Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

BMW M2 CS Racing Cup Benelux poartă designul creat de caricaturistul şi vedeta TV Jeroom

Pe 8 mai, prima ediţie BMW M2 CS Racing Cup Benelux va fi lansată pe circuitul de la Zolder. Cu sprijinul BMW M Motorsport, echipele vor concura un sezon întreg pe circuitele Spa-Francorchamps (Belgia), Zandvoort (Olanda) şi Zolder (Belgia). Personalizat de desenatorul şi vedeta de televiziune Jeroom, BMW Group Belux M2 CS Racing va avea o apariţie specială la linia de start.

Automotive
·
Motorsport Cars
·
BMW Motorsport
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, 139,46 KB)
  
Photos(24x, 21,96 MB)

Bucureşti/Bruxelles. Pe 8 mai, prima ediţie BMW M2 CS Racing Cup Benelux va fi lansată pe circuitul de la Zolder. Cu sprijinul BMW M Motorsport, echipele vor concura un sezon întreg pe circuitele Spa-Francorchamps (Belgia), Zandvoort (Olanda) şi Zolder (Belgia). Personalizat de desenatorul şi vedeta de televiziune Jeroom, BMW Group Belux M2 CS Racing va avea o apariţie specială la linia de start.

BMW M2 CS aparţine clasei "gentleman racing" a BMW M Motorsport. Popularitatea M2 CS Racing pe circuit nu se limitează la Benelux. Campionate similare sunt organizate în Italia şi Germania.

BMW M2 CS Racing Cup Benelux a început la 8 aprilie, când a avut loc prima zi de teste pe circuitul de la Zolder. Adevărata competiţie va începe exact o lună mai târziu, în weekendul 8-9 mai. (Vezi calendarul de mai jos)

Cel mai popular model din competiţie este deja M2 CS Racing al BMW Group Belux, deoarece este decorat, pentru această ocazie, într-o ţinută foarte specială, care a fost conceput de Jeroom, desenator şi personalitate a unei televiziuni vorbitoare de olandeză.

BMW M2 este o maşină de curse populară în Europa: o Cupă BMW M2 a fost deja anunţată ca parte a DTM în Germania, Austria şi Olanda. De asemenea, BMW M2 CS Racing Cup este folosit în campionatul NLS pe varianta Nordschleife de la Nürburgring şi BMW M2 CS Racing Cup Italia.

Eddy Haesendonck, director executiv al BMW Group Belux, a declarat: "Popularitatea M2 pe circuit reflectă succesul nostru ca lider pe piaţa auto belgiană. Prin urmare, suntem foarte bucuroşi să putem organiza M2 CS Racing Cup Benelux cu sprijinul BMW Motorsport şi să vedem echipele concurând unele contra celorlalte pe cele mai frumoase circuite din Benelux".

Calendarul BMW M2 CS Racing Cup Benelux:

8-9 mai 2021 Zolder (Belgia)

22-23 mai 2021 Zandvoort (Olanda)

9-10 iulie 2021 Spa-Francorchamps (Belgia)

25-26 septembrie 2021 Spa-Francorchamps (Belgia)

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

ANNUAL GENERAL MEETING 2021.

Munich, 12 May 2021.

Here you can see the public on-demand webcast of the 101st Annual General Meeting of BMW AG.

 

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare