oferă BMW puncte de contact complet noi cu o comunitate dinamică, în creştere rapidă; făcând din Esports un domeniu important în viitor pentru activităţile de marketing ale BMW. BMW are reprezentanţi de seamă şi în sim racing şi a integrat BMW SIM Racing în programul său de curse ca pilon independent. Cupele BMW SIM atrag cei mai buni sim raceri din lume, care luptă pentru victorii, titluri şi premii atractive în bani în maşinile de curse BMW virtuale. Echipele BMW SIM Racing participă pentru prima dată în 2021. BS+COMPETITION, G2 Esports, Team GB şi Team Redline reprezintă BMW pe diferite platforme sim.

Notă pentru editori:
Un clip despre lansarea campaniei "Heroes of Rivalry" este disponibil pentru download în BMW Group PressClub.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

ANNUAL GENERAL MEETING 2021.

Munich, 12 May 2021.

Here you can see the public on-demand webcast of the 101st Annual General Meeting of BMW AG.

 

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare